.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

има ли наистина любов

ми напоследък 1 мой мн близък приятел постоянно (и по скайп дори)почна да ми прави намеци 4е иска да спи с емн и тн и направо си ми го каза..и глеам напоследък вс мом4ета са така-1во гледат как някоя да вкарт в леглото и по4вам да с е4удя има ли мом4ета ве4е който първо да гледат моми4ето и да са с нея заради ня а не просто за 1то 4укане

Ам1 н3 3нам н3 м0га да т1 п0м0гна н3 раз417ам т1я ц1фр1
    uber l337 pro g33k

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    има и такива момчета,които гледат първо момичето,а не секса...все пак за всичко си има време
    f@nt@zi@

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    има и такива момчета,които гледат първо момичето,а не секса...все пак за всичко си има време
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на iiirish
    има истинска любов! това че трябва повече време за да я намериш, не значи, че тя се съществува. любовта е смисъла, тръпката и сладката страна на живота...

наслаждавайте й се

Фен
    Град
    In your mind~
    Има такива момчета...но са малко

Guest
    има, има!! аз например съм така. искам да опозная момичето като характер, като интелект, като жена и човек и после ако започна да изпитвам нещо... като му дойде времето си идва и желанието за секс. стига да е взаимно разбира се.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами естествнео,че са доста често срещани момчетата ,които са само за едното ебане,но мога да ти кажа,че има и такива,които не са така.Просто не си попаднала на подходящ човек.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ima ,no e mnogo trudno da se otkrie.Sled kato q otkrih q izritah -vinagi ,kogato imame ne6to ne go ocenqme/no ne sujalqvam de/

Голям фен
    Град
    Бургас
    Момчета и момичета всякакви...вкусове и интереси също...Важното е да го откриеш човека, който е за теб...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми на тая възраст момчетата мислят почти само за секс,така че ...Е има и отделни случаи,които вече са по-малко,всеки иска да има нещо сериозно.Дори и най-големия плейбой иска да има някое сладко момиче до себе си за сериозна връзка.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    iskrenno se samnqvam da ima istinska lubov
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си