.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Фен
    Град
    Dreamland
    Male trqbva da si mnogo zle za da napraish neshto takova zaradi nqkav si muhlio . Za kvo ti e da se praish na neshto koeto ne si - shtom ne te haresva takava , ami mainata my . Adski idiotsko e ot tvoq strana . I kakvo ochakvash da ti kajem , kakvo da slushash li ? Otgovora ne e li ocheviden - kakvoto ti haresva na tebe . . .
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    slu6ai kvoto te kefi.do teq koito kazvat 4e metalite se obli4at tupo q vijte teq nub4eta det si podstrigvat kuso ot strani i si ostavqt dulga kosa ot gore i ot zad.ebati mangalskata pri4eska e tva

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra

Хахахахахах ти нещо здравата си се объркала. Как може да искаш да се промениш не заради теб самата, а за момче. Нито едно момче на този свят не заслужава такива услия. Е както винаги и това правило си има изключения. Но според мен не трябва да го правиш заради него, направи го ако ти самата го искаш. Има ли смисъл да си с него щом гледа само външния вид, а не самата теб.
    Ти пък нищо не каза...

По темата - не мога да разбера защо се делите на "рапъри"/"метъли"/"чалгари" и темподобни...
    Музиката, която слушеш, не определя какъв човек си и даването на крайни оценки за някого само на основание, че слушал това или онова прави даващите оценките (като "BaHk0`CeKcA" в случая) смешни.
    Както казаха преди мен, прави това, което ти харесва. Бъди себе си.
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

kiteto
    Guest
    A dobre. Chalgarskite sa ligavi, metalskite sa dripi - mi hodete goli togava! Ne slusham mnogo metal ili mnogo chalga ili pak nqkoi drug stil. Slusham vsqka pesen koqto mi haresa bez znachenie chalga, narodna muzika, metal ,opera ako shtete(e ot opera oshte nishto ne sum si haresala de)...i povqrvaite-oblicham se savsem normalno,ne nosq kurvenski poli (vsashtnost imam samo edna dankova pola dosta dalech ot kurvenskoto), nito sum rusa s golemi cici i oshte po malko moga da peq daje i falshivo nemoga. Po taq logika i razvlecheno ne nosq i razni kojeni "nakiti" i dr metalski djundjurii. Sega NQMA da se pravq na ekspert - i na ideq si nqmam kak tochno se oblichat metali....poznavam samo edna takava i po neq nemoga da sadq shoto tq po priroda si e ovca.... Iskam da kaja che vseki si ima stil na oblichane dali povliqn ot nqkakav stil muzika ili ne - negov si e. Naprimer men 3 pati v godinata mojesh da me vidish s pantalon - moqta zapazena marka sa dankite. obojavam si gi! A na tazi macka moga da i kaja samo : Mila ne si zaslujava zarad momche. Napravi go- no ako shte se chuvstvash ti dobre..tova che slushash metal neznachi che si varzana za nego!!!

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от BaHk0`CeKcA
    ХахХ познавам метали... бахти и селяндурите,алкохолици наркомани... исипняци.. не ми дреме.. метал ли е да мре също като ромите !!!Тва е мое мнение .. и музиката не е музика!!!Не налага на никой мнението си ...
    Тука дооооста добре се уля...
    Така, аз познавам чалгари- абсолютни,гнусни селяндури,алкохолици...пълн и
    исипняци
    Не налагаш на никой мнението си казваш?Ами ако не искаш да го налагаш не трябва да определяш кой да умре защото е -такъв си(шибано нацистче) и кой стил е и не е музика...
    Изводът е, че не стилът музика определя човека като селяндур и алкохолик...и че ти си...хм...ебати идиота- Налагам си мнението
    найш ко мога ти кажа... мри ве курвар...т.е. да го поясня... аз не пия,само пуша идиот... си ти и баща ти че те е напрайл...т.е селяндур си и селяндур ще си останеш ... да сам казал по-точно че трябва всек ида мисли кат мен!! ?!? А ве отворко ... бахти и смешния

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    С риск да продължа глупавият разговор ще отбележа, че "смешен" е начинът ти на писане,"смешни" са думите които използваш,"смешни са и нещата,които казваш..
    Аз също не пуша и не пия...И това ли трябва да определя какъв човек съм?
    Обиждаш,без да имаш основание...никакво основание(когато обиди баща ми,с който дори не си разговарял и не си виждал) а мен...хубаво, аз съм с мислене,различно от твоето и значи трябва да умра...Аз ти казах определението в слуцая- шибан нацист
    А за мнението...ми много ясно,че си е твое...няма смисъл да го поясняваш т`фа- щом ти го мислиш,значи си е твое..пхах
    И "селяндур" повечето хора използват като определение за поведение като твоето- "курвав", "мри" и неспособност да се изразяваш..За мен трябваше да намериш...по-различно определение
    И...съм момиче
    Ще ти го кажа направо... НАЦИСТ СЪМ.. Мразя МЕТАЛИ И МЕТАЛА КАТО СТИЛ МРАЗЯ РОМИТЕ МРАЗЯ ВСИЧКО !!!МРАЗЯ ЧЕ СЪМ ОТ БЪЛГАРИА,МРАЗЯ ГОСПОД ВСИЧКО МРАЗЯ.. ДОРИ ИТЕБ И НАЧИНА МИ НА ИЗКАВАНЕ.. СИ Е МОЙ ТАКА ЧЕ ШИБАЙ СА И НЕДЕЙ ЗНАЙ КО СА НАЛАГАШ ЧЕ МЕТАЛА БИЛ СТИЛ НЯКАФ НЗ СИ КВО АЗ ДА НАЛАГАМ ЧАЛГАТА И ДРУГИТЕ СТИЛОВЕ!!!ИЗКАЗВАМ МЕНЕНИЕ ЗА СТИЛЪТ МУЗИКА ... БАХТИ И ОВЦАТА... ТЯ ЩЕ МИ КАЖЕ КВО ЩЕ СЛУШАМ.. ТАКА ЧЕ ... ХОДИ СА НАБИВАЙ В ГОРАТА... А ДА И ДА ТЕ ПИТАМ ИМА ЛИ МЕТАЛ КОЙТО Е ЖИВ Т.Е. НАД 50 ГОДИНИ ?!?ИЛИ ВСИЧКИ ПРЕЖДЕВРЕМЕНО ОТ СВРЪХ ДОЗИ ??? ХАХ ПОСЛЕ МИ ГОВОРИ ПОЗНАВАШ ЛИ МЕТАЛИ ... ПОЗНАВАМ ... ИСИПНЯЦИ.. ЕДИНСТВЕНО И САМО ХИТЛЕР ... НИКОЙ ДРУГ ... ТАКИА КУРВАРСКИ РАОТИ КАТ МЕТАЛА НЯМА... !!!!ЕЙ ЗА ТВА ЗА МЕТАЛИТЕ ВСИЧКИ СА КОМЕРСИАЛНИ... МИ И МЕТАЛА Е КОМЕРС... МЕРИЛИН МЕНСАН .. КВО НАПРАЙ СА НА ГЪЗ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е НЯКОЙ ... СЪЩИЯ БОКЛУК ... НАМАЛИЛ МАЛКО НАРКОТИЦИТЕ.. И ПАК ЩЕ Е БОКЛУК!!!И КАКТО И ДРУГИ ИЗТОРОМОЗЕНИ !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaHk0`CeKcA
    С риск да продължа глупавият разговор ще отбележа, че "смешен" е начинът ти на писане,"смешни" са думите които използваш,"смешни са и нещата,които казваш..
    Аз също не пуша и не пия...И това ли трябва да определя какъв човек съм?
    Обиждаш,без да имаш основание...никакво основание(когато обиди баща ми,с който дори не си разговарял и не си виждал) а мен...хубаво, аз съм с мислене,различно от твоето и значи трябва да умра...Аз ти казах определението в слуцая- шибан нацист
    А за мнението...ми много ясно,че си е твое...няма смисъл да го поясняваш т`фа- щом ти го мислиш,значи си е твое..пхах
    И "селяндур" повечето хора използват като определение за поведение като твоето- "курвав", "мри" и неспособност да се изразяваш..За мен трябваше да намериш...по-различно определение
    И...съм момиче
    Ще ти го кажа направо... НАЦИСТ СЪМ.. Мразя МЕТАЛИ И МЕТАЛА КАТО СТИЛ МРАЗЯ РОМИТЕ МРАЗЯ ВСИЧКО !!!МРАЗЯ ЧЕ СЪМ ОТ БЪЛГАРИА,МРАЗЯ ГОСПОД ВСИЧКО МРАЗЯ.. ДОРИ ИТЕБ И НАЧИНА МИ НА ИЗКАВАНЕ.. СИ Е МОЙ ТАКА ЧЕ ШИБАЙ СА И НЕДЕЙ ЗНАЙ КО СА НАЛАГАШ ЧЕ МЕТАЛА БИЛ СТИЛ НЯКАФ НЗ СИ КВО АЗ ДА НАЛАГАМ ЧАЛГАТА И ДРУГИТЕ СТИЛОВЕ!!!ИЗКАЗВАМ МЕНЕНИЕ ЗА СТИЛЪТ МУЗИКА ... БАХТИ И ОВЦАТА... ТЯ ЩЕ МИ КАЖЕ КВО ЩЕ СЛУШАМ.. ТАКА ЧЕ ... ХОДИ СА НАБИВАЙ В ГОРАТА... А ДА И ДА ТЕ ПИТАМ ИМА ЛИ МЕТАЛ КОЙТО Е ЖИВ Т.Е. НАД 50 ГОДИНИ ?!?ИЛИ ВСИЧКИ ПРЕЖДЕВРЕМЕНО ОТ СВРЪХ ДОЗИ ??? ХАХ ПОСЛЕ МИ ГОВОРИ ПОЗНАВАШ ЛИ МЕТАЛИ ... ПОЗНАВАМ ... ИСИПНЯЦИ.. ЕДИНСТВЕНО И САМО ХИТЛЕР ... НИКОЙ ДРУГ ... ТАКИА КУРВАРСКИ РАОТИ КАТ МЕТАЛА НЯМА... !!!!ЕЙ ЗА ТВА ЗА МЕТАЛИТЕ ВСИЧКИ СА КОМЕРСИАЛНИ... МИ И МЕТАЛА Е КОМЕРС... МЕРИЛИН МЕНСАН .. КВО НАПРАЙ СА НА ГЪЗ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е НЯКОЙ ... СЪЩИЯ БОКЛУК ... НАМАЛИЛ МАЛКО НАРКОТИЦИТЕ.. И ПАК ЩЕ Е БОКЛУК!!!И КАКТО И ДРУГИ ИЗТОРОМОЗЕНИ !!!
    Хахахааааа...с този пост, който ти написа си личи всъщност кои хора са мизерните, неграмотни 'исипняци' Whisskas, мацка, няма смисъл да му отговаряш...така както той сам се направи на задник, показвайки колко е прост, никой друг не може да го направи

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    зарежи метъла

Просто не приемай метъла като религия и прицени как искаш да се обличаш. Аз лично слушам всичко и не ми допадат хора като тебе които са отворени само за един стил музика например. Недей така. Метъл и поп. Е, и. Карай! Не е дошъл края на света. Просто не се впрягай. Късмет!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

na4i sr za tui det 6te kaja
    ama po tapi komentaari ne bqh 4ela...
    kak moje da se hranite tei na metlai i 4algari!!!
    si4ki hora sa normalni!!!!!!!!!1
    i sestra mi be6e tei kat si zema n6 ili se obleka pove4ko v 4erno iili n6 ot sorta,po4va6e "ooo ti metalka li 6e stafa6" i t.n.
    samo 6ot go svarzva6e s nqkfi ot sorta na merlin menosn
    a tova e tapo kak moje nqkoi da kaje 4e ne sa kapqt i t.n.
    seki e razli4en prosto ima hora koito sa v super krainosti ama kak mislite te dali biha pisali tuka???
    da v 4algata ima kurvi ama ko?tui ne zna4i 4e si4ki sa....

iskam samo da kaja na tova momi4e,koeto pusna temata 4e ne trqbva da se promenq6 samo zaredi nqkakfo mom4e...ako 6et se promenq6 go napravi zaredi sebe si,6tot toi trebva da te harevsa takava kakfato si
    n6 ne pre4i da slu6a6 sqkakaf stil muzika i da si se obli4a6 kakto si iska6
    mnoo dobra fr-ka si4ki i vikat 4e e metalka samo 6ot se obli4a s malko po smakanti dre6ki,a to momi4eto si slu6ka folk i Sistem ednovremenoo
    tei4e ne trqbva ti puka tolkz za dr a nai ve4e za tebe

P.S. izvinevam se za gre6kite ama me marzi sq da se popravqm

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си