- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми е неудобно, ама...
..и съшевременно ми е хубаво. Правя го със гаджето на сестра ми, който е един пич на 28, а кака е на 23, аз съм на 17. Знам, че не е редно, но какво да направя като ми е хубаво. Да кажа ли на кака ми за връзката си с гаджето и и дали това ще го спечели да е само за мен. Вие как мислите и какво ще ме посъветвате. Искам съвети не порицателни комертари,моля ако обичате.
spored men toi vi izpolzva i dvete za sex !
И определено вие нямате връзка.
Toz qko ..... wi raboti ... samo za SEX OTKAji se tva e mn tapo gadno grozno .... ako ti beshe na nejnoto mqsto ?
spored men toi obi4a sestra ti a pak tebe te polzva samo za sex oba4e nz ne poznavam nitto nego nito tebe nz no......mislq 4e e taka po dobre ne i kazvai 6te si razvalite vzaimootno6eniqta no.rano ili kasno tq sigurno 6te razbere!(((((((((lo6o mn za tebe!!!!!!!!!!!!
Според мен има 2 варианта!!
1. използва ви и двете за секс
2. използва теб, защото знае, 4е няма да кажеш на сестра си
ако мислиш, 4е е само плътско удоволствие не и казвай, но ако мислиш, 4е ви използва и двете и кажи.
СъгласенПървоначално написано от ^sladyranka`
![]()
Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.
ami ako iska6 da si s nego riskuva6 da si skarana do grob sas sestra si.Kaji i ako toi te love 44s pi6 s nego i tq 6ti se razsardi i na dvamata i 6te badete kvit![]()
![]()
![]()
направете си тройка
Кво ти пука за сестра ти?Ръгай се там и тва е!Първоначално написано от Бялата чапла
mislish,4e ako i kajesh toi shte bude samo tvoi? Q stiga toi i sega ne e i nqma i da bude ako skusa s neq i stane tvoi toi shte si nameri i druga-momi4e vednaga go zareji i kaji na kaka si
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Edno e sigorno,4e tova ne e vaob6te na dobre!Ako sestra ti go obi4a,to togava postapva6 ujasno!A i az mislq kakto drugite,4e toi te izpolzvaOtkaji se ot nego ina4e 6e zagazi6@!!!Povqrvai mi..
![]()
![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Тази курвенска история изобщо не заслужава да се коментира, хора!![]()
Животът е БРЯГ!
Много правилно. Най-вероятно те използва, ама я кажи.. Той от колко време е със сестра ти?Първоначално написано от maily
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Как си прецениш , мацка ... Не звучи мн реално , но ако е ... Мн е тъпо според мен ... А оня си ви върти ...![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
6to ne se zamisli6 4e ako sestra ti razbere super mnogo 6te ti se qdosa?! Ne si struva zaradi ediniq seks da se skara6 sas sestra ti....vse pak tq e 4oveka, koito vinagi 6te ti pomaga...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
che si tupa pa4a sas na sestra si gajeto tolkova nqma mom4eta sas nego i toi i ti ste edni neshtasnici
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
az sum absolutno suglasna!sestra ti vinagi 6te e do teb,a tozi e prosto edno mom4e,koeto opredeleno vi izpolzva i 2-te!moq suvet e da pogovori6 s neq,za6toto tq vse nqkoga 6te razbere i e po-dobre da go 4ue ot teb!posle i 2-te mu biite 6uta na toq idiot!Първоначално написано от slan4evo_momi4e
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Даааааам, ситуацията е деликатно-курвендийска.
Предлагам ти да се разберете със сестра ти като една кръв и да му спретнете едно садо-мазо шоу на оня миндил-путьо, дето ви врътка и двете патки смотани.
След като се разберете със сетричката ти за цялата случка, една от двете да го покани на гореща среща някоя вечер. Облича се предизвикателно сексапилно, цуни-гуни, туй-онуй, бута го по гръб на леглото и страстно го закопчавате с белезници, дантели или каквото там намерите, може и с пердета или ковьорче от канапето. Почва да го ласкае както най-добре си знае и точно преди сублимния изскачаш ти (или тя, както се разберете) с кожени кащи, капси, метал, камшици и най-важното огромен черен пластмасов (или силиконов) чеп. Ебете го в гъза тоя, бе! Гарантирам ви, че няма да се чуе ни вест, ни кост от тоя бахалюлю.
После си водете нормален полов живот.![]()
P.S. Всички изводи за твоята "личност" и околните ти са направени, съдейки по твоите собствени думи, така че не отговарям, ако ще се обиждаш.![]()
Животът е БРЯГ!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ъм, да не дава Господ някой да има сестра като теб. Ти глупава ли си или какво?(Защо ли питам) Знаеш ли,че ако сестра ти разбере няма да те погледне цял живот???Тя е на 23 години, може да има и планове за съвместен живот с твоя "любовник". Ей, момиче, опомни се! Тя ти е сестра! Аз ако бях на нейно място, такъв бой щях да ти хвърля, че да ти държи влага цял живот. Ти си поредната издънка на обществото.Толкова ли няма момчета на твоята възраст, та тръгна с гаджето на СЕСТРА СИ?? Честно ти казвам...отвръщаваш ме... Моля се децата ми да не приличат на теб, защото ако са такива собственоръчно ще ги убия...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
PO-dobre ne kazvai na sestra si i poveche nedei da pravish nishto s nego,kolkoto i da ti e hubavo,6toto e o4evidno,4e toi samo te izpolzva..
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
hummmm lo6o lo6o az ako bqh na sestra ti na mqstoto i ti mi spodeli6 podobno ne6to ...otna4alo razbirase nebih ti povqrvala no ss te4enie na vremeto 6te te namrazq...nai veroqtno te sa zaendo ot mnogo vreme i....toi gre6i i ti su6to..ostavi gi da si jiveqt zaedno ..za6toto ina4e 6te razvali6 vruzkata im
...