- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kogato se napie6 ili napu6i6
Znam 4e ima podobna tema no iskam da vi popitam kakvo praite kato se napiete ili napu6ite(ili puk drogirate).Kakvi ne6ta ste vur6ili kogato ste bili pod vuzdeistvieto na alkohola,trevata ili narkoticite?Razkajete za nqkoq interesna slu4ka...ili za nqkoi film v koito se vkarvate,za nai-golemite si strahove kogato ste napu6eni i t.n.
P.P.Preporu4va se za hora upotrebqva6ti alkohol,treva ili narkoticisorry
![]()
Peace
emi acki e stranno,6toto po4va6 da vigda6 siakvi 6turi raboti i ti e niakvo super na kef.i pri razli4ni slu4ei.no poniakoga e acki gadno,gnusno i stra6no
pak drug pat e niakvo super-seeno si na nebeto pri angelite,abe 4ustvoto e![]()
![]()
![]()
-takova[no ne go kazvam li4no]
Da de az znam kvo e 4uvstvoto ama razkaji nqkoq qka slu4ka dokato si bila na nebeto :P
abe..ne e mn za razpravqne..govorq gi edni gluposti s poluotvoreni ochi...shtukam si na chetiri lapiujass..vsqkvi takiva..a kato sum napushena prosto sedq i si mislq che vijdam neshto osuznavaiki go puk to ahahha..
ami az kato se napsuha i vsichko mi e mnogo veselo moje bi prekleno vselelo daje kikotia se kato luda i se vurtia![]()
emi az treva ne pusha...ot cigarite ne mi stava neshto koi znae kakvo...alkohola...hmmmmm....alkohola...ae kef si e, ama chestno kazano mnogo ne sym se napivala, piq ama ne v promishleni kolichestva, shtoto tochno ot tva me e strah...nz kvo shte napravq posle
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Аз лично си лягам и заспивам веднага![]()
az kato se napiq (ili napu6a) i po4vam da govorq samo istinata... totalno zabraam primerno v4era se bqh napila i kazah na edin fr kakvo 4uvstvam kum nego.. 6oto toi e mn sladak az ne 4e nali ne6to ama si4ko si kazah hihihi prosto po4vam da govorq istinata:")
emi da ebati euforiata e ,ama rano ili kasno pada6 na zaemiata.po princip se varti6 bez da spiram mnogo mnogo barzo i ti haresva da mi se vie sviat,ili se smeia na siaka duma,na si4koПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
ave ne pusha takiva raoti prilejno momche sum vij za piene brei maiche piq neshto interesno ami sprqh edna patrulka pomislih q za taxi nai interesnoto e bilo che sum chuknal na stukloto kato e doshla do mene i sum pital dali shte vzeme 5 choveka tova mai beshe sled kato v edin apartament 3dena kato che li bqh piqn![]()
A be bratle verno li si go napravil tvaПървоначално написано от just nobody
Super qko i posle kvo e stanalo
![]()
![]()
![]()
nepomnq tova mi go razpravqha shtoto nie bqhme 5choveka i trugnahme da vlizame vuv voenoto uchilishte tuka ama ne mojahme da preskochim i reshihme da hodim na diskoteka i sme tochno pod voenoto pod stenata i to ima edin put okolovrustno takova i gledam ot daleko nekva kola i q napravih na taxi i drugite sednali na trotoara az erbap sprqh goi chak posle razbrah che sa policaii ma tfa ne go pomnq na sutrinta mi go razpravqha neznam policaite kvo sa vikali suvsem seriozno e tova ima i drug sluchai pak s policaiii az i edin priqtel reshihme da idim da vzemem piene oshte shtoto svurshi i slizame ot bloka i toq priqtel schupi edno stuklo sus ruka i az da ne ostana po nazad schupih i az edno obache zalitnah i se podprqh s drugata ruka i q srqzah tfa sme piqni pak razbira se i izlizame na putq i chak togava razbrah che se srqzah trugvame nie az shte hodq s kolata muj sha sa praq
i prez tfa vreme spira patrulkata i uj za dokumentite az izlugah che da si zema samo cigarite ot kolata slizame ama edinq policai mi vidq rukata i vika ko stana ve i drugoto momche vika edno kuche go ohapa i tochno po tova vreme se chuva na radio stanciqta kak se kazva che na centura e imalo nqkakuv boi i kazvat opisanieto na horata i qvno policaite vidqha prilika v nas i az sus kurvava ruka i ni zavedoha v policiqta uj za razpit li za kvo neznam
kakto i da e de hodihme da sedqhme 1chas i neshto tfa beshe nai interesnoto i drugoto che nakraq kato razbraha che ne sme nie izlqzohme ot uchastaka i sprqha edno taxi i mu kazaha da ni vurne gore
ot deto ni vze patrulkata bez da plashtame
buhaha kolko sluchai sme imali ....
Eli,abe momi4e,pi6i malko po-gramotno deПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
acki se pi6e adski..ot ad idva,4atka6,nali..a,i drugoto koeto e-slu4ei se pi6e slu4Ai.
Sq izvinqvai,ama zvu4i6 adski tupo i poziorsko..predpolagam,4e si nqkude na 12-13 moje bi..i 6te mi obqsnqva6 kakvo bilo 4uvstvoto kato si drogiran,aide molq ti se..
sigurna sum,4e nikoga ne si use6tala Chuvstvoto,a i se nadqvam da ne go useti6.....
Sega po temata-ne sum se drogirala,no sum pu6ila vednuj treva..ina4e alkohol-na kuponi se spirtosvame,dam..Men li4no vuob6te ne me izkefi trevata-stana mi nqkfo gadno..aha-aaha i 6tqh da se izpovru6tam,napravo putnik si bqh4uvstvoto-emi prosto adski mnogo mi se povdiga6e..haliucinacii ala bala nqma6e takiva gluposti
![]()
ей аз немога да се напия бе хора
в смисъл...да се напия и да драйфам
и там някво да ми е гадно..немога и тфа си е
иначе за последно пих така..повечко
на един метъл концерт и тогава се запознах
с половината хора дет бяха на концерта
и много се кефя сегаиначе можеше и да не
ги познавам се пак...)))а пък са супер хора
после пих още малко и заспах))))
също като се напия понякога ме избива на
едни такива откровения...и направо квото
ме питат сичко си казвам
а като се напуша...почвам яко да се хиля...
иначе нищо такова интересно не ми се е
случвало![]()
![]()
![]()
da,no pone si dovar6vam izre4eniata...Първоначално написано от FeitiCeiRa
znae6 li ikolko mi puka dali sam sgre6ila ne6to-da ne sam v daskalo 4e da me poprava6.krai iam slaba ocenka![]()
ne iskam da se zaiagdam,taka 4e are stiga seki s mnenieto siПървоначално написано от FeitiCeiRa
![]()
Ami az sam p6ila 3 godini a ot 1 i polovina ne pu6a ta.. 6te karam po spomeni.
Spominiam si vednaj mnou iako se napu6ih i nemojah da spra da se smeia sediah 2 4asa s gadjeto mi (biv6oto) na 1 peika i ni6to ne si govorehme samo si vikahme "A.." "Aha" "AAAAAAAhahahah" i tva 2 4asa.
Drug put pak mi e bilo mnogo kofti, napravo lo6o.
Nai-lubimo mi be6e da vliaza v 4as po angliiski napu6ena sas stukleno 6i6e fanta i soleti i samo 6umkam, pravia balon4eta, kato duham vav fantata i vikam. Zaiajdam se sas si4ki i pravia ikao smiah. Po princip kato se napu6eh si izpadah s horata s koito sam pu6ela i taka ne samo ot mene zavisi vav kakav film 6te zaciklia... Nai e gadno kato popadne6 v psiho trilur- visi6 3 4asa na studa, 4aka6 niakoi pak da donese treva, prez tva vreme samo izpada6 v sduh krie6 se, samo se zaiajda6 i t.n.t.
Ina4e e po iako kato se napie6.
KAZVAM VI OT 1 GOD. I POLOVINA NE PU6A I E PO IAKO!
TREVATA E NAI-GADNOTO NE6TO
ZARADI NEIA ZAGUBIH BIV6OTO SI GADGETO SI TOI SI TRAGNA,I NE MU PUKAGE ZA MEN![]()
MRAZIA TREVATA
sichki imate dvoiki sichki ste na popravka kekekekekek
basi maniqta![]()
nito trevata ima vina nito alkohola vina ima tozi koito gi upotrebqva taka che ....![]()
as ne pu6a no kat se napiq sum krotak no moje "bez:" da iskam da natisna nqkoq kaka v nqkoi ugal![]()
![]()
![]()
![]()
absolutno prav siПървоначално написано от just nobody
![]()
![]()
Na men mi e nai-zabavno kato se napu6a v daskalo...Nqkvo mnogo veselo e da te gledat vsi4ki a ti samo da im se hili6Vednuj se bqh razbila mnogo zlobno i vlqzoh v nqkuv 4as po matematika i posredata na 4asa bez nikoi ni6to da mi kazva zapo4nah da se hilq hiper zdravo xaxax be6e qko kupon...e naitina posle na6te razbraha ama..
Imalo e slu4ai kogato pod vuzdeistvieto na alkohola sum ti4ala bosa po "Grafa" dokato vale6e nqkuv poroen dujd xaxaxax
![]()
:P