- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако срещнете гаджето?
Какво бихте направили ако,разхождайки се с майка си или бащта си видите гаджето?Ще го целунете и прегърнете ли?Въобще каква би ви била реакцията,особенно ако родителите ви още не знаят за него/нея?
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
eee tva e vupros nad koito ne sum se zamislqla do sega .....emi kak 6te postupq ako se poznavat s na6te v nikakuv slu4ai nqma da go podmina,a akone se poznavat 6te se spra do nego i 6te zapo4neme da si govorime i 6te 4akam na6te da otminat i togava 6te mu se nahvurlq hah![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Хаха .. Нещо такова ... Но в моя случай - аз не излизам с нашите освен когато се ходи на пазар до по-голям магазин ... Така че пак няма да го засека като съм в колата ...
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Ако не го познават само ще го поздравя и ще се надявам да ни ме разсърди.А така като го познават се спираме и се гушкаме,говорим си,но за малко защото в случаите,в които съм излизала с наще те все бързат и не ме чакат![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ami 6te mu namigna 6toto i bez tova tatko ne znae 4e si imam gadje a mama znae i pred neq moga da go celuna i da go pregarna i dori sme hodili na kafe az mama i toi![]()
![]()
![]()
Не ми пука .. хаха ще я прегърна целуна и ще и кажа че по късно ще се видимНаще не им дреме...
\
/
оставям нашите и си отивам при него. винаги така правя
Ако не го познават ще ги запозная. Няма да им стане нищо, ако се познават. А ако вече знаят за него без да се замисля ще го прегърна и целуна. Още повче, че в моя случай ние излизаме всички заедно, аз с приятеля ми с неговите или с моите родители.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Emi ako neznaqt na6te 6te mu kaja samoo zdravei i 6te go bodimina....apak ako znaqt si se spiram gu6kam si go celuvam si go i zarqzvam na6te :P
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Аз съм имала такъв случай-аз с наще,той с техните,даже родителите се запознаха.Но ако не го познават или бегло и съм само с майка ми ще го целуна пък ако случайно и баща ми е там(което рядко се случва)само ще го прегърна.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
мм не излизам много често с нашите,но при всички случаи,ако го видя ще ида при него,кво толкова ще си го целуна и всичко,иначе не ми пука дали наще са с менпък и какво могат да ми кажат
![]()
f@nt@zi@
Естествено,че ще го целуна.За какводасе крия от наще?Те и без това знаят за него.
Xax...не съм се замислила.Ама такава вероятност май няма,наще са много заети.И ако стане така ще отида и ще го целуна.
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Просто те винаги го познават.Ще му се метна на врата и ще го целуна страстно както обикновенно.Вече даже мн. пъти се е случвало.
АКо не се познават ще ги запозная.
Иначе си го познават и бих си го цункала![]()
Emm..ako sum s maika mi sigurno shte otida pri nego, ama ako sum s bashta mi shte mi e neudobno:P
ako sam s maika mi 6te go pregarna i celuna ako sam s ba6tami 6te mu kaja samo zdrasti
radvvam se 4e priqtelq mi e naqsno s ne6tata i ne mi pravi problem
Ami az po princip izlizam samo s maika no ne i s tatko no slu4aino ako se slu4i i te neznaqt moje bi samo 6te g pregurnaa moje i da si go celuna
![]()
Ami ako ne se poznavat shte gi zapoznaq , ako se poznavat shte go naceluvam i napregrushtam - nashte kat ne im iznasq da se mahat .
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
ахахха и мойтаПървоначално написано от naia
![]()
и аз тъКааа
Ami,ako ne znaqt za nego i az o6te neiskam da nau4at samo 6te go pozdravq,no po princip te znaqt i se poznavat mn dbre,taka che 6te sprem i 6te si pogovorim.No ne i da go celuva,ova mi e super tapo vse edno ne sme se vijdali ot 1000veka...
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
че какво лошо има да го целунеш,вие като се видите не се целувате?Първоначално написано от Kotetoto
![]()
мисля,че целувката изразява много ясно чувствата на двама души..и е нещо прекрасно,дори и да не сте се виждали от 20 минути![]()
f@nt@zi@
nqma da se pritesnq tolkova mnogo.shte otida pri nego i sigurno shte si go preg1rna i celuna![]()