.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

boleznena menstruaciq

zdraveite dami!predpolagam 4e vseki go ima tozi problem,i ne stiga 4e e ujasno dosadno da ti te4e ami i da te boli korema,krusta i obshto vzeto vsi4ko .ta iskam da vi pitam kakvo pravite,kakvo piete za da vi minat bolkite,men li4no vseki mesec me boli korema i piq aulin ot nego nai burzo mi minava ama se 4udih dali e bezvreden i s kakvo moga da go zamenq ,pi6ete

Голям фен
    ами и аз пия аулин ,но можеш също да пиеш и но-шпа
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

{}{}{}
    Guest
    na men mi pomaga samo NUROFEN ako iskash go probvai i vednaga ima efekt sled okolo 10 min. korema mi spira da me boli mn e dobar

Guest
    otnosno tova dali aulina e bezvreden: chesno kazano e vreden i zaradi tova se vyzdyrjam da go piq.Dosta e silen. Vij za drugite analgetici e ok, az syshto piq no-shpa i Nurofen, no ne mi pomaga mnogo. Za tova probvai kakvoto iskash i vij koe moje da ti pomogne.
    Uspeh!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    otnosno tova dali aulina e bezvreden: chesno kazano e vreden i zaradi tova se vyzdyrjam da go piq.Dosta e silen. Vij za drugite analgetici e ok, az syshto piq no-shpa i Nurofen, no ne mi pomaga mnogo. Za tova probvai kakvoto iskash i vij koe moje da ti pomogne.
    Uspeh!
    Tva e moeto postche

Az pyk piq Analgin i Buzkolizin zaedno dvechkite

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Az piq NIMEZIL i mn barzo mi minava za okolo 10 minuti

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от sun13
    ами и аз пия аулин ,но можеш също да пиеш и но-шпа
    ти в ред ли си?
    аулин се пие при бъбречни кризи, даваш ли си сметка, колко по-ужасна болка е тва и следователно аулина колко силно лекарство е ..
    ще си скапеш черния дроб така!
    алелуя.

Guest
    do kolkoyo znam aulin se pie za vsqkakuv vid bolka.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аулина е прекалено силен и много уврежда. иначе че може да се пие при всякакъв вид болка - може. само дето после ще си имате проблеми с черния дроб.
    алелуя.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз пия но-шпа, бусколизин или спазмалгон(него по-рядко)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Кой ив учи на тия глупости? Като приказвате така без да сте прочели ни най-млако информация, ами говорите наизуст, изглеждате смешни и наивни в очите на другите...
    Ето ви малко сведения за Аулина (Nimesulide):
    Показанията първо:
    - Остеоартроза
    - Екстраартикуларно ревматично заболяване
    - Болка и възпаление след оперативна намеса и/или остра травма
    - Възпалителни патологични състояния в стоматологията
    - Понижение на температурата и болката при остри респираторни заболявания на горните дихателни пътища
    - Дисменорея
    Противопоказанията после:
    Пациенти с известна свръхчувствителност към лекарството
    Пациенти с анамнестични данни за реакции на свръхчувствителност /напр. бронхоспазъм, ринит, уртикария/ към салицилати или други нестероидни противовъзпалителни средства.
    Пациенти с активна пептична язва, анамнестични данни за рецидивираща язва или стомашно-чревни кръвоизливи
    Пациенти с тежки смущения на кръвосъсирването
    Пациенти с тежка бъбречна недостатъчност
    Пациенти с нарушена чернодробна фукция
    Деца под 12 години.
    И накрая нежеланите лекарствени реакции:
    Преди тях: Нежеланите лекарствени реакции, за които са уведомени съответните центрова са РЕДКИ! <= Извадка от листовката...
    Та нежеланите реакции...
    Кожни обриви, уртикария
    Гадене, болка в корема и епигаструма, диария
    Сънливост, главоболие и в редки случаи дезориентираност
    @Развълнуваната:
    Сама можеш да направиш извода, че аулина не е смъртоносно лекарство, нито уврежда летално и т.н. Така погледнато, всяко лекарство може да бъде вредно, но има едно но, нал' се сешъш...
    Аулина не е вреден, когато се приема в рамките на нормалното, всяко лекарство си има листовка, там пише, предполагам можете и да четете. Верно е, че е доста силно лекарство.
    На Гост-а не му препоръчвам да го пие при всякакви болки, защото е доста силно (но в никакъв случай не уврежда и убива, иначе нямаше да се регистрира), организма привиква и когато ти е по-необходим, ефектът му ще е по-слаб.
    Доста добри лекарства в такъв случай са гореспоменатите Nurofen (Ibuprofen, Ibuprom, Nurofen - все синоними), No-Spa, Antispasmin, Analgin, стига да ти действа в такива случай и Buscolisin.
    За мен лично най-добрия медикамент в този случай е Antispasmin-a, защото се използва точно за лечение при спазми на гладката мускулатура. Предполагам, знаеш, че матката е гладък мускул с три слоя гладка мускулатура...

A, и Spasmalgon също върши работа при по-леки спазми на гладката мускулатура. Ако вече са по-силни, аз бих ти препоручал Antispasmin.

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Аз пия Nurofen и определено има полза. Не бих те посъветвала обаче да пиеш често Aulin, защото е доста силен и ако се пие често може и да има странични ефекти.

На мен само Спазмалгон ми помага.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

;)

i az sam taka.mnogo me boli korema osobeno 1viq i 2riq den e ujas.pila sam razni hap4eta no bolata samo namalqva i pak me boli.kofti
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Имаш голям избор- виж колко съвети ти дадоха!Опитай да пиеш седмица преди да ти дойде три пъти дневно по 1драже витамин Вкомплеск.Помага да не те боли толкова.

a

az li4no piq buskolizin i noshpa zaedno i mi pomagat i ne sa vredni
    Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Az piq Buskolizin i No6-pa pomagat mi i dvete
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Град
    some where ,where i am alone and nobody know me!
    Ami.....ne to4no vseki ima toq problem az li4no ni6to ne yse6tam..vse edno 4e nqamam vuob6te.......no ina4e sum 4uvala friendki .....4e piqt aulin no toi ponqakoga yspiva (zavisi ot organizma).....no ako izpie6 pove4e ot 2 moje da stane lo6o

Guest
    MILA,MENE SUPER MNOGO ME BOLI VSEKI MESEC KOREMA,PRIPADAM,POVRU6TAM IKAKVO LI NE.NAI DOBRE PII `FLAMEXINI`.IMA GO NA TABLETKI I NA PRAH4ETA.GARANTIRAM TI EFEKTA.NA MENE AULIN VE4E NE MI POMAGA.I NE6TO GRUGO!SPORTUVAI POVE4E PREDI DA TI DOIDE I 6TE SI OBLEK4ENA POVE4E!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си