- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMAM MN GOLQM PROBLEM S1S REVNOSTTA PLS POMAGAITE...!!!
zna4i... eto kakva e rabotata.s1s moqta priqtelka sme zaedno ot mesec i polovina no predi da tr1gnem sme bili zaedno predi okolo goidna. naposledak tq vse mi razpravq kak nz si koi q opipval i kak iskal da q vozi nasam natam s motora si i taka natata. onzi den hodihme na kafe sas priqteli i sas neq. tq me pita k1m kolko 6te si tr1gvam i sled kato i kazah pusna signal na nqkoi. sled 2 min i se obadiha i tq kaza "ae ela me zemi ot edikade si sled 15 min" toi doide i tq si tr1gna s nego. ob6to zeto razbrah 4e tq se ima s1s 1 m1j koito e na okolo 30 (btw az s1m na 16 a tq na 15). po4uvstvah se adski kofti i posle cql den neznaeh k1de se namiram. po princip s neq mojem da se vijdame samo sutrin 6tot ptrz dr vreme s1m dosta zaet. na sledva6tiq den slu4kata se povtori.no az ve4e ne izdrarjah i i kazah 4e ne mi e kef da se m1kne s toq. tq uj me razbra i mi obqsni 4e te sa prosto dobri frendove.imah vazmojnostta ot4asti da se ubedq f tova. f4era (nedelq) si preebah celiq den samo i samo da moga da q vidq a tq ima6e malko rabota. zv1nna mi ve4erta no be6e malko zaeta i kaza 4e 6te mi se obadi do 4as.taka i ne mi zvanna pove4e. 4ak k1m 11 mi pisa kakvo bilo stanalo i kak nemogla da izleze s men 6tot imala problem s frendka i trqbvalo da q vidi. v s16toto vreme 1 ot nai dobrite mi priqteli mi kaza 4e q e vidql nadve4er f kolata imenno na toq koito q vzema6e ot kafeto predi dni. adski mnogo se vbesih i dnes kato se vidqhme samo 2-mata i kazah za ko staa duma i tq mi kaza 4e nqma smisal da q revnuvam i mi kaza kak i tq me revnuvala ot edna moq fr no mi vqrvala dostata4no. i se pak tq prodaljava da ne ebava i vapreki ogovorkata ni tazi ve4er ne mi pisa... taa.. vaprosa mi e imam li osnovanie da q revnuvam ot kogoto i da e bilo i kakvo da pravq za6toto mn q haresvam i 6te otka4a pls pi6ete mi...!!!![]()
![]()
![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98