- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bihte li priznali na polovinkata si, 4e ste izneverili?
Hei hora, abe mnogo mi e interesno kato izneverite priznavate li na polovinkata si? I kak izob6to reagira lubimiq vi 4ovek kato razbere 4e ste mu izneverili? A vie sklonni li ste da prostite iznevqra? Mda, mai samo tova iskah da popitam....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Ами да ... Аз лично бих ... Въпреки че , ако мн си я обичам , няма да и изневеря ... Но никога нищо не се знае ...![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
bih priznala,no rabotata e slednata:NIKOGA ne bih izneverila!![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Az ne sym se zamislqla dosega, no ne mislq che bih si premylhala
да,точноПървоначално написано от macy_day_parade
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не съм сигурна дали бих признала подобно нещо. не съм изневерявала и нямам желание да го правя, така че няма защо да мисля за това "да кажа, или да не кажа..."
Да бих си признала,въпреки че той винаги се съмнява че ако изневеря няма да му кажа(той си призна веднъж че е целунал една,не беше голяма работа,но беше хубаво че ми каза),но наистина бих го казала.Друг е въпросът че не бих му изневерила.А за прошката -прощавам,ако не е направено с чувство,замисъл и ако изневярата е по-скоро физическа,а не душевна
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Да,бих си признала,въпреки че никога не бих го направил,защото страшно много го обичам и само него искам.По-добре е да си признаеш,но е факт,че никога няма да бъде както преди.Винаги,когато ти и той се сещати ще ви бъде гадно.
Първоначално написано от Lorraine
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Da 6te i priznaq...no ako naistina lubovta mejdu na s e silna nqma da go naprava
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Eto kak stoqt ne6tata...az izneverih na 4oveka kogoto obi4am pove4e ot vsi4ko...neznam kak se slu4i...nqma da obqsnqvam...Vaprosa e, 4e si priznah...i toi mi prosti...No vseki pat kato go pogledna se 4uvstvam ujasno...ne moga da zabravq...i neznam...Dali i toi se se6ta postoqnno za tova kogato sme zaedno?!
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
emi ne sum se zamislqla dali 6te si priznaq kato mi doide do glavata 6te mu mislq(nadqvam se da ne mi se slu4i)![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Zavisi.Primerno sq ,kogato go zarqzah za da mu e gadno bih mu kazala da i to 6toto sym nqkvo lo6o hah![]()
Аз лично да, защото той ми е казал че ако стане нещо такова иска да знае. Той да трябва обаче да ми казва, че ми е изневерил, а в същото време да съжалява - Не искам да ми го казва.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
трябва в една връзка да има разбиране и доверие. няма оправдание за изневярата, независимо от причините за нея. изведнъж цялото доверие което си градил към този човек се срива и край... никога нищо вече не е същото. дори и да си простите, когато я/го погледнеш в очите винаги ще знаеш и ще се сещаш че тя/той е бил/а с друг/а.
Първоначално написано от slan4evo_momi4e
Ще му кажа естествено ... А ако на мен ми каже гаджето ми че ми е изневерило ... ммм нямам представа как ще реагирам неискам и да ми се случва![]()
Ми да,ако знам че би го приел добре ,ако наистина ме обича ще ми прости,а и аз вече ще съм си взела поука,пък и след като съм му изневерила значи нещо не върви!Предпочитам да ми казват такива неща за това и аз си признавам![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
ESTESTVENO 4E 6ET SI PRIZNAQ..VRAZKA GRADENA VARXU LAJI NALI SE SE6TATE 4E NQMA DA IMA NIKAKAV USPEX![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Една изневяра може да ти срине връзката тотално.Сега ще ти дам пример как станаха нещата при мен.Моето момиче ми изневери и след това ми призна.Простих и продължихме.Много ценя това, че ми каза, едва ли много хора биха го направили, но...някой път си мисля, че по хубаво щеше да е да не знам.До преди тази изневяра тя аз и имах пълно доверие и никога не съм си мислил разни неща.След нея обаче, започнаха едни съмнения, едни терзания, имах чувството, че във всеки един момент може да е с друг.Ревнувах от всичко, ревнувах много и повечето пъти без никакво основание.Сега ревността е една от причините, които разрушиха връзката ни...Искрено ти пожелавам, твоя човек да не стане като мен, докажи му, че съжаляваш и че никога ама никога не би го повторила
ами ако се е стигнало до изневяра значи,че нещо куца във връзката ни,бих му споделила,за да оправим проблема,но не мисля,че ако един човек се замисля за изневяра,връзката му е много пълноценна...и че има някъв смисъл да наранява другия...с тази изневяра...![]()
f@nt@zi@
Zavisi ot vzaimootnosheniqta ni!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Gadjeto mi mi prizna, 4e mi e izneverila... otka4ih! Skapa mi cqloto more!
1. NIKOGA AMA NIKOGA NQMA DA I IZNEVERQ!
2. Ako slu4aino zabravq tova "NIKOGA", koeto nz kak 6te stane nqma da i kaja, za da ne q naranq, za6toto razbrah kakvo e 4uvstvoto, kogato razbere6, 4e ti izneverqvat!!!
pone si imala kuraja da si priznae6 gre6kite !! EVALA za koeto !!!Първоначално написано от slan4evo_momi4e
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
az sm napulno iskrena s 4oveka do sebesi,bih mu priznala vsi4ko,no da mu iznevera..tova nikoga nqma da se slu4i za6toto go obi4kam prekaleno mnogo za da me vle4e 4ujdoto