.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

da mu se doverq li?

Imam edin gaden problem!Mom4eto koeto haresvam ot blizo 3 godini i s koeto sum hodila ve4e dva puti iska da pravim sex.Otna4alo vsi4ko zvu4i napulno v ramkite na normalnoto,no ima nqkolko podrobnosti: 1.Skusa s men predi okolo 15 dena zaradi biv6ata mu priqtelka.(sre6tnali se na plaja i cql den bili zaedno)E ve4erta toi me zarqza.No biv6ata i toi ne sa zaedno daje sa se namrazili sled onzi den za ne6to si. 2.Nie ve4e ne hodim,no toi prodaljava da si iska ot men. 3.Purviqt put kogato mi kaza 4e iska da spi s men,nito hodehme,nito se bqhme vijdali skoro.(sestra mu mi e mn dobra pr. i po4ti postoqnno sme zaedno,rqdko uspqvam da go izbegna kogato hodq u tqh)Kogato si poiska za purvi pat go napravi tolkova vulgarno,az dori ne sum si i predstavqla 4e to4no toi 6te mi zadade podoben vupros!!! 4.Durji se s men prenebrejitelno pred drugi i po4ti ne se se6ta za men(ne mi zvunka na gsm-a i ne mi pi6e v 4ata). 5.Mnogo 4esto pita za edna ot moite priqtelki i sled kato go popitam za6to go pravi kazva 4e e samo za da me drazni(e kak taka da me drazni nali se pravi 4e u6 ne mu puka za men) 6.Postoqnno mi zadava vuprosa:Koga?(koga 6te mu pusna),a az vseki put otlagam za6toto ne sum sigurna 4e toi e dostoen da mi bude purvi.Otlagam i za6toto adski mn me privli4a,a puk ako mu kaja 4e nqma da spq s nego 6te me zareje napulno,a az se 4uvstvam tolkova.....kak da go kaja......6tastliva v pregradkite mu,kogato me celuva,kogato e do men(razbirate me nali?!) E tova e ob6to vzeto nqma kakvo pove4e da obqsnqvam i bez tova stana dulgo 4etivo:P !!!Molq Vi pomognete mi!!! Daite nqkakvi saveti,neznam kakvo da pravq!

Повече от фен
    Махай го тоз.. не са занимавай с него
    после ще съжеляваш

{P}
    Guest
    ako bqx na tfoe mqsto nqmashe da my pysna toi se interesyva samo ot sexa (moe mnenie)

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    mi az 6e pokaja malko solidarnost kym mom4eto - pusni mu, napravete si kefa kvo tolkova ?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    moq suvet,nedei da spi6 s nego,samo za sexa e i posle 6te te zareje a ti 6te sujelqva6!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    abe lqgai s nego !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Нали знаеш, че първия трудно се забравя...Ако искаш цял живот да си спомняш,че първото момче, с което си била е било с теб само за секса...направи го, но после със сигурност ще съжаляваш. Трябва да си много глупава, за да се съгласиш на подобна "сделка". От думите ти разбирам,че въпросното момче е пълен идиот.Ти сама си решаваш, но според мен много ще сгрешиш ако спиш с него...
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    A tyka, lqgai s nego.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ето какво ще стане ако му пуснеш. ще те поебе няколко пъти, ще си задоволи нагона и ще те зареже. предлагам ти да не се занимаваш с него, ОСВЕН ако не искаш да бъдеш употребена. или ако не искаш и ти да си задоволиш твоя нагон, но не вярвам да е така.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    По добре не го прави...зарежи го и си намери друг

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    Махай го тоз.. не са занимавай с него
    после ще съжеляваш
    Да.
    /rossa./

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от SwEe7_SuMmeR
    a puk ako mu kaja 4e nqma da spq s nego 6te me zareje napulno
    а ти какво си мислиш, че след като спи с теб няма да те зареже ли?
    и в двата случая няма да е с теб, само че в единия ти ще изгубиш достойнството си.
    алелуя.

Mnogo dobre te razbiram milichka...Po dumite ti razbiram,che iska6 da si s nego,no ako spi6 s nego 6te bade6 mnogo naranena posle,za6toto ti o6te pove4e 6te se privarje6 kam nego,a qvno toi ne iska da e s teb na seiozno...Posle 6te te boli mn pove4e ne pravi tazi gre6ka!Ili mu kaji 4e 6te spi6 s nego samo,ako toi iska da e s teb na seriozno...Uspeh!
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Признавам си дори не прочетох всичко ,което си написала!Но ми бяха достатъчни първите няколко реда.Остави че въобще няма смисъл да му се доверяваш ,но от думите ти сякаш ти самата си знаеш ,че това не би било редно!Махай го този!
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Голям фен
    Хммм, някой ми е изтрил творбата!
    Ще падат глави!

Пак ще кажа, тоз иска да ти го мушне във всички възможни дупки по всякакви начини. Нищо друго!
    За "либофф" надежда всяка тука остави.
    Животът е БРЯГ!

Мега фен Аватара на koalka
    ТОЙ ИСКА САМО СЕКС ОТ ТЕБ!!!НЕ ПРАВИ ОГРОМНАТА ГРЕШКА ДА ГО НАПРАВИШ С НЕГО!!!!

Guest
    kato 4eta problema ti i vse edno razkazva6 moqta istoriq!neznam kakvo da ti kaja,spored men iska6 da si s nego,no se strahuva6 4e sled tova 6te te ostavi i 4e iska samo tova!e predi i az si mislih za moq taka za6toto ne6tata stoqha to4no kato va6ite sega,az znaeh 4e toi darji na men kakto az na nego no ne bqhme zaedno.i kato go napravihme vsi4ko tragna dobre,razbra kolko iskam da sam s nego i sega sme zaedno!a ako ne stane taka kakto iska6 i go napravite a posle ni6to-kakvo tolkova nali 6te ti e hubavo za6toto si bila s 4oveka koito iska6!ni6to ne gubi6 osven........kasmet

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    I az kato vsichki shte ti kaja da ne se zanimavash s nego... Toi iska da te izpolzva samo za ediniq sex... A za lubov... tuka i duma ne moje da stava za tova... Zareji go... \/ \/ \/

Голям фен
    ne si struva da se znaimavash

Фен
    Град
    Sofia

Re: da mu se doverq li?

Цитирай Първоначално написано от SwEe7_SuMmeR
    Imam edin gaden problem!Mom4eto koeto haresvam ot blizo 3 godini i s koeto sum hodila ve4e dva puti iska da pravim sex.Otna4alo vsi4ko zvu4i napulno v ramkite na normalnoto,no ima nqkolko podrobnosti: 1.Skusa s men predi okolo 15 dena zaradi biv6ata mu priqtelka.(sre6tnali se na plaja i cql den bili zaedno)E ve4erta toi me zarqza.No biv6ata i toi ne sa zaedno daje sa se namrazili sled onzi den za ne6to si. 2.Nie ve4e ne hodim,no toi prodaljava da si iska ot men. 3.Purviqt put kogato mi kaza 4e iska da spi s men,nito hodehme,nito se bqhme vijdali skoro.(sestra mu mi e mn dobra pr. i po4ti postoqnno sme zaedno,rqdko uspqvam da go izbegna kogato hodq u tqh)Kogato si poiska za purvi pat go napravi tolkova vulgarno,az dori ne sum si i predstavqla 4e to4no toi 6te mi zadade podoben vupros!!! 4.Durji se s men prenebrejitelno pred drugi i po4ti ne se se6ta za men(ne mi zvunka na gsm-a i ne mi pi6e v 4ata). 5.Mnogo 4esto pita za edna ot moite priqtelki i sled kato go popitam za6to go pravi kazva 4e e samo za da me drazni(e kak taka da me drazni nali se pravi 4e u6 ne mu puka za men) 6.Postoqnno mi zadava vuprosa:Koga?(koga 6te mu pusna),a az vseki put otlagam za6toto ne sum sigurna 4e toi e dostoen da mi bude purvi.Otlagam i za6toto adski mn me privli4a,a puk ako mu kaja 4e nqma da spq s nego 6te me zareje napulno,a az se 4uvstvam tolkova.....kak da go kaja......6tastliva v pregradkite mu,kogato me celuva,kogato e do men(razbirate me nali?!) E tova e ob6to vzeto nqma kakvo pove4e da obqsnqvam i bez tova stana dulgo 4etivo:P !!!Molq Vi pomognete mi!!! Daite nqkakvi saveti,neznam kakvo da pravq!

iska da te ebe i posle da te zaebe
    ili da te ebe 5-6-7 puti i posle pak da te zaebe...ti si reshavash!

Град
    Бургас
    Мила аз съм на същото мнение да го зарежеш,една моя приятелка имаше същия проблем,но му пусна и после много съжалява защото той я заряза,за това че не си струва ЗАРЕЖИ ГО,ако той те обичаше нямаше да се държи така с теб !!! НЕ ТИ ТРЯБВА ТАКЪВ ИДИОТ !!!! Успех мила

Az ne mislq 4e toi zaslujava da ti e purviq

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Първият път трябва да е незабравимо!В този ред на мисли те съветвам да си хванеш някой който наистина обичаш, защото ако ти не изпитваш нищо към него, а просто те привлича (сексуално или по някакъв друг начин), не си губи времето и го зарежи!За мен това момче се държи с теб доста лицемерно и неговата цел е SEX!

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Голям фен
    Toва е истината!

Oставям ви го да си мислите за домашно.
    Животът е БРЯГ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не го прави-след като те пренебрегва и се държи зле с теб пред другите е пълен идиот.такъв не заслужава изобщо да си легнеш с него,пък камоли това да ти е за първи път.Всичко е за секса.ще преодолееш чувствата си споко и ще намериш друг,за който да е твой приятел ще е гордост и чест!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си