.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Pedlojenie!!!

Guest

Pedlojenie!!!

Neznam kade da q pusna taq tema!!! No nali e nai-poseshtavaniq razdel na foruma q puskam tuka. Predlagam i preporu4vam, da prestanete da se prismivate i podigravate na neshtastieto ili problemite na drugite. Koito moje da dade suvet i preporuka da pomaga, no nqma smisul da se ebavate, samo i samo za da se iztuknete kolko ste zabavni ili ostroumni ( ne mislq 4e pravite dobro vpe4atlenie na nqkogo) pone v serioznite temi . Ako vi e zabavno ili smeshno si go zapazete za vas. Nadqvam se, 4e shte razberete. Predpolagam, ako ste tolkova zabavni imate mnogo golqmo pole na izqva izvun foruma i dostatu4no "fenove" i vnimanie. Prosto predlagam! Nqmam li4ni napadki kum nikogo.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    добре мамо...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Повече от фен Аватара на the_man
    s1glasen s1m ama vinagi 6e si ima takiva koito da si napraq ta*ak s1s temata...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от the_man
    s1glasen s1m ama vinagi 6e si ima takiva koito da si napraq ta*ak s1s temata...
    За съжаление Да ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

DRX
    Guest
    И а съм съгласен. То не лайняни теми като тая кфо имаш да се ебаваш. То само като ги прочетеш разбираш че тоя дето я е писал, е няква путка заспала, то, нали?

Съгласен Съм С теБ !
    Love Yaaa Borianka !!!

Съгласна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Pedlojenie!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Neznam kade da q pusna taq tema!!! No nali e nai-poseshtavaniq razdel na foruma q puskam tuka. Predlagam i preporu4vam, da prestanete da se prismivate i podigravate na neshtastieto ili problemite na drugite. Koito moje da dade suvet i preporuka da pomaga, no nqma smisul da se ebavate, samo i samo za da se iztuknete kolko ste zabavni ili ostroumni ( ne mislq 4e pravite dobro vpe4atlenie na nqkogo) pone v serioznite temi . Ako vi e zabavno ili smeshno si go zapazete za vas. Nadqvam se, 4e shte razberete. Predpolagam, ako ste tolkova zabavni imate mnogo golqmo pole na izqva izvun foruma i dostatu4no "fenove" i vnimanie. Prosto predlagam! Nqmam li4ni napadki kum nikogo.
    ти болен ли си е ...тука не можеш да накараш хората да пишат на кирилица а искаш да не пишем простоотии .... хахаххахахххаххахах мечтииииииииииии !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Kazanlak
    ТОЧНО ПЪКТОВА ЗА КИРЛИЦАТА!!!!
    Хора вземете се малко в ръце бе дееба. В коя държава живеете? Аре да сме цигани приемам го те горките си нямат писменост но в една цивилизована държава която си има писменост да не пишем на нашия си език направо си е подигравка.
    Случаино е имало някого двама братя на името Кирил и Метди които са се погрижили за писмеността ни.
    Като вземете да пишете на някаква маимуница направо бяс ме хваща.
    А колкото до спамерите....ще ги има винаги
    Ама нали знаете "Куче дето леа не хапе" тези които спамят са някакви пълни изроди дето няма каде да си пускат шегите. Да и аз пускам някои пат маитапи и спамя но всяко нещо си има мярка.
    Давам най-пресния пример.
    ВЪПРОС:Как да ми доиде по бързо?
    99% от отговорите: С бързия влак!
    Е вие направо не се усещате.
    Някога ще имате разстроиство и ще попитате как да си ги премахнете и като ви отговорят с памперси!!!
    Не се ли осещате малко бе хора.
    Аре да не пиша повече че после пак аз виновен че сам казал туи онуи.
    Поздрави
    Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
    LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.

Galinn
    Guest
    Tи, специално, не смей да пишеш на кирилица, че направо излагаш българския език, неграмотно, невежо, индиферентно и малолетно тъпунгерче!

E , 3aKBo CbM Ce PerHa/\ ToraBa?

Joke.

Град
    Kazanlak
    Цитирай Първоначално написано от Galinn
    Tи, специално, не смей да пишеш на кирилица, че направо излагаш българския език, неграмотно, невежо, индиферентно и малолетно тъпунгерче!
    Много бързо се описа. И не и викаи тапунгерче а ходи си измии краката и лягаи.
    Аз не споря че в бързината допускам правописни грешки но все пак пиша на български.
    А ти като си толкова отворен ми се включи в icq да кажеш каквото имаш. Сега целия форум трябва да ни слуша.
    п.с Не се заяждам.
    Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
    LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.

Guest
    Малолетно пуберче каквото си, което е почти неграмотно, няма абсолютно нищо ново и смислено да ми каже. Само като ти гледам писанията и особено подписа, напълно си ми ясен.
    ОбразОвай се и усъвършенствай интелекта си (ако е възможно изобщо), тогава пак ме потърси за дебат.

Повече от фен
    Съгласен по темата, против за кирилицата. Това е простотия. Всички чатим, понякога на места където няма кирилица. Аз от 7 години съм свикнал да пиша на латиница, тук пиша на кирилица за удобство на тези който четат. Тези псевдо-патриотични изказвания, намесата на кирил и методий и т.н. са такива неземни глупости. Всеки да пише както му е удобно важното е да го разбират!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си