Забелязва се че лицето от женски пол прикрито зад творческият псевдоним ^npocTo^a3^f^ с предполагаема дата на раждане някъде около годината в която се пръкна фамозният Black album на Mеtallica (впрочем годината в която получих шофьорска книжка) все по безпомощно изпълнява задълженията си по длъжностна характеристика. Иначе сериозната длъжност а именно Модератор "Тийн интереси и проблеми" се изчерпва с позоваване на член който дори не е усвоен добре така да се каже. Позоваването на точки и алинеи и заключването на теми, без да бъде изнесен на лице казус говори за зле свършена работа, повърхностно разбиране на длъжността и материята и най-вече за нежелание за работа в екип - както следва да се мисли поради факта че друг субект с подобни права наоколо не е забелязван. Бидейки страничен наблюдател на ситуацията и тъй като не съм страна по този спор, смея да твърдя че това ме кара да усещам болка ниско долу, там където като съм без съответното облекло, се вее нещо което кара жените да казват (цитирам) "Мъъъъълйййййййй". От друга страна ме притеснява коренопреклонното преклонение на останалата част от индивидите населяващи губернята, които тихо и безропотно позволяват да им се погазват правата на честни данакоплатци (така де губенето на време в този форум си е чисто плащане на данък с добавена стойност при това, а фактурата излиза на края на срока, учебната година, че и по нататък в живота гат' не сичко що фърчи се яде...)
С други думи:
ИСКАМЕ ОСТАВКА!!!

От сдружението на анонимните потребители на бира и бахур!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!