Алминатора, душа, крайно неосведомен си. Прочети въпросната 11 точка и тогава коментирай неща, които нито разбираш, нито ти влизат в работата. Обяснение за заключена тема е достатъчно нарушението на 11 точка. И, моля те, гледай по-реално на нещата - никой няма да тръгне да пише ЛС-та на всички хора, чиито теми са били заключени - нито ми влиза в задълженията, нито ми е приоритет да го правя. Още повече, че тези теми са на гости. Автора, много съжалявам, че явно си от флуудър-ите, чиито теми се заключват/трият, но така ще е...това е положението...
ПП. Алминатора, правилата на форума съм ги научила наизуст още преди почти 2 години (когато станах модератор), така че плиткоумни изказвания не приемам. Приемам само градивна критика. И по реда на логиката в грубо нарушение си, а и не само ти, на 3 точка от правилника! Също мога да добавя и 13, а тя не е много благоприятна за нарушения...
ППП. Пропуснах, Алминатора, с тази регистрация преди 1 месец, дори не си и помисляй да изказваш втори път толкова КОМПЕТЕНТНИ мнения.