.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Разочарована
    Guest

Офффф! Поредния тъп проблем! ":(

Здравейте! Аз съм на 16 и .. допреди 1 седмица ходих с едно момче. Много го обичах и все още го обичам, но той скъса с мен. Спа с мен и ме заряза. А той ми беше първия. 2 месеца ме лъжеше колко много ме обича само за да спя с него. Изчука ме и ме остави. А докато ходеше с мен си имаше сериозна приятелка с която са заедно от 3 години. И тя знаеше за мен, но нищо не му каза. Сега той пак ме търси. Двамата с приятелката му искат да павим тройка ... какво да правя. Каза ми че ако не се съглася ще ме прибият от бой. ПОМОЩ!

Ami........ nz kakvo da ti kaja. Tova e mnoooooooooooooooooooooogo gadno, ama ne ti preporychvam da go pravish....

Повече от фен

Ами мога да ти кажа да не се занимаваш повече с тоя идиот. А относно боя. Много много не вярвам да го напрай.. но няма смисъл от полиция и такива глупости... щото няма да ти помогнат
    на боя се отвърща с бой
    поговори с някои твои приятели ако стане нещо да идват да оправят положението..
    успех

Guest
    ами на 16 е момичето, вие какво очаквате?! като няма опит така става!

другия път мисли преди да направиш нещо, мила! само можеш да съжаляваш, че това ти е било първи път. а със заплахите просто блъфират. гаранция

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

другия път мисли преди да направиш нещо, мила! само можеш да съжаляваш, че това ти е било първи път. а със заплахите просто блъфират. гаранция
    това бях аз

Голям фен
    Аз само не мога да разбера-ти да не си сляпа момиче?????Той си имал приятелка от 3 год и ходи с теб и тя знай.....и т.н. Поне малко не ти ли позамириса тая работа??Не сте малки,мислете!
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен
    glupavo si postypila..no ako misli6 4e toq boi ne e byzik po-dobre kaji na roditelite ti I btw prekysni sqkvi vryzki s nego
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Не прави нищо,което е против волята ти.По-добре кажи на ваще от какво се опасяваш и ги помоли да ти помогнат,а не се сещам за друг,който може да ти помогне без те да знаят.Много е гадно,че така е постъпил,но и ти имаш вина.Не е трябвало да се бъркаш в 3-годишна връзка все пак.Но за съжаление има и такива момчета.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не прави нищо,което е против волята ти.По-добре кажи на ваще от какво се опасяваш и ги помоли да ти помогнат,а не се сещам за друг,който може да ти помогне без те да знаят.Много е гадно,че така е постъпил,но и ти имаш вина.Не е трябвало да се бъркаш в 3-годишна връзка все пак.Но за съжаление има и такива момчета.
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Da be da kaje na tqhnite ,4e e spala s nego i 6e i se vidi malyk sveta

Просто дадеш ли им се един път.. смяташ ли, че няма да те манипулират втори път. Не им се давай. Бой Бой.. Нека бият, ако им стиска. Аз лично нямаше да им се оставя, малко ли бой съм яла от баща ми та тия ще ме плашат. Успокой се и помисли трезво. Ти до преди няколко седмици или дни си била девствена и сега те карат да правиш тройка с тях. у0у. Не ги слушай!!! Казвам ти оставиш ли им се един път, ще продължат най-вероятно да те въртят на малкото си пръстче.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    BG-Sofiq

ne se ot4aivai

ako misli6 4e e po dobre da spi6 s tqh napravi go no predi tova si pomisli ako ne iska6 oburni se kum nqkoi koito naistina 6te ti pomogne za6toto e mn po dobre da potursi6 pomo6ta na nqkoi po golqm ot teb a ne ot nas 4ao!!!! nadqvam se 4e sum ti pone malko ot polza

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Какви ли ги няма...не знам кой може да ти помогне по голяма кака,братовчеди....но просто не им се връзвай ако трябва ще ги набият

а на колко години е той?

Супер фен
    Съгласи се да праите и кажи къде и кога...Ще намина...

ПфФф омръзна ми от тия теми ебавки... модератори почнете да си вършите работата [-o< [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

това бях аз
    naistina za zaplahite ne se pritesnqvai-gluposti na edin piklio prosto...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си