- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не че нещо ама
ок де и все пак на колко процента от темите вярвате?
като примерно я съм майнольо а тя е шопка я я обичам мчи тя ни ма обича ку да праа
аз мисля че едно 10-20 процента са нещо сериозно
XaXa moe i da ima ne6to vqrno ama se pak...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
az mislq che pone edno 80 procenta sa verni..ne za drugo prosto zashtoto vseki puska nqkoi seriozen problem..e vinagi ima nqkoi koito da izrusi nqkva tupa i bezsmislena tema no tq vednaga se poznava che e izmislena....a i dori i da se suzdavat falshivi situacii kakvo puk!? tova e ogromen forum na cqlata strana v koito moje sushto nqkoi izpadnal v sushtiq problem da go prochete i da se pouchi..tui che nqma nishto losho v izmislenite temi stiga da ne sa glupovati i bezsmisleni![]()
taka e-pone dosta sa verni,est ima si oligofrenite,koito puskat "izrusenite ot tqh temi",no ko da se prai
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
i az sam na mnenieto na BeBencEto
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Първоначално написано от BeBencEto
=D> точно така,а ние сме тук за да си помогнем взаимно.
2 т. от правилника. Бан на профил
absoliutno-vupreki 4e 6epa ot nas smao kritikuvat-govorq za "gostite"Първоначално написано от Ice_Queen
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
70% 4ISTO ISTINSKO SPORED MEN IMA NOO ISKRENNI TEMI KOITO SI LI4I 4E SA PISANI S MAKA
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Еми то много от темите се провалят заради изръсени тъпотии вътре...пък и мен не ме е грижа колко от темите са сериозни.Просто влизам, прочитам и ако има какво да кажа (или не ме мързи) си го казвам...във всеки един форум има и хубави и тъпи теми.Например някой си споделя проблема, а на мен този проблем ми се вижда адски детински...не ми пречат подобни теми.Просто като няма какво да кажа е по-добре да не пълня излишно темата...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Във всички теми си има истина(във всяка тема е различно).В една тема може да е 10%,в друга 35%,различно е!
Лично аз вярвам 30%(според зависи)
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Голям процент от темите са истински,поне тези в раздел любов!ПОнякога някой наистина има проблем,но се изразява толкова елементрарно,с груби думи и обяснява всичко с 2 изречения и е нормално да се приеме темата му за непълна и да не пполучи компетентен отговор или съвет.НО като цяло доста хора споделят проблемите си тук,което мисля че е хубаво,защото по този начин намират разбиране(понякога и малко смъмряне) и си изразяват чувствата.Специално за този раздел едно 80-90% от хората,постнали темите,са си с напълно реални проблеми.
Dali e izmisleno ili ne-vseki re6ava sam za sebe si...Za nqkoj moje da sa izmisleni,a za drugi ne...Estestveno na mnogo ne6ta ne vqrvam...No ima istorii koito i da izlevdat nelepi sa verni...![]()
Ммм напълно съгласна съм!Първоначално написано от chelka
za6to nqkoi 6te si gubi vremeto da izmislq nqkva love story za da moje da gubi vremeto na nqkoi drug spored men 80% sa vqrni
=D>Първоначално написано от LP_girl_14
еми че има измислени-има и те не са малко!НО мисля че има много истински теми за който хората като ги пускат и очакват някакъв съвет или нещо такова и е много гадно някой да каже"аве кво и/му отговаряте вижте че всичко е измислено"или някакви е такива глупости!![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Еми вярвам, че над 80% от темите са истински.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.