- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da otviknesh
imala sum nqkolko priqtelq i vseki put sled akto skusame mi e gadno 1 max 2 sedmici i posle spira da mi puka, no ne e taka s posledniq mi priqtel... zapoznahme se predi poveche ot godina i sme hodili i sme se razdelqli nqkolko puti.. sega otnovo sme razdeleni ot izvestno vreme.. interesnoto e che az naistina iskam da si namerq drug i da spra da se zanimavam s nego. no ne moga i vsichko e zashtoto sum sviknala s nego... ima li nqkakuv nachin da otvikna?ne znam kakvo trqbva da napravq za da otvikna?? moje bi trqbva da si namerq nqkoi za izvestno vreme... no ne moga kogato sum s drug se chuvstvam vinovna i ne mi e qko... a ne moga i da sum s nego..... nqkoi moje li da mi dade suvet kak da otvikna?
А да не би да го обичаш и да се заблуждаваш, че си свикнала с него, защото си свикнала да не ти пука за момчетата?
Като срещнеш истинската любов ще отвикнеш без проблем от този.
Ти верну можеш да го обичаш,щом ще се чувстваш виновна ако си с негоНе може ли пак да се съберете
![]()
ami za kakvo iskash da otvikvash.....mislq che go obichash...i e adski trudno..no ti ne razkaza nishto i ne moga da gadaq zashto tochno ste se razdelili....ako mi kajesh...aide chakam da otgovorish i posle shte se doizkaja
`Death`Whore moje i da si prava...ne znam i az naistina dosega mnogo ne mi e pukalo za momcheta...a puk s nego prosto postoqnno se karame.. mnogo sme razlichni i trudno se razbirame... i mislq che nqma smisul da se opitvame poveche. dostatuchno sme go pravili...zatova se opitvam da otvikna, no ne mi e nikak lesno
may be `Death`Whore` e prava moje da go obi4ashПървоначално написано от `Death`Whore`
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
niama nujda da se muchish. shtom go obichash, budi s nego. Jivotut e samo edin, osobeno na nashata vuzrast...
Обаче ако наистина се обичахте, щяхте да направите компромиси, за да се разбирате.Няма рецепта за забравяне на човек, с когото си бил.
не можеш просто така да отвикнеш с даден човек! той или е в сърцето ти, или не. когато то го забрави, тогава и ти ще го изтриеш от главичката си
uber l337 pro g33k
И аз мисля, че това не е просто навик, а любов. Няма рецепта, която да те накара да отвикнеш. Това става с времето, когато откриеш истинската си любов (ако вече не си я открила). Не се самоизмъчвай. Само времето ще покаже дали е само навик или истинско чувство.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от anito.sl
i az taka mislq i 4e lubovta po navik ne e xubava extremnata i neo4akvana,spontannata e po istinska moje da ti lipsva no 6te nameri6 drug na negovo mqstoi ne se zablujdavai 4e 6tom ti lipsva tva zna4i 4e go obi4a6 ne si go vnu6avai 6toto ina4e stava lo6o....vlubva6 se
![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
По-добре намери момче,което да обичаш.То няма как да го търсиш,но един ден ще го намериш.Няма смисъл да продължаваш с него,като нямаш чувства.