- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ako imate jelanie...
Svirkite sa polezni kakto I shpaklite .. Tova se praktikuva ot hilqdi godini ...
ako nqkoi si e napravil truda da prochete nqkoq knijka ili nauchna razrabotka shte vidi che v Spermata i Jenskiq sekret se sudurjat bogati na Proteini beltuchini i nz si kakvo oshte + Vitamin C
Ot tam idva i vica shto jenite jiveeli poveche ot mujete .. shtoto v spermata imalo vitamin C
Ta
Neznam zashto go vuzpriemashtaka pr V kitai dreven Kitai nai- veche ima Ritual smisal po vreme na sex e bilo prestupno deqnie da padne nqkade ili da se propilee bezcennata technost na muja (SPermata) jenata bila zaduljena da .... konsymira si4ko do krai i za neq bilo previlegiq kakto Tova vaji za mUja .... Sokovete na jenata go praveli po zdrav Po silen i nz si kakvo ....
Otnosno Da Ne e mn Hybavo ot Segashna gledna tochka .... No ako go obichash Nqma da ti e problem da probvash ....
ako toi te obicha nqma da te nasili da go napravish ..... E golqma rabota se edno ne si qja Malibi .. *svilengradsko*
PRestrashi se .... kakto toi pravi s tvoite Sok4eta ... taka moje da my otvurnesh i ti ....
No v kraina smetka napravi tova koeto ti iska dushata ne se slushai v nassama mOjesh da napravish too izbor :! Probvai 1-pat ako e tolkova neponosimo ne povtarqi (
To kato vica : v Bankata za sperma kade fleznal edin vuorajen .... i nakaral tam jenata da izkara si4ki shishenca sys sperma ....
i naso4il pistoleta kam glavata i i kazal
a sega otvarqi i pii ....... (gultai)
i tq revala revala ... i nakraq Toi shtql da q zastrelq takuv ... i tq otvorila i chat pat na burzo si4kite shishenca prisushila ....
Togava pich-a si svalil maskata i kazal
----- ABe milo vidq li che nqma nishto strashno .... Tuka mojesh a v nas neshtesh !!!!
Ne smqtam 4e e onizitelno nego pravq za6toto mi e nepriqtno i sam mu izqsnila tova no se kazva o6te vna4aloto.Otstoqvai mneineto si koloto i da go obi4a6 i da iska6 dam u dostavi6 udovolstvie ne trqbva da pravi ne6to koeto ti e nepriqtno pritova to ti e nepriqtno nesi 4uvala 4e e taka.
sedni pogovoreti i mukaji ako ne te razbere sama preceni kolko te obi4a.
А после сигурно ще искаш да те лижат...Първоначално написано от Анонимко
Унизително било... като ти е унизително - пътя, чантатаи в манастира.
Хайде, псувайте ме и мен. Това не ме възбужда, но ми е забавно!