.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта

Изнасилване ?!?!?

Малко сам я закъсал .... Имам проблем а немога да се консултирам с някой лекар ......
    Имам проблем с приятелката ми .... всичко е нормално бих казал дори идеално при нас ... но Някак си точно когато сме близо до това да правим секс ..... се получава една такава конфузна ситуация и тя се отдръпва .... от тук от там ... накрая разбирам че става въпрос ... за следното нещо .... Предишния и приятел се е опитал да я изнасили ....
    И сега явно е травмирана сериозно .... а се обичаме .... Никога не бих я накарал да направи нещо на сила ... Нз как да постъпя какво да направя .. Опитвам се да подхвана темата .... да я изслушам да се опитам да я разбера по някакъв начин да се справя с проблема .. а не се получава ... Много се надявам някой да може да ми помогне пр неискам да се объркват така нещата .... неискам в моето лице да вижда НЕговото и да си припомня разни моменти ..... Помогнете ми да Си помогна сам ....

Да направи няколко курса при психолог или ако смята, < както съм почти сигурен > че това е нещо срамно < на тая възраст се съмнявам някой да разбира смисъла и значението на една консултация с психолот >, та ако смята, че има нещо срамно в това - иди ти се консултирай с някой психолог и след това приказвайте с нея.
    Among the things I've lost I miss my mind the most..

Look for me

kaza,4e ne se polu4ava kogato se opitate da govorite,no vse pak tova e reshenieto-trqbva da pogovorite,ti da q razberesh,a tq da spodeli.kakot i da e trqbva da pogovorite !!! tq e na 15 nali?
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    най-добре поговорете!! ако и кажеш това, което написа тук мисля, че ще и спечелиш доверието..

Цитирай Първоначално написано от Дядо
    Да направи няколко курса при психолог или ако смята, < както съм почти сигурен > че това е нещо срамно < на тая възраст се съмнявам някой да разбира смисъла и значението на една консултация с психолот >, та ако смята, че има нещо срамно в това - иди ти се консултирай с някой психолог и след това приказвайте с нея.
    toi se e opitval no ne se polu4avalo s razgovora... may be tq trqbva da otide na psiholog za da i se pomogne na momi4eto,a zaedno s neq i toi za da moej tq da znae,4e mu ima podkrepata
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Spored mene e nai-dobre da sednete i da se opita6 da pogovori6 s neq!Nakarai q da ti razkaji vsi4ko,za6toto 6te i olekne ako spodeli s nqkoi!!!Haide uspex dano se spravi6 s tvoq i neiniq problem!!UspeXXX
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Повече от фен
    Град
    не нежелае ... даже на тяхните не е споменала ... на никой не е казвала до сега (така ми каза тя) а аз и вярвам 100% ..... смисал няма начин да отидем някаде да се консултираме .... за това питам за Домашна терапия смисал Да мога аз да се справя с нещатата ?!?!

Голям фен
    мии.......... според мен няма друг начин .....................
    нахалствай!!!

Голям фен
    Toва е един от възможно най-тежките случаи...
    Човече, ако наистина обичаш девойчето и смяташ, че заслужава чувствата ти, трябва да се въоръжиш с колосални количества търпение и нежност към нея.
    Обграждай я с любов и внимание, така че никога да не се сеща за случилото се преди.
    Ситуацията е толкова тежка, че ако си решил само да "боцнеш" момичето, просто се откажи и не й причинявай поредната психическа травма, пък и само ще си загубиш времето.
    Тежки и груби думи, но прагматични и истински.
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    не нежелае ... даже на тяхните не е споменала ... на никой не е казвала до сега (така ми каза тя) а аз и вярвам 100% ..... смисал няма начин да отидем някаде да се консултираме .... за това питам за Домашна терапия смисал Да мога аз да се справя с нещатата ?!?!
    Можеш, защо да не можеш. Тука става въпрос просто за говорене, слушане, разбиране. Да не мислиш, че психолозите вадят една магическа тревичка, изпушват я с пациента и после правят някви вуду ритуали.? Нема такова нещо - просто си говорят. Единствената разлика между тебе и професионален, да речем, психолог ще е в стажа, изказа, възрастта, ако щеш < защото годините правят респект съзнателен или не и по - младите са склонни да се вслушват в по - опитните >. Говори с нея и я разбирай или поне си давай вид, че я разбираш. Жените обичат да се чувстват сигурни.
    Among the things I've lost I miss my mind the most..

Look for me

Повече от фен
    Град
    да ... това ми ея мн ясно ... Понякога приятелите ми казват
    че приличам на психолог/философ ..... но незнам
    НЕ НЕМИСЛЯ ДА Я БОЦНА и да я оставя това не ми е и минавало през глвата .... вече почти 9 мес сме заедно .... Харесах я в първия миг когато я видях ... на 2-рия вече я обикнах .... а с времето просто стана част от мен от моето ежедневие от Сърцето ми ..... Бих казал че със всеки удар на сърцето ми я обичам повече и повече ....
    Незнам наистина ми е трудна ситуацията ... пр се чудех нали това е форум ... освен теенс и възрастни може би някои Психолог да посещава ... или да се избират специални теми за повечко помощ незнам попринцип би трябвало да има поне 1 психолог към форума ...
    Много благодаря за съветите .... Ще упорствам ... Но Много я разстроивам като подхвана темата и се насулзяват очите ... разплаква се как да говоря с нея
    ... все пак и мен ме боли като я гледам такава

Голям фен
    Най-голямата ти грешка би била насила да я караш да говори за това.
    Защото тогава тя пак го преживява, едва ли не като под хипноза.
    Просто я обичай и се грижи за нея, не отваряй дума за ужаса, който е изпитала.
    Радвай я с всякакви дори малки подаръчета (нямам предвид само предмети, разбира се), с които да й докажеш чувствата си и истинското си приятелство.
    Трябва време за да усети сигурността в теб и да ти се довери. Тогава сама ще сподели и всичко ще премине.
    Просто трябва търпение и не насилвай нещата!
    Животът е БРЯГ!

Guest
    значи аз съм преживяла такова нещо и мога да ти разкажа как се чувства едно момиче ,което са се опитали да го изнасилят. Според мен е добре като не е казала на тяхните,защото така е щяла да си навлече ужасни неща... Пиши ми на скайпа или на емайла за да ти кажа и да ти дам някои съвети: e-mail: stesi_@dir.bg skype: sladurana_stela

Мега фен Аватара на koalka
    Гушкай я и продължавай да и показваш,че я обичаш.Не спирай.С времето с твоя помощ ще го преодолее.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е и мен са опитвали и то непознат човек.да приченява сериозна травма,може да те отврати от сексът подобно нещо.Но тя трябва да се стегне.Да си кеже нека този идиот и насилник,който ми е причинил това да не проваля живота ми.не мога да имам вечно страх от сексът или от мъжете.е тя е на 15-малко сложно е но,ще го направи.Времето също лекува.С нежност и търпение се постига много.След като се обичате е нормално да правите секс,но ако тя не може-не го правете.Бъди внимателен,радвай се на всяка нейна ласка,действай нежно,колкото и страстта ти да е неудържима.Просто и докажи,че можеш да се владееш и да не правиш секс след като тя не иска.с 1 дума покажи й,че си различен от насилникът.Ако я подхванеш с това дай да поговорим за твоя проблем,че искам вече да правим секс ще я травмираш.по-добре не говори с нея,а действай.направи така,че тя да преодолее гадното усещане и да пожелае сама да спи с теб.Ако повдигаш тази тема често,тя може да си помисли,че всичко е заради секса и да се отдръпне.Ако тя има нужда да говори-ще го направи.След като не й се говори-вече го преодолява.Изачакай още!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е и мен са опитвали и то непознат човек.да приченява сериозна травма,може да те отврати от сексът подобно нещо.Но тя трябва да се стегне.Да си кеже нека този идиот и насилник,който ми е причинил това да не проваля живота ми.не мога да имам вечно страх от сексът или от мъжете.е тя е на 15-малко сложно е но,ще го направи.Времето също лекува.С нежност и търпение се постига много.След като се обичате е нормално да правите секс,но ако тя не може-не го правете.Бъди внимателен,радвай се на всяка нейна ласка,действай нежно,колкото и страстта ти да е неудържима.Просто и докажи,че можеш да се владееш и да не правиш секс след като тя не иска.с 1 дума покажи й,че си различен от насилникът.Ако я подхванеш с това дай да поговорим за твоя проблем,че искам вече да правим секс ще я травмираш.по-добре не говори с нея,а действай.направи така,че тя да преодолее гадното усещане и да пожелае сама да спи с теб.Ако повдигаш тази тема често,тя може да си помисли,че всичко е заради секса и да се отдръпне.Ако тя има нужда да говори-ще го направи.След като не й се говори-вече го преодолява.Изачакай още!
    ADski mnogo mersi !!! zeha da mi se otvarqt ochite veche !!!

Голям фен
    Taка е то.
    Като ти повторят едно и също 15 човека...
    Животът е БРЯГ!

Повече от фен
    Град
    ahahah neznam Predpochitam da chyq 1000 mneniq i da otbera nai-dobroto ot 1000-te .... i da go priloja a ne da chuq 1 i da Strelqm na slqpo

Голям фен
    Действай, момко.
    Казано е, на война и в любовта, всичко е позволено.

P.S. Ти не се води много-много по горната приказка, че да не вземеш да изтрещиш и да опецкаш без време девойката, ей! Има си и непозволени (разбирай, нетактични и неуместни) хватки.
    Животът е БРЯГ!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Накарай я да ти има доверия и на това че може да разчита на теб и че няма да и направиш нищо за което тя не е готова

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Изнасилване ?!?!?

Малко сам я закъсал .... Имам проблем а немога да се консултирам с някой лекар ......
    Имам проблем с приятелката ми .... всичко е нормално бих казал дори идеално при нас ... но Някак си точно когато сме близо до това да правим секс ..... се получава една такава конфузна ситуация и тя се отдръпва .... от тук от там ... накрая разбирам че става въпрос ... за следното нещо .... Предишния и приятел се е опитал да я изнасили ....
    И сега явно е травмирана сериозно .... а се обичаме .... Никога не бих я накарал да направи нещо на сила ... Нз как да постъпя какво да направя .. Опитвам се да подхвана темата .... да я изслушам да се опитам да я разбера по някакъв начин да се справя с проблема .. а не се получава ... Много се надявам някой да може да ми помогне пр неискам да се объркват така нещата .... неискам в моето лице да вижда НЕговото и да си припомня разни моменти ..... Помогнете ми да Си помогна сам ....
    EMI KAKVO DA TI KAJA ...TOVA NQMA KAK DA SE PREMAHNE OT SAMOSEBE SI .. PREPORA4ITELNO E DA IDE NA PSIHOTERAPEVT...I 4REZ HIPNOZA TEZI PSIHOTRAVMI SE PREMAHVAT DOSTA USPE6NO... INA4E AKO S VREMETO TOVA SI STOI V NEQ...TO 6TE STAVA O6TE PO LO6O aide i uspeh !

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ADski mnogo mersi !!! zeha da mi se otvarqt ochite veche !!!

iskam da kaja na krem4eto ,4e pri neq stava vapros za PSIHOTRAVMA... t.e nevroza... poneje izu4avam psihologiq v PU-to razbiram ot tezi ne6ta...lesno e da kaje6... "neka da si kaje ,4e ni6to i nqma i ,4e zaradi toq nqma da si provalq jivota" iskam samo da otbeleja ,4e v takivi situacii horata t.e SYZNANIETO NE MOJE DA "pobedi" PODSYZNANIETO ,KOETO RAJDA POSTOQNNO NEADAPTIVNI MISLI ....i sama tq ne moje da si pomogne... nito pak vremeto.... nqma kakvo da 4aka .. da otiva na psihoterapevt...taka pravqt razumnite i civilizovani hora po celiq svqt ...!

Голям фен
    И затова тези "разумни и цивилизовани" хора ги брулят яко кинти и си остават душевни парцали...
    Не декларирам, че съм против психотерапията, просто съм жестоко предубеден към ефективността й.
    И гледам на нея като поредната западна измислица (американска) за запълване на пазарна ниша и цицане на лесни пари. И то никак не малки.
    Животът е БРЯГ!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    И затова тези "разумни и цивилизовани" хора ги брулят яко кинти и си остават душевни парцали...
    Не декларирам, че съм против психотерапията, просто съм жестоко предубеден към ефективността й.
    И гледам на нея като поредната западна измислица (американска) за запълване на пазарна ниша и цицане на лесни пари. И то никак не малки.
    еми като не знаеш за едно нещо недей да говориш.Ся тва ,че някви измислени екстрасенси и врачки им взимат парите не значи ,психотерапевтите взимат пари просто напразно...все пак имам позната ,която е психотерапевтка и ако ти кажа ,че в 90 % от случайте хората с неврози ,депресии и фобии са се оправили благодарение на психотерапията (в това число и хипнозата - ако знаеш какво точно значи тази дума)....да давам ли и пример с www.hipnoza.org за др.Тенчев и другите специалисти ?
    Това не може да разберете ,че такиви проблеми(душевни) изпитваме в някаква степен всички...
    по добре да дадеш 100/200 лв. но поне знаеш ,че си опитал и ,че са за твоето добро ...
    хората с присични заболявания са ОТДЕЛНО явление и нямат нищо общо с психолозите и психотерапевтите .... психично болните хора не могат да се оправят... с тях се занимават само психиатрите

Голям фен
    Как определи, че не знам нищо, това ми обясни?
    Може би учиш в Благоевградския?
    Животът е БРЯГ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си