- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bihte li priznali na polovinkata si, 4e ste izneverili?
Parvo iskam da ti blagodarq za iskrenoto pojelanie...mnogo milo ot tvoq strana...Първоначално написано от Samotnik
Vtoro...nai-mnogo se strahuvam da ne sam zagubila doverieto mu, za6toto neznam dali bi bilo vazmojno da si go varna...Mnogo se dvuumih dali da mu kaja, za6toto znaeh kolko mnogo 6te go zaboli i sega se nadqvam da sam napravila pravilnoto re6enie...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Аз ако наистина го обичам няа му изневеря...а вече ако изневеря..значи просто нямам вече чувства към него...и да бих казала...и просто всичко да приключи!
Не бих му изневерила, а ако това стане не бих му признала...ако е нямало чувства няма смисъл да го наранявам, да го лъжа пак не е хубаво, но не знам...така си мисля...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
parvo izneverqva6,posle si priznava6...malko bezmisleno mi se struva no se pak DA!Bih si priznala
![]()
О,за мен тва ми се вижда невъзможно да изневеря.Никога не съм го правила и ще ми е много трудо,но бих си признала.
Ами дори и да изневеря ще си призная -да.Приятеля ми адски ревнив и не искам да си помислям какво може стане с този с който съм изневерила.Така че категорично не смятам да изневерявам![]()
NIKOGA ne kazvaite "NIKOGA"Първоначално написано от Lorraine
![]()
Ne se znae edin den kakvo shte vi skimne..
Ta po vuprosa dali bih kazala..Mi NE!![]()
[b][i]Там е работата, че не бих му изневерила твърде много го обичам, за мен той е идиален макар той да се самнява
, наистина даъжа на него и не бих му изневерила
, но все пак да отговоря на въпроса ти ако някога му изневера със сигорнос ще му кажа
, няма да мога да скрия от него
, най-много да ме кълве съвеста...
и да не мога да спЪ!
![]()
![]()
Бих била чесна с него макар да съм сгрешила и да рискувам да загубя всичко!
Но пак ви казвам
, че не бих му изневерила
![]()
![]()
Обичай те и не изневерявай те![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Mi to nqma da e tochno iznevqra shtoto toi mi dava ... Shte my kaja ili predi ili sled " iznevqrata "
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
da...az obicham chesnostta ...
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Nikoga ne kazvai nikoga!! Az ne sam se zamislqla za6toto nqma da go izneverq na priqtelq si ,no ako ne6to takowa stane 6te bada 4esna kolkoto i da boli! Po-dobre da my go kaja az ot kolkoto da my go kaje nqkoi dr!Първоначално написано от macy_day_parade
Именно-точно това казах-вече нищо няма да е както преди е било.Винаги ще ви боли.Няма д ая има тази любов.Е,поне не същата.Първоначално написано от slan4evo_momi4e
Ти обичал ли си някога,че да говориш така?Ако нямаме чувства можеш да кажеш да не казваме никога.Но като обичаш някой истински ти си сигурен в това.Първоначално написано от TaRaNTyLa
ха ми..... зависи..зависи как ще реагира половинката и зависи дали съм изневерила със сърцето си или с тялото си!
iskareno se nadqvam da ne si pravaПървоначално написано от koalka
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Не искам да те обида или нещо да кажа всеки човек си има мнение но дали си с сърцето или с тялото и 2-те са изневяраПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
![]()
Може би бих казала...Обаче сега като се замисля...не съм много сигурна. Ако премълча не рискувам да го загубя, а ако си кажа истината...най-вероятно ще си остана сама т.е. без него.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
е това сега е тъпо! ще легнеш с някой, ще се изчукате, после ще отидеш при приятеля ти и ще му кажеш: "слънце, изневерих ти, ама не със сърцето си ами с тялото си." и той ще ти каже: "ами добре скъпа, щом не е било със сърцето."Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
хахахах, как си го представяте това
е за хора с такива изказвания се питам дали някога са имали връзки и знят ли изобщо какво е любов
i spored men e po-dobre kogato si izneveril na polovinkata si da my kaje6 6toto to togaa nqkoi drug 6te mu kaje i 6e stane o6te po-lo6o a ako ti mu kaje6 ima6 po-golqma veroqtnost da ti prosti nali taka?
Sklonna sym i da izneverq.. i da prostq iznevqra.. Koito chete chesto v toq forum znae mnenieto mi po taq tema.. govorila sym za tova milion pyti (i sym bila uprekvana v povecheto)..
ne sum se zamislqla,no za sega sum na reshenieto-da shte mu kaja
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ДА аз бих му казала просто сърце няма да ми даде да го мамя ,но има и едно но че никога няма да му изневеря!!
Да,но като гледам на там отиват нещата.Ти изпитваш вина и незнам дали ще можеш да си простиш.Той ти е простил,но винаги докато сте заедно ще му напомня за това и ще му е гадно.Първоначално написано от slan4evo_momi4e
Хм,аз досега не съм изневерявала...Според мене човек за да изневерява,значи има някаква "дупка" в самата връзка...И все пак ако някога изневеря не бих казала...Мисля че МНОГО ще нараня момчето до мен...А това дали бих простила-бих но ако се повтори...не бих...Първоначално написано от slan4evo_momi4e