- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da mu se doverq li?
Зарязал те е веднага като е срещнал бившото си гадже??Я помисли малко!
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
nqma da otkriq toplata voda - ne si lqgai s nego ... kak taka shte te unijava i shte se durji s tebe kato robinq i she ti vika : koga shte mi pusnesh ... ne te zaslujava , a se misli za golqm playboy qvno . otreji go i to zlobno !![]()
Yupeeee !
edno 6ti kaja mahai go toq... 6toto iska samo sex ot tebe i posle kato go napravish s nego(ako) kat te zareje 6te ti e mnogo gadno
JiVeI Za DeNq,ZaShToTo UtRe MoJe Da Ne DoIdE,a VcHeRa Da Ne Se VaRnE!!!!!
Zarqzvai go toq ne si struva!Izglejda6 mi hubavo momi4e sigurno ima mnogo drugi mom4eta pokrai teb.Vslu6ai se v savetite na priqtelkite si sigurna sam,4e i te sa na mnenie 4e trqbva da go zareje6,osobenno edna ot tqh ot samoto na4alo ti kaza 4e 6te napravi6 gre6ka pomisli mnogo dobre sloji ne6tata na kantar,za ednoto ebane 6te si izgubi6 dostoinstvoto 6te padne6 i v o4ite na priqtelkite si a i 100% maika ti i ba6ta ti 6te razberat,za6toto imam begla predstava koe e mom4eto i sam sigurna 4e 6te se razdranka,a te kato razberat stava mn lo6o ti ot opit znae6 taka 4e
ZARQZVAI GO TOQ NE SI STRUVA!!!![]()
BLAGODARQ VI!!!Na vsi4ki koito dadoha savet i spodeliha mnenieto si.Pove4eto mi priqtelki sa na sa6toto mnenie,no naistina ne bqh sigurna.Moje bi sega mi e vreme da zapo4na polov jivot(na 15 sum),no ima mn i razli4ni mneniq(moje bi ne sum prava otnosno vuzrastta).Naprimer dnes otnovo mi zadade toq vupros i to tozi put mi pisa v 4ata,tova ve4e be6e prekaleno.Ne se sdurjah a i va6ite saveti mi vduhnaha smelost-kazah mu 4e za ni6to na sveta nqma da mu pusna bilo to za moi purvi ili "10"-ti put!Blagodarq za iskrennosta*(ne sum sigurna mai taka se pi6e6 ili iskrenostta) i nadqvam se 4e 6te moga da buda polezna na vsi4ki vi.BLAGODARQ!
=D> =D> =D> =D> =D>
bravo !
Yupeeee !
Toi iska otebe samo sexa i ni6to drugo
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Prochetoh otgovora ti.. Dobre che si se vrazumila, dusha! I sledvashtiq pat, kogato doide nqkoi takav, ne se chudi, a REJI!!!![]()
И аз така мисляПървоначално написано от `Silvester`
Не ти е притрябвал тоя...!!!!![]()
Възползва се от това че много си падаш по него, и те вижда като лесно ебане... В никакъв случай не давай първия си път на такъв човек колкото и да го харесваш!
Първоначално написано от SwEe7_SuMmeR
НЕ МУ ВЯРВАИ!!! АМА В НИКЪФ СЛУЧАЙ! пича просто иска да го паркира в задния ти двор, да го помлещиш и да те разкара... То и аз тва искам де ! Навита ?
Сега само следи за реакциите му.Първоначално написано от SwEe7_SuMmeR
Или по-точно, за липсата на такива. Демек, няма да чуеш ни вест, ни кост от тоя сополан.
Което само ще докаже думите на всички писали в темата.![]()
Животът е БРЯГ!
Не се занимавай повече с този боклук. Той иска от теб само секс и после да те зареже. Остави го сега, за да не страдаш после още повече.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!