.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: куриоз

Guest

Re: куриоз

Цитирай Първоначално написано от honey-7o
    Цитирай Първоначално написано от асен-иван
    Историята е супер брутална. Аз съм на 16г. и от няколко години харесвам едно момиче, което сега е на 14г. Те живеят на долният етаж и може да се каже, че майка и е приятелка на моята. Та тази година това момиче просто разцъфна изведнъж-превърна се почти в жена. Взе да кокетничи, доби женска фигура. А освен всичко друго е и много красива. И често понеже се засичаме, а и имаме добри взаимоотношения аз се поддадох на симпатията ми към нея, която вече придобиваше интимен размер. Осъзнавайки, че е малка за нещо по-сериозно, а и не исках да стане нещо та да си развалим отношенията между семействата от дума на дума стигнахме до орален секс. И так продължихме няколко месеца, докато реших, че искам да се получи нещо между мен и друго момиче. И въпросната комшийка в пристъп на ярост и яд, изпаднала в някаква ярост и мъка и споделила на майка си, която пък веднага казала на майка ми. От това последва страшен скандал с участието на всички без да знаят бащите ни за да не стане по-лошо. И при това единствения виновен съм аз понеже съм бил по-голям. И сега направо умирам от срам, ако видя майка и в блока, или в магазин в квартала. Не съм искал да стане така, а то какво стана накрая.
    Da ne bi slu4aino da jivee6 v mladost???
    Пич... изглежда вече целия квартал е разбрал хахахаха

Голям фен
    Блясъкът на славата, а?
    Животът е БРЯГ!

Мега фен Аватара на koalka
    Тая тема е стара.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тая тема е стара.
    E, и?
    Със сигурност има незапознати с постиженията на този дебил.
    Животът е БРЯГ!

Interesna tema...dobre,4e q vyzrodihte za da se zapoznaq s neq!Tova samo mi dokaza edna hipoteza...jenite ponqkoga sa mnogo dolni k*4ki... osobenno ako ste gledali filmi kato "Ludorii" 6te znaete za kakvo stava duma!

Guest
    имаш от какво да се срамуваш: едно че си се хванал с момиче, към което всъщност не изпитваш нищо, и друго, че изобщо си се орезилил да го споделиш в този форум. какво си мислиш, че ще ти кажем: хвани я и отплавайте към залеза ... \/ я си оправяй простотиите

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: куриоз

Цитирай Първоначално написано от асен-иван
    Историята е супер брутална. Аз съм на 16г. и от няколко години харесвам едно момиче, което сега е на 14г. Те живеят на долният етаж и може да се каже, че майка и е приятелка на моята. Та тази година това момиче просто разцъфна изведнъж-превърна се почти в жена. Взе да кокетничи, доби женска фигура. А освен всичко друго е и много красива. И често понеже се засичаме, а и имаме добри взаимоотношения аз се поддадох на симпатията ми към нея, която вече придобиваше интимен размер. Осъзнавайки, че е малка за нещо по-сериозно, а и не исках да стане нещо та да си развалим отношенията между семействата от дума на дума стигнахме до орален секс. И так продължихме няколко месеца, докато реших, че искам да се получи нещо между мен и друго момиче. И въпросната комшийка в пристъп на ярост и яд, изпаднала в някаква ярост и мъка и споделила на майка си, която пък веднага казала на майка ми. От това последва страшен скандал с участието на всички без да знаят бащите ни за да не стане по-лошо. И при това единствения виновен съм аз понеже съм бил по-голям. И сега направо умирам от срам, ако видя майка и в блока, или в магазин в квартала. Не съм искал да стане така, а то какво стана накрая.
    bah ti prostoiqta q im tegli edna maina na vsi4ki i tova e .mn qsno 4e ne si vinoven . tq sama se e suglasila ,ne si i kazal lqgai da te lija/da mi pravi6 svirka ili 6te te ubiq . maika i e zaluhava,a puk za du6terqta deto e kazala da ne govorim...jalko 4e ima takiva hora

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    имаш от какво да се срамуваш: едно че си се хванал с момиче, към което всъщност не изпитваш нищо, и друго, че изобщо си се орезилил да го споделиш в този форум. какво си мислиш, че ще ти кажем: хвани я и отплавайте към залеза ... \/ я си оправяй простотиите
    da weee ,izob6to nqma povod za sramuvane.vij ako q be6e ebal ima za kakvo da go e sram,oba4e toi go e osuznal 4e e malka i ne q prasnal i da si trugne.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си