- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMAM MN GOLQM PROBLEM S1S REVNOSTTA PLS POMAGAITE...!!!
zna4i... eto kakva e rabotata.s1s moqta priqtelka sme zaedno ot mesec i polovina no predi da tr1gnem sme bili zaedno predi okolo goidna. naposledak tq vse mi razpravq kak nz si koi q opipval i kak iskal da q vozi nasam natam s motora si i taka natata. onzi den hodihme na kafe sas priqteli i sas neq. tq me pita k1m kolko 6te si tr1gvam i sled kato i kazah pusna signal na nqkoi. sled 2 min i se obadiha i tq kaza "ae ela me zemi ot edikade si sled 15 min" toi doide i tq si tr1gna s nego. ob6to zeto razbrah 4e tq se ima s1s 1 m1j koito e na okolo 30 (btw az s1m na 16 a tq na 15). po4uvstvah se adski kofti i posle cql den neznaeh k1de se namiram. po princip s neq mojem da se vijdame samo sutrin 6tot ptrz dr vreme s1m dosta zaet. na sledva6tiq den slu4kata se povtori.no az ve4e ne izdrarjah i i kazah 4e ne mi e kef da se m1kne s toq. tq uj me razbra i mi obqsni 4e te sa prosto dobri frendove.imah vazmojnostta ot4asti da se ubedq f tova. f4era (nedelq) si preebah celiq den samo i samo da moga da q vidq a tq ima6e malko rabota. zv1nna mi ve4erta no be6e malko zaeta i kaza 4e 6te mi se obadi do 4as.taka i ne mi zvanna pove4e. 4ak k1m 11 mi pisa kakvo bilo stanalo i kak nemogla da izleze s men 6tot imala problem s frendka i trqbvalo da q vidi. v s16toto vreme 1 ot nai dobrite mi priqteli mi kaza 4e q e vidql nadve4er f kolata imenno na toq koito q vzema6e ot kafeto predi dni. adski mnogo se vbesih i dnes kato se vidqhme samo 2-mata i kazah za ko staa duma i tq mi kaza 4e nqma smisal da q revnuvam i mi kaza kak i tq me revnuvala ot edna moq fr no mi vqrvala dostata4no. i se pak tq prodaljava da ne ebava i vapreki ogovorkata ni tazi ve4er ne mi pisa... taa.. vaprosa mi e imam li osnovanie da q revnuvam ot kogoto i da e bilo i kakvo da pravq za6toto mn q haresvam i 6te otka4a pls pi6ete mi...!!!![]()
![]()
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
osnovanie da ia revnuvash imash. Koeto obache ne oznachava, che tia ti izneveriava. ti ia poznavash po-dobre i po-dobre mojesh da precenish dali tia e chovek, koito shte se zanasia s dva puti po-vuzrastni ot neia hora. vsichko moje da e stanalo. moje tia naistina da e triabvalo da otide do priatelkata si, toi da e minal i za po-burzo da ia e zakaral s kolata. moje i priatelite ti da sa se pripoznali, a moje i TOI da e imal problem, no tia da ne ti kazva, za da ne se terzaesh naprazno. Ne iskam da ia opravdavam, no taka mislia.
i vse pak, ti si ia poznavash nai-dobre. sam mojesh da precenish dali ti izneveriava. i ako ti izneveriava, kakvo triabva da pravish.
Momchence,nai-dobre se osuznai do kato e vreme!Estestveno,che imash osnovanie da revnuvash i ne samo....!Taq da ne te misli za nqkakuv palqcho,ta taka da te razigrava?!?Shte si ogovarq sreshta s DRUG pred teb i shte si trugva s nego pred ochite ti!Kak moje takava naglost?!?I da kazva,che sa samo priqteli.....neznam tq kakvo razbira pod "priqteli".....Razbiram,che imash chuvstva kum neq,no nai-dobre shte e da q ostavish-sega samo se izmuchvash i se qdosvash zaradi glupostite na nqkakva nedorasla pikla!Ako durjeshe na teb nikoga ne bi postupvala taka,povqrvai mi!Znam,che shte ti e trudno da q ostavish,pri polojenie,che mn q haresvash,no pomisli-zaslujava li si da budesh s chovek,koito ne otgovarq na chuvstvata ti,puk i plius tova tq ne e edinstvenata,nali?Shte namerish chovek,koito naistina shte te uvajava i shte darji na teb,a ne kato neq.....I pak ti kazvam-kolkoto po-skoro q zarejesh,tolkova po-dobre,prosto ne si zaslujava![]()
mnogo ste pravi oba4e se poznavam dobre s1s priqtelkata i i mi e qsno za kakvi problemi stava duma... pone taka mislq i se pak ne mi se iska da e istina. kogato se vidim i kogato zapo4ne da mi obqsnqva kakvo e stanalo po4vam da se 4ustvam kat glupak ne za dr a za6toto s1m se osamnil v neq. a i drugoto koeto e, nz dali se prestruva i ne mislq 4e go pravi ama kogato i povdigna nqkakva takava tema na neq i stava mn gadno 4e si mislq takiva raboti i mn se sduhva v smisal 4e i stava kofti 4e i nqmam doverie i 4e q revnuvam.
imenno. che ako mejdu tiah ima neshto, tia niama chak tolkova ochevidno da trugva s nego i shte se sreshtne s nego na sledvashtata priaka. A ako e iskala da go zareje, toi kato i povdigne vuprosa, tia shte si ima vednaga i povod i prichina...
Znachi-nikoga ne trqbva da imash prekaleno doverie na edna jena!Vuv vseki edin moment taka,kakto te gleda s mili ochichki prosto moje da te "hvurli na djankata"........Ne che kazvam za tvoqta priqtelka,a prosto govorq obshto,za da si imash edno na um vse pak."Love_all"-ot edna strana e vqrno,che,ako ima neshto s nego ne bi go pravila tolkova ochevidno,no ot druga......ako e po-hitra taka kato go pravi pred ochite mu shte znae,che toi nqma da zapodozre nishto,taka che e 50na50.E to momicheto moje da ne iska da go zareje-moje da i haresva da bude s dvama ednovremenno.......ne se znae.Nadqvam se da gresha,zashtoto kato gledam imash silni chuvstva kum neq-moje puk i naistina da ne ti izneverqva,neznam,pogovori pak s neq i taka.
Опааа 30 годишен ... тоя да не е НеКЪФФ педофиЛ бре ... Аз да бях на твое място , ако продалжи да се вижда с него Я заРязвам на МИГА нема 6-5 ... Оле Боле
Love Yaaa Borianka !!!
imam li osnovanie da q revnuvam ot kogoto i da e bilo i kakvo da pravq za6toto mn q haresvam i 6te otka4a pls pi6ete mi...!!!
ti 4uva6 li se?!?!?! razkarai taq izmet dale4 ot sebe si spored men tq ne te zaslujava i te laje koeto govori 4e i nqma 4uvstva kam teb ,kolkoto i grubo ot moq strana da zvu4i...vij mom4e ne ti trqbva takava jena do tebe(v slu4aq egati piklata)koqto se zanasq s koi li ne i te kara da se vprqga6 i qdosva6-ne e edinstvena zabravi q!!!
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Не е въпроса до вярата,а как те кара да се чувстваш-ужасно.Според мен няма смисъл да продължаваш с такъв човек,но това е мое мнение.Тя е тъпа(сори,но това ми е мнението).Прави го нарочно и не мога да разбера как като държиш на някой би могъл да му причиняваш нещо такова.Какво е това"аз ти вярвам",което ти е казала.Като нищо може да ти изневери и просто се подсигурява...но все пак ти си решаВАШ.Но аз пак ти казвам(въпреки че ще срещна упреци от другите от форумя-ТОВА МОМИЧЕ ПРОСТО НЕ СИ СТРУВА!
mani q to napravo se gavri s teb
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
revnostta e ubiistveno i mnogo glupavo chuvstvo..iskam da zapochna s tova...no ti mai imash i to seriozni povodi...shansut priqtelkata ti da e prosto fr s tozi muj e dosta golqm...no tuk idva momentut kogato sa q vidqli v kolata mu a tq te e izlugala...lujata moje da e porodena ot tvoqta revnost..edin vid da ne ti dade povod ako sa samo priqteli i da iska da te zadurji a ne da se karate...takam no sa idva i drugiqt variant v koito tq e poveche ot fr s vuprosniq muj..koeto men ne bi me uchudilo...nai-dobroto reshenie e da sednesh da pogovorite ama seriozno i da q razpitash mnogo dobre..prosto da q pritisnesh za da ti kaje vsichko..no ne prekalqvai s pritiskaneto i ne izbuhvai zashtoto moje da sa prosto priqteli i da razzvalish vruzkata si....pishi kakvo e stanalo kato deistvash
e az q pitah o6te s16tata ve4er kogato stana si4ko tfa i kogato postnah taq tema i tq ne me izl1ga a si mi kaza si4ko kak bilo. f smisal 4e priqtelkata i (koqto naistina ima seriozni problemi)izpadnala f nervna kriza i tq b1rzo trqbvalo da stigne do neq.toi prosto q bil zakaral za po b1rzo 6tot imat 2-3 km razlika. f kolata sa bili 3-4(taka kaza i frenda mi) i prosto sa sedqli tam za da ostavqt frendkata i i edin m1j na same da mogat da se razberat.taka pone kazva i mi se iksa da i vqrvam.ne 4e mi e dala koi znae k1f povod da ne go pravq no vse pak...
mi spored men ima6 usnovanie da revnuva6. :!: i kato gledam momi4eto mai dosta si flirtuva s drug... :-k kaji i 4e ne ti e priqtno da izliza s drug
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
Дали имаш основание да я ревнуваш?! Естествено!!! Ти трябва да си много търпелив и толерантен човек, че да я търпиш толкова време, защото откровенно казано не ми изглежда на нея да й пука за теб...Но ти си знаеш най-добре...А това дето ти е казала, че и тя те ревнувала е просто номер да се измъкне...а ти й си връзваш...Ако нещо подобно ми се случеше на мен, аз не бих търпяла да се ебават така с мен...Първоначално написано от the_man
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Imashg mnog golemi osnovaniq da revnuvash, no spored men tq tochno tova iska ot teb - da razberesh kolko mnogo naistina q cenish. Inache edva li bi8 bila tolkova glupava da se pokazva ot teb s nqkakyv si, i da ti razkazva za tova kakvo i s kogo bila pravila.
ami da taka e ne si struvaПървоначално написано от koalka
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
mhm... pravi ste.oba4e az ne mislq 4e ta flirtuva s tos.p1k kakto i da e. f4era sutrinta bqhme na kafe sas priqtelki i tq doide ama az ne i ob1rnah koi znae kakvo vnimanie. sled tova otidoh na rabota i bqh zaet 4ak do k1m 9 4asa.k1m 8 30 tq mi se obadi...(stranno po princip az i zvanq)pita me kfo praq kak s1m tova onova sled tova glas1t i izvedn1j se promeni. zvu4e6e sqka6 seki moment 6e revne i mi kaza "milo obi4am te". tfa mi doide malko neo4akvano i se zasmqh leko i i otv1rnah s16toto.tq me pita 6to se smeq i az i kazah 4e ne se smeq. sled tova mi kaza 4e ne iska da me izgubi. az se pozamislih i q pitah dali e dobre(f ramkite na 6egata) a tq kaza 4e mn se e sduhala ne6to e re6ila da me 4ue prosto....
=>dilemata e takava: D1RJI LI NA MEN ILI NE? az mislq 4e da
Ае на тая проста....... и е малко. Ко изобщо питаш. Една приятелка имаше авер който не и даваше да излезе с приятелите си, а ти се чудиш дали си ревнив. ОМГ. В кръга на нормалното е да си толкоз ревнив ... дори се чудя как не са ти загряли бушоните на max, но нейното поведение не е напълно нормално. На мене ако ми се случи нещо такова с приятеля ми. Да ми каже едно, а да се среща с човек от противоположния пол, ще му пръсна тиквата. Бих казала, че е добре че реагираш така, а не си я турил в някоя кофа за боклук. Естествено все пак си момче, а тя момиче и няма да го направиш. Ай поне и се накарай един път като хората и толкоз... То не си знае мерника. Кое и как. Пък и версията за 30 годишния приятел --> Ако наистина е така аз лично нямаше да си позволя да се возя в колата му само защото ще знам, че на приятеля ми няма да му е хубу!!! То е достатъчна причина да не се кача. А твоето момиче... ме съмнява нещо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
pi4 tova ne e problem s revnosta a s priqtelkata tq hodi s onzi ne razbira6 li...
ostaviq da si se zabiva s koito si iska zarejiq tq si igrae s teb
pfff... tam e raotata 4e nemoa q zareja kak b1de. p1k i neiskam. p1k i dnes sutrinta kat bqhme zaedno si pogovorihme dosta seriozno i tq kaza 4e mn i stanalo kofti za vaprosniq 6tot s1m reagiral adekvatno no ne e iskala da me kara da revnuvam. znam 4e mejdu tqh nqma ni6to i dori dnes iskah da mu se obadi za da zeme nomera na 1 moi poznat 6tot imam raota s nego. kakto i da e... neznam no ne iskam si4ko da sv1r6va, kakto i tq... iskam prosto si4ko da si e kakto predi![]()
![]()
![]()
Asiliutno saglasen .!! taq te pravi na maimuna 4ove4e . ti si preebava6 jivota zaradi nqkva kurvetina q se stegni !!!Първоначално написано от chelka
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
est,4e imash osnovanie da revnuvash a...moje da e bashta ide da znam ta.... da imash pulnmoto osnovanie-pogovorete si dvamata i se izqsneet napulno
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!