- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- postinor duo
Понеже преди 4 дни пих постинор дуо,както пи6е6е на листовката двете хап4ета едновременно!Кога наи скоро мога да проверя дали е подеиствал?мн ме е страх и незнам направо се побьрквам!а и в един форум 4етох 4е о6те на втората седмица може да се направи тест..моля помогнете ми,за6тото мн ме е страх да не се обьрка не6то!а и това се слу4у един ден след като ми бе6е свьр6ил цикьла!
Шматки! Абсолютни!
После пак питай "Защо да уча тая скапана наука - биологията?!?!"...![]()
Ясно ли ви е, че след изхвърлянето на неоплодената яйцеклетка (мензиса, демек) е необходимо време за да се образува нова и да слезе в матката, бе?!
Този "гратисен" период може да е до 24 часа в зависимост от биологичните особености на всеки индивид.
Ама като нема кой да чете, а само да си ръга у шундата салами, треперуцай от ужас сега дали не си се подула!![]()
Животът е БРЯГ!
Ей миличък недей такаСпокойно, ся да не вземеш да изпиеш още 2, щото чух че ако изпиеш в повече може да има лоши последствия.Все пак изчакай и си провери с тест.Пожелавам ти успех.А ти и партнъора ти що не мислите за предпазни средства?
Невниманието на пуберите към сериозните неща си проличава доста силно във форума...
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
9 точка от правилника!
Благодаря!
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
ehe vii se olqhte we kvoto go rugaete momicheto.. na vseki moje da se sluchi i onq neobrazovan pich deto dori ne si napraih truda da mu zapomnq nicka mnogo da ne pishe kato ne znaev listovkata pishe che hapchetata se piqt EDNOVREMENNO! znachi taka trqbva da se piqt .. kato ne znaete pone ne pishete ami samo si chetete. a puk za hapchetata ne se pritesnqvai.. dosta sa sigurni.. za testa ne znam chak koga moje
В листовката пише, че се взимат двете хапчета заедно. Преди беше едното и след 12 часа другото. И никой няма право да я съди, че го е взела ден след като и е свършило. Все пак избора си е нейн, защото тя после би носила последствията от една нежелана бременност. Към авторката:Ако си ги пила бързо не би трябвало да стане гаф. Тест се прави две седмици след акта или първия ден от закъснението. Вече има и тестове, които се правят след една седмица. Надявам се всичко да е ОК и не се притеснявай, защото става още по-зле.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Може да сам момче но една приятелка пи постинор.... тя изпи едното хапче и другото след 12 часа след като изпи първото и и дойде и сичйко мина... ти не си ги изпила правилно не се пият двете на веднъж ... малко гаден отговор ти давам но е така ...
Вече се пият и двете наведнъж!! Така е, момко. Към авторката: Спокойно, не си бременна, това ти го гарантирам 100%!!! Не се притеснявай! Тест можеш да си направиш 1 седмица след половия акт, но пак ти казвам - няма нужда! Не си бременна... А само да те питам, той свърши ли в теб?![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
И пак!![]()
Животът е БРЯГ!
Спокойно мили4ка, на 100% не си бременна. Даже е нямало нужда да го пиеш един ден след като ти е свършило. Нямаш нужда от тестове и такива работи, пий едно аспирин4е и спи спокойно. А друг път се пазете пове4е![]()
![]()
Робинята на Quench
по принцип тест се прави 1 седмица след акта
за акт на КАТ ли?Първоначално написано от Kaliq