.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК

Ако срещнете гаджето?

Какво бихте направили ако,разхождайки се с майка си или бащта си видите гаджето?Ще го целунете и прегърнете ли?Въобще каква би ви била реакцията,особенно ако родителите ви още не знаят за него/нея?
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Голям фен
    Град
    sofia
    eee tva e vupros nad koito ne sum se zamislqla do sega .....emi kak 6te postupq ako se poznavat s na6te v nikakuv slu4ai nqma da go podmina,a akone se poznavat 6te se spra do nego i 6te zapo4neme da si govorime i 6te 4akam na6te da otminat i togava 6te mu se nahvurlq hah
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Хаха .. Нещо такова ... Но в моя случай - аз не излизам с нашите освен когато се ходи на пазар до по-голям магазин ... Така че пак няма да го засека като съм в колата ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Голям фен
    Ако не го познават само ще го поздравя и ще се надявам да ни ме разсърди.А така като го познават се спираме и се гушкаме,говорим си,но за малко защото в случаите,в които съм излизала с наще те все бързат и не ме чакат
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Няма такъв шанс да не знаят....особенно майка ми хаха
    но ще отида и ще го целуна :P

ami 6te mu namigna 6toto i bez tova tatko ne znae 4e si imam gadje a mama znae i pred neq moga da go celuna i da go pregarna i dori sme hodili na kafe az mama i toi

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    Не ми пука .. хаха ще я прегърна целуна и ще и кажа че по късно ще се видим Наще не им дреме... \/

Мега фен Аватара на iiirish
    оставям нашите и си отивам при него. винаги така правя

Ако не го познават ще ги запозная. Няма да им стане нищо, ако се познават. А ако вече знаят за него без да се замисля ще го прегърна и целуна. Още повче, че в моя случай ние излизаме всички заедно, аз с приятеля ми с неговите или с моите родители.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi ako neznaqt na6te 6te mu kaja samoo zdravei i 6te go bodimina....apak ako znaqt si se spiram gu6kam si go celuvam si go i zarqzvam na6te :P
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Аз съм имала такъв случай-аз с наще,той с техните,даже родителите се запознаха.Но ако не го познават или бегло и съм само с майка ми ще го целуна пък ако случайно и баща ми е там (което рядко се случва)само ще го прегърна.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    мм не излизам много често с нашите,но при всички случаи,ако го видя ще ида при него,кво толкова ще си го целуна и всичко,иначе не ми пука дали наще са с мен пък и какво могат да ми кажат
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че ще го целуна.За какводасе крия от наще?Те и без това знаят за него.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Xax...не съм се замислила .Ама такава вероятност май няма,наще са много заети.И ако стане така ще отида и ще го целуна.
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    оставям нашите и си отивам при него. винаги така правя
    I az tai

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Просто те винаги го познават.Ще му се метна на врата и ще го целуна страстно както обикновенно.Вече даже мн. пъти се е случвало.

Голям фен Аватара на thirteen
    АКо не се познават ще ги запозная.
    Иначе си го познават и бих си го цункала

Град
    Plovdiv
    Emm..ako sum s maika mi sigurno shte otida pri nego, ama ako sum s bashta mi shte mi e neudobno :P

Фен
    Град
    sofia
    ako sam s maika mi 6te go pregarna i celuna ako sam s ba6tami 6te mu kaja samo zdrasti
    radvvam se 4e priqtelq mi e naqsno s ne6tata i ne mi pravi problem

Ami az po princip izlizam samo s maika no ne i s tatko no slu4aino ako se slu4i i te neznaqt moje bi samo 6te g pregurna a moje i da si go celuna

Фен
    Град
    Dreamland
    Ami ako ne se poznavat shte gi zapoznaq , ako se poznavat shte go naceluvam i napregrushtam - nashte kat ne im iznasq da se mahat .
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Фен
    Град
    In your mind~
    Цитирай Първоначално написано от naia
    Няма такъв шанс да не знаят....особенно майка ми хаха
    но ще отида и ще го целуна :P
    ахахха и мойта
    и аз тъКааа

Ami,ako ne znaqt za nego i az o6te neiskam da nau4at samo 6te go pozdravq,no po princip te znaqt i se poznavat mn dbre,taka che 6te sprem i 6te si pogovorim.No ne i da go celuva,ova mi e super tapo vse edno ne sme se vijdali ot 1000veka...
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Kotetoto
    No ne i da go celuva,ova mi e super tapo vse edno ne sme se vijdali ot 1000veka...
    че какво лошо има да го целунеш,вие като се видите не се целувате?
    мисля,че целувката изразява много ясно чувствата на двама души..и е нещо прекрасно,дори и да не сте се виждали от 20 минути
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

;]

nqma da se pritesnq tolkova mnogo.shte otida pri nego i sigurno shte si go preg1rna i celuna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си