.

Виж резултатите на анкетата: Bihte li priznali na polovinkata si, 4e ste izneverili?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

43 57,33%
  • ne sam se zamislql/a za tova

16 21,33%
  • ne

16 21,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    Фен
    Град
    BG

Bihte li priznali na polovinkata si, 4e ste izneverili?

Hei hora, abe mnogo mi e interesno kato izneverite priznavate li na polovinkata si? I kak izob6to reagira lubimiq vi 4ovek kato razbere 4e ste mu izneverili? A vie sklonni li ste da prostite iznevqra? Mda, mai samo tova iskah da popitam....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Ами да ... Аз лично бих ... Въпреки че , ако мн си я обичам , няма да и изневеря ... Но никога нищо не се знае ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    bih priznala,no rabotata e slednata:NIKOGA ne bih izneverila!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Az ne sym se zamislqla dosega, no ne mislq che bih si premylhala

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    да,точно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на iiirish
    не съм сигурна дали бих признала подобно нещо. не съм изневерявала и нямам желание да го правя, така че няма защо да мисля за това "да кажа, или да не кажа..."

Голям фен
    Да бих си признала,въпреки че той винаги се съмнява че ако изневеря няма да му кажа(той си призна веднъж че е целунал една,не беше голяма работа,но беше хубаво че ми каза),но наистина бих го казала.Друг е въпросът че не бих му изневерила.А за прошката -прощавам,ако не е направено с чувство,замисъл и ако изневярата е по-скоро физическа,а не душевна
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен Аватара на koalka
    Да,бих си признала,въпреки че никога не бих го направил,защото страшно много го обичам и само него искам.По-добре е да си признаеш,но е факт,че никога няма да бъде както преди.Винаги,когато ти и той се сещати ще ви бъде гадно.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    да,точно
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Da 6te i priznaq...no ako naistina lubovta mejdu na s e silna nqma da go naprava
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    BG
    Eto kak stoqt ne6tata...az izneverih na 4oveka kogoto obi4am pove4e ot vsi4ko...neznam kak se slu4i...nqma da obqsnqvam...Vaprosa e, 4e si priznah...i toi mi prosti...No vseki pat kato go pogledna se 4uvstvam ujasno...ne moga da zabravq...i neznam...Dali i toi se se6ta postoqnno za tova kogato sme zaedno?!
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Голям фен
    Град
    sofia
    emi ne sum se zamislqla dali 6te si priznaq kato mi doide do glavata 6te mu mislq(nadqvam se da ne mi se slu4i)
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Zavisi.Primerno sq ,kogato go zarqzah za da mu e gadno bih mu kazala da i to 6toto sym nqkvo lo6o hah

Аз лично да, защото той ми е казал че ако стане нещо такова иска да знае. Той да трябва обаче да ми казва, че ми е изневерил, а в същото време да съжалява - Не искам да ми го казва.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    трябва в една връзка да има разбиране и доверие. няма оправдание за изневярата, независимо от причините за нея. изведнъж цялото доверие което си градил към този човек се срива и край... никога нищо вече не е същото. дори и да си простите, когато я/го погледнеш в очите винаги ще знаеш и ще се сещаш че тя/той е бил/а с друг/а.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Ми рано или късно си признаваме....просто изчакваме одобен момент...реакциите ни са просто няколко физиономиики и след това думи от сорта на колко се обичаме,въпреки всичко те обичам,няма значение това което си направил/а .............

Re: Bihte li priznali na polovinkata si, 4e ste izneverili?

Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    Hei hora, abe mnogo mi e interesno kato izneverite priznavate li na polovinkata si? I kak izob6to reagira lubimiq vi 4ovek kato razbere 4e ste mu izneverili? A vie sklonni li ste da prostite iznevqra? Mda, mai samo tova iskah da popitam....

Ще му кажа естествено ... А ако на мен ми каже гаджето ми че ми е изневерило ... ммм нямам представа как ще реагирам неискам и да ми се случва

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми да,ако знам че би го приел добре ,ако наистина ме обича ще ми прости,а и аз вече ще съм си взела поука,пък и след като съм му изневерила значи нещо не върви!Предпочитам да ми казват такива неща за това и аз си признавам
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

ESTESTVENO 4E 6ET SI PRIZNAQ..VRAZKA GRADENA VARXU LAJI NALI SE SE6TATE 4E NQMA DA IMA NIKAKAV USPEX
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Една изневяра може да ти срине връзката тотално.Сега ще ти дам пример как станаха нещата при мен.Моето момиче ми изневери и след това ми призна.Простих и продължихме.Много ценя това, че ми каза, едва ли много хора биха го направили, но...някой път си мисля, че по хубаво щеше да е да не знам.До преди тази изневяра тя аз и имах пълно доверие и никога не съм си мислил разни неща.След нея обаче, започнаха едни съмнения, едни терзания, имах чувството, че във всеки един момент може да е с друг.Ревнувах от всичко, ревнувах много и повечето пъти без никакво основание.Сега ревността е една от причините, които разрушиха връзката ни...Искрено ти пожелавам, твоя човек да не стане като мен, докажи му, че съжаляваш и че никога ама никога не би го повторила

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами ако се е стигнало до изневяра значи,че нещо куца във връзката ни,бих му споделила,за да оправим проблема,но не мисля,че ако един човек се замисля за изневяра,връзката му е много пълноценна...и че има някъв смисъл да наранява другия...с тази изневяра...
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Zavisi ot vzaimootnosheniqta ni!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Gadjeto mi mi prizna, 4e mi e izneverila... otka4ih! Skapa mi cqloto more!
    1. NIKOGA AMA NIKOGA NQMA DA I IZNEVERQ!
    2. Ako slu4aino zabravq tova "NIKOGA", koeto nz kak 6te stane nqma da i kaja, za da ne q naranq, za6toto razbrah kakvo e 4uvstvoto, kogato razbere6, 4e ti izneverqvat!!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от slan4evo_momi4e
    Eto kak stoqt ne6tata...az izneverih na 4oveka kogoto obi4am pove4e ot vsi4ko...neznam kak se slu4i...nqma da obqsnqvam...Vaprosa e, 4e si priznah...i toi mi prosti...No vseki pat kato go pogledna se 4uvstvam ujasno...ne moga da zabravq...i neznam...Dali i toi se se6ta postoqnno za tova kogato sme zaedno?!
    pone si imala kuraja da si priznae6 gre6kite !! EVALA za koeto !!!
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    sofia

Re: Bihte li priznali na polovinkata si, 4e ste izneverili?

az sm napulno iskrena s 4oveka do sebesi,bih mu priznala vsi4ko,no da mu iznevera..tova nikoga nqma da se slu4i za6toto go obi4kam prekaleno mnogo za da me vle4e 4ujdoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си