4udeh se na koi da si izleq razo4arovanieto i bolkata i poneje dosta 4esto pose6tavam tozi forum reshih da spodelq na vas...!
Priqtelqt mi v4era skusa s men .
Cql den samo se karahme i se draznihme.Beshe ujasno!Ve4erta v skype se sdrakahme pak i taka me qdosa!!!Poneje govori samo gluposti i me izkara ot relsi napravo!Kruvta mi kipna!Neiskam da se vpuskam v podobnosti kakvo to4no e kazal...SAMO GLUPOSTI I PRAZNI PRIKAZKI!Qdosa me i mu nagovorih edni ujasni ne6ta kato ot sorta "Qvno i ti si kato vsi4ki ostanali mom4eta.pisna mi vse az da sum precakanata,pisna mi vse na tvoeto da stava..........." i sled tova izlqzoh ot skype!Sled nqkolko minuti polu4avam sms sas sadurjanie "Kusam s teb!"!!!Napravo preblednqh.vlizam otnovo v skype i toi mi kaza "AZ KUSAM S TEB!"..Boje tolkova me zabolq!A dnes razbra qvno kakvo gubi i iska da zapo4nem otna4alo!Tvardi 4e me obi4al.Togava zashto se durji otvratitelno,za6to skusa s men,zashtoto me obi4a li?!!!Sega sme razdeleni,oba4e kaza do utre da resha kakvo shte pravim!Ako go obi4am da se vurna pri nego ...!Az go obi4am.... nemoga da spra tolkova lesno da go obi4am!No me narani i sum mu tolkova qdosana!Razdvoena sum... ot edna strana iskam da sme otnovo zaedno,ot druga ne...!Strah me e,ako se vurna otnovo pri nego dali nqma da sgre6a!
Ako iskate i mojete daite mi pone edno savet4e kakvo da pravq i kakvo bihte napravili vie v tazi situaciq...!Naistina mi e mnogo oburkano...
Blagodarq predvaritelno !