Аз също съм на мнение, че дрехите на металите не са "дрипи". Всеки човек има право на собствен стил на обличане. Аз също слушам метъл, не се обличам като метълите, но това нищо не означава. Метълите са много готини хора и не е вярно, че нямат лична хигиена. Единственото кофти е, че повечето дрехи (ако не и всички) са тъмни и през лятото им е малко гадно, но те сами си преценяват. Много повече ме дразни чалгата и по-точно начина на обличане на певиците (ако това въобще могат да се нарекат дрехи). Нормално ли е да се появяваш в национален ефир пред повече от 2 млд. зрители по бельо, претендиращи, че това не е бельо, а сценични дрехи. И после с този вид (та повечето певици са напълно копие една на друга, почти набълно разсъблечени, показващи почти цялото си тяло) претендират, че не са леки момичета. Може и наистина да не са, но с този си вид пораждат такива мисли.
А относно въпроса на автора на темата. Слушай това, което те кефи. Човек има право да сменя предпочитанията си и никой не може да те обвини, че харесваш нещо ново.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!