- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми е неудобно, ама...
Ти си голяма пача. Ебати смотаната курва. На такива като тебе трябва да им разпарят путките и да не могат де се ебат. Тъпа КУРВА НЕЩАСТНА,ПАЧА ПРОСТАПървоначално написано от Бялата чапла
biAtch![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Тоя е некъф нимфоман.. заеби го!!!А до сестра ти - кажи й го да се почувства зле и да го зареже и тя
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
за пореден път се убеждавам че по-голямата част от момичетата са тъпи курви
=D>Първоначално написано от BorderManager
според мене си голяма к***а щом така прецакваш собствената си сестра!
не е само той виновен, ти също
ходи се гръмни според мен.... =D>
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Здрасти, пич! Ти откри, че на Луната няма живот.Първоначално написано от Анонимко
Аз бих уточнил и допълнил само, че особено подрастващите са уникално тъпи, задръстени и неспасяем случай курвендии.
Животът е БРЯГ!
Izpadnala si v dosta gadna sitoaciq no moje bi 6te e nai dobre da kaje6 na sestra si i tq da se pomu4i da te razbere za6toto ne si zaslujava da se karate naradi nqkoi muj ta toi ne zaslujava nito edna ot vas dvete![]()
tc tc tc ni ta li e sram kak moje takova ne6to ami ako sestra ti razberea ina4e v ob6ti linii i 2-te ste mn zle ne vi li e qsno 4e toz mn go surbi h*q za vas!!!
![]()
Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma
kak ne te e sram ta tq ti e sestra kak moje da i pri4ini6 takova ne6to bojeeeeeeeee.....zemi i kaji dokato e rano da go razkara toq mizernik 4e posle 6te stane lo6o![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ebasi picha
kak si vi vurti hahaha
Ситуацията, в която си попаднала е доста гадничка. Замисли се, тя е твоя сестра, твоя кръв, а той е един чужд човек, който използва и двете. Замисли се малко, ако наистина обича сестра ти защо се занимава с теб. А ако обича теб защо все още е с нея. Просто ви използва за секс. Но все пак той е мъж, но ти как си се съгласила. Как си могла да подведеш сестра си по този начин. Ако и кажеш рискуваш никога повече да не те погледне. Не ми се вярва по този начин да я спечелиш. По-добре спри да се занимаваш с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Долен парцал. Ти не си жена, курво гнусна - на такива като теб мястото им е в кофите, къдета са боклуците. Искрено ти пожелавам да страдаш мнооооого, боклук такъв.
vqrno e!!!kato tolkova ti e xubavo ima 10000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000 muje na vun xodi i se 4ukai s dr!!to4no sus gadjeto na sestra ti li nameri???nqma6 nikvo dostoinstvo!!gorkata ti sestra tq ne zaslujava takova otno6enie!!xubavo se zamisli koi ne6ta si struvat vuv jivota1!
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
И да мисли и да не мисли, нищо няма да се промени. Бивша курва НЯМА!Първоначално написано от BLUE~ANGEL~
DOLNA KURVA...Първоначално написано от Бялата чапла
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> =D> =D>
qkoo iskam da sym na mqstoto na tos pi4![]()
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Съгласен махай го този, казвай на какати докато не стане по - дълбока работатаПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Представям си пича как се хвали на аверите си, че ебе две сестри, а те се чудят как да му угодят...
Хах,че пък и на всичкото отгоре и било "неудобно"!
I`m trying to make your dreams come true...
Леле паднах от стола като ти прочетох глупоститеНа тоя свят има 100000000000000000000000000000000000000000000000 мъже, ти трябваше точно с на сестра ти гаджето
И се чудиш дали да го зарежеш, щото ти е хубаво
![]()
Абе, ти тъпа ли си или ДА?!?!? Зарежи го тоя и кажи на кака си- ще си търпиш последствията
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ako ti bqh sestra nz ne te 4uvstvam mn e tapo se pak tq ti e sestra spodelq ti vsi4ko i sigurno e po-dobra ot teb i 6te ti prosti kaji gadno e da krie6 ot neq tq ima pravo da znae istinata!~
3-ка тва е решението![]()
![]()
![]()
![]()
ako bqh na mqstoto na sestra ti bih te otrepal s kamani !!Първоначално написано от Бялата чапла
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !