.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Голям фен
    Това винаги ми е харесвало,но единственото което мога да си правя по ноктите са цветенца и разни точици вдъхновение вече имам след като разгледах сайтовете,но нямам способност
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен
    Видях само първите няколко сайта(защото не ми се разглеждаше повече ) и честно казано не ми допадат.Толкова дълги нокти никак не ми харесва,трудно се поддържат,изглеждат неестествено и не можеш да пипнеш нищо,защото току виж се счупил някой Моите ноктета ги поскъсих малко,оформих ги и ги лакирах с най-обикновен лак и ми се струват много по-симпатични от това,което видях
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

da ti kaja poddrajkata im ne e tolkova trudna.az li4no sam sas santimetar i polovina nokti i ujasno sam sviknala s tqh.tova 4e ne moje6 da hvane6 ni6to s tqh ne e vqrno ot opit ti kazvam,no razbira se za vseki si e otnositelno vajnoto e kak si gi haresva6 ti.kakto i da e misla 4e tezi saitove 6te haresat na hora s mn dalgi nokti

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    анитка подкрепям мнението ти.и аз съм с нокти см и половина,поддържам ги лесно,много рядко ми се чупат и правя с тях всичко.а тези сайтове определено ми харесват \/ \/ \/
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от strange__
    Видях само първите няколко сайта(защото не ми се разглеждаше повече ) и честно казано не ми допадат.Толкова дълги нокти никак не ми харесва,трудно се поддържат,изглеждат неестествено и не можеш да пипнеш нищо,защото току виж се счупил някой Моите ноктета ги поскъсих малко,оформих ги и ги лакирах с най-обикновен лак и ми се струват много по-симпатични от това,което видях
    dam....to4no...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mn hubavi i ima i az obi4am ama mn slojny az nqmam takava sposobnost .. i manikiura mi ne e mn dylag .. se se 4upi ;[ i ako po4na da risuvam ne6to nervite mi nqq izdarjat i 6e se otkaja .. xaxax
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Има интересни неща - харесват ми сайтчетатаМерси

radvam se 4e vi haresva.sllojni sa ama ni6to ne ni pre4i da probvame az sled kat vidqh modelite si napraih moite mn qko \/

Guest
    a be mnogo sa hubavi i noktite i risunkite po tah az ne moga da si pravq takiva ili pak ako moga 6te gi napravq samo s dqsnata raka 6tot s neq pi6a a pak ako po4na s lqvata...... 6te e po dobre da ne po4vam

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Има готяни ама са малко....не харесвам твърде дълъг и твърде претруфен маникюр...В момента имам бяла основа и черно-жълто-зелени цветя

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Много сложни тия картинки...А и да го правиш ще отиде цял ден, да оставим настрана факта, че изобщо няма да се получи по този начин
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Процеса на изготвяне е най-интересен

mersi za sait4etata ima takiva koito dosta mi haresaha .. za sujalenie nqmam nito nervi nito umeniq sama da si gi risuvam ...

Мега фен
    Град
    София
    Йей! Браво за сайтчетата. Аз много рисувам на френдките, ама на себе си не мога, то е разбираемо де. Браво, браво, много готини идейки

Guest
    Ami nz li nqkoi bg sait???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си