Луда история
Тук не е мястото за такава тема.По-добре се консултирай с лекар.
i az sam na tova mnenie koalka![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Не че нещо но просто В нашия град няма такъв .... как да кажа ПРофесионалист и в крайна сметка ... Ще говоря с него ... ще се разчуе ( от гледна точка че сигорно ще говори с родители или ще иска да говори или ще спомене пред някой друг) ( НЕМА такова животно като Лекарска тайна тук ... ) и Няма да е хубаво за това се питам щото не видях такава Графа Психични проблеми ....... и нямаше каде да я пусна !
i az sam na mnenieto na koalka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
naprotiv koalka to4no tuk eПървоначално написано от koalka
idi v sex i vij zashto -svurzano e s negovoto momi4e
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
i az sum na su6toto mnenie luda'flirtajika :) tuk se spodelqt problemi i se iskat suveti.
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
Macka.. ako si se spravila s problema i si otklrila psiholog.. radvam se! Ako ne si uspqla da namerish.. pishi mi na ls .. she ti pomogna.. az sym psiholog.. ne kfalificiran estestveno.. she ti pomogna..
am takova mislq 4e NickNameAndPassword e mom4e :P po skoro mujПървоначално написано от Nadelina
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!