Здравейте, искам и аз да се оплача ако може и да помоля за съвет! Значи имам си приятелка! Много сме щастливи, честно казано! Може да се каже, че намерих любовта, най-накрая! НО(винаги има едно но) имам малък конфликт между нея и приятелите ми! Значи много пъти ми се сърди като някой мой приятел ни попречи за нещо! Ще дам няколко примера: говорим си един път по телефона и в същото време аз получих SMS от един добър приятел! Трябваше да му отговоря бързичко! И нали започнах да пиша SMS докато си говоря с нея... Обаче тя, първо, че изглежда е чула GSM-а ми и второ усети, че не я слушам внимателно! Честно казано някой неща, които ми каза, изобщо не ги чух! И ми си разсърди доста за това! Минаха няколко часа докато се оправихме! Друг случай: значи излезли сме с нея на разходка и един приятел ми звъни, че трябва да отида до тях да му помогна... и аз трябваше да му откажа, защото знам, че тя ще ми се разсърди, че малко след като сме излезли трябва да се разделим! И после приятелят ми се сърдеше яко! Един път говоря по телефона с друг приятел и тя ми звъни на GSM-а и ме пита, дали някой друг в нас не говори по телефона, защото е зает? И аз и казвам не, аз съм! И тя ми каза, че е хубаво колкото може по-бързо да свършвам, за да ми се обади и да ми обясни нещо... И трябваше да затворя за да може да говоря с нея! В момента половината ми приятели се сърдят, защото не съм бил същия като преди! А не искам да е така! А от друга страна много я обичам и знам, че чувствата са взаимни и сме много добре заедно, и за това искам да правя нещата, така че на нея да и харесва, ама по тоя начин се прецаквам с приятелите си! Значи те отначало ме разбираха! Все пак нали са ми приятели - разбират ме, като ги помоля нещо и им обясня как стоят нещата... Обаче вече прекалявам изглежда и вече не могат да ме търпят такъв!
Ако може някакъв съвет да ми дадете, ще съм ви много благодарен!