.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    eh
    Guest

Moderated by W.I.M.: Никога няма да имам гадже .. :(

zdraveite, az sym na 17 g.[sled mesec stavam na 18] i ne sym bil nikoga s momiche...da - grozen sum ako tova pitate \imam pupki i sum leko debel\ no ne samo tova e problema, osven tova sum i mnogo ama mnogo sramejliv, az 1 dyma ne moga da kaja pred momicheto, puk kamo li ne6to drugo spored men, kakto e trugnalo nqma da imam nikoga gadje. pisna mi nqkakvi suveti? prosto e mnogo trudno govoreneto s momicheta. vse edno sa ot druga planeta

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Фен
    Град
    Pazardjik
    awe 4ovek spokoino za vseki vlak si ima patnici emi trqbva malkol vse pak da preodolee6 srama i gotovo ne 4e e tolkova lesno ama vse pak trqbva da opita6...
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    Пич набиваш си комплекси ... Споко... и не се срамувай не му мисли толкова какво ще мислят хората за теб... и имаи някво самочуствие !!!И аз съм грозен ама съм с самочуствие!!И не ми пука... Пък за жените споко!!Не се говори толкова трудно с тях.. просто бъди себеси и си говори спокойно с тях няма от кво да те е срам...и те са хора

Фен
    Град
    Предградие 13
    Виж ся пич светът днес е такъв...груб и грозен...момичетата се заглеждат по образите с еднотипни прически тип надървен петел,очилата "О азис вкарай ми го" и дрешките закупени от женския отдел на теранова.Общо взето днес да си "педал" е модерно.Ако си различен рядко ти обръщат вниманние а ти допринасяш за това.Въпросът е в това,че трябва да се отпуснеш и да не ти дреме много.Пъпките са съвсем нормално нещо (част от израстването) но все пак има медикаменти за тази цел.Другото което те притеснява е че си бил леко закръглен...ами има много начини да го промениш,домаши опражнения,фитнес,диети,ме икаменти и т.н.А за срамежливостта...ми просто трябва да си се отпуснеш и да започнеш да гледаш по друг начин на нещата.Не е толквоа важно какъв си отвън а какъв си отвътре,само трябва да се научиш д ане ти дреме......който не те харесва да си дига багажчето и по магистралата.За всеки влак си има пътници стига да са му отворени вратите...научи се да отваряш твоите а не да ги зазидваш.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Супер фен
    emi ako misli6 4e e zaradi vyn6niqt ti vid glavno-promeni go .Ami trqbva da si zakupi6 losioni nqkakvi za pypkite i da se naje6 redovno.Idi na frizior da ti opravqt pri4eskata(spored men na bodli4ki e nai ) ,otidi i si vzemi nqkvi novi dre6ki i t.n. oo i hodi na fitnes.Mislq 4e za nqkolko meseca 6te stane6 super,prosto trqbva da si redoven . .Otnosno srama -trqbva da go preodolee6 kolkoto i da ti e trudno. Aide uspeh i dano rabotata stane i 6te se radvam ako sym ti pomognala pone myni4ko
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    emi ako misli6 4e e zaradi vyn6niqt ti vid glavno-promeni go .Ami trqbva da si zakupi6 losioni nqkakvi za pypkite i da se naje6 redovno.Idi na frizior da ti opravqt pri4eskata(spored men na bodli4ki e nai ) ,otidi i si vzemi nqkvi novi dre6ki i t.n. oo i hodi na fitnes.Mislq 4e za nqkolko meseca 6te stane6 super,prosto trqbva da si redoven . .Otnosno srama -trqbva da go preodolee6 kolkoto i da ti e trudno. Aide uspeh i dano rabotata stane i 6te se radvam ako sym ti pomognala pone myni4ko
    ок daje po4nah nqkoi ot tezi ne6ta. otnosno pri4eskata...mi obiknovenno sum zalizan kato nqkoi dqdo, puk i nosq riza vkarana v pantalonite...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ок daje po4nah nqkoi ot tezi ne6ta. otnosno pri4eskata...mi obiknovenno sum zalizan kato nqkoi dqdo, puk i nosq riza vkarana v pantalonite...
    vij sega -az li4no bih se vliubila ako vidq nqkoi (kazvam ot moq gledna to4ka ) rus na bodli4ki,sini o4i,ne mn visok..sys super tqlo i da nosi nqkvi dynki i razkop4ana rizka ..auu
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    In your mind~
    Lorraine ейй тая Мацка уцели...точно тфа ти тряа пич..ако я послушаш сичко ще се промени

Супер фен
    ami dano sym pomognala...

Повече от фен
    Мразя песимисти. А може би точно това отблъсква момичетата от теб.

Мега фен
    1. Отиди на козметик.
    2. Започни да тренираш.

Дебелината не е голям проблем, ако си свестен човек, но за пъпките трябва да се погрижиш.

moga da ti pomogna-na4i za pupkite-purvo idi na kozmetik,a posle zapo4ni da se majesh s nqkuf lusion za pupki naprimer-na deva te sa 3 neshta-lusion tonik i krem-edno sinio... sled tova za kilogramite-minavash an dieta i sportuvash dokatone stanesh v perfektna forma i posle si qj,no pak poddurjai ei-hodi na fitnes da re4em,taka.... a za momi4etata-kogato si povdignesh leko samo4uvstvieto shte vidish 4e shte mojesh da govorish s tqh
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

a tova s pupkite e neshto normalno nali? teen sme vse pak
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мда съгласна съм със сичко (освен само че аз пък предпочитам момчета със широкин дрехи..дет се вика смъкнати).
    Когато започнеш да правиш нещо за себе си ще ти се вдигне самочувствието още преди да е дало резултат повярвай.Песимизма и вдигането на бялото знаме е най-лошото което можеш сам да си причиниш.

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Мда съгласна съм със сичко (освен само че аз пък предпочитам момчета със широкин дрехи..дет се вика смъкнати).
    Когато започнеш да правиш нещо за себе си ще ти се вдигне самочувствието още преди да е дало резултат повярвай.Песимизма и вдигането на бялото знаме е най-лошото което можеш сам да си причиниш.
    napulno sum suglasna :P i az predpo4itam takva mom4eta,no ne vedmnuj sum sre6tala mn gotini-ne s takiva drehi :P pak sladuri,ta... mom4e stegni se-shte vidish,4e shte si namerihs i tvoqta polovinka.NIKOI NE SE E RODIL DA BUDE SAM

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Щом искаш да промениш нещо във себе си-направи го!
    Не ти харесва че си пълен-почни да тренираш
    не ти харесва че имаш пъпки-има сумати лосиони,кремове и какви ли не козметични процедури за премахването им
    не ти харесва че си прекалено срамежлив-това може да се промени като си вдигнеш малко самочувствието и започнеш да излизаш повече,да си заобиколен от хора,да общуваш с тях
    Но запомни че ако искаш промяна,тя трябва да е заради саия теб,защото знаеш че ти ще се чувстваш по-добре,а не за да се харесаш на някого

pak az
    Guest
    da, tuk vsi4ko zvu4i mnogo lesno ma vsu6nost ne e taka, 6te opitam vse pak
    p.s. eto mi tqloto bez glavata de
    http://img98.imageshack.us/img98/4236/bodykt5.png

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Човек както казаха другите-има лусиони за пъпките-споко ще се махнат И потренирай въпреки, че на снимката не изглеждаш мн дебел (ако тва си ти де )
    Мисля, че когато видиш момиче не трябва да мислиш нещо от типа "И сега к`во да й кажа" ами се дръж естествено както се държиш пред приятели

Еми недей се отчайва. И ние сме хора. Може най-нормално да проведеш свестен разговор... , но ако се притесняваш от вида си и от там да идват всичкие ти комплекси и затрудняването с разговора с момичетата по-добре просто се погрижи както вече те съветваха било то за пъпки или килограми. Както вече те и посъветваха иди на козметик ползвай лосиони. За килограмите - диета, фитнес. А след това то от само себе си ще си промениш самия имидж, защото най-вероятно ще си вдигнеш самочувствието и ще промениш начина си на поведения и обличане. Късмет!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Spokoino,za vseki vlak si ima patnici i na tebe 6te ti toide vremeto.Pak za istinskata lubov e ot nai-malko zna4enie kak izglejda6,vajna e tvoqta du6evnost.Opitai se da si povdigne6 samo4uvstvieto...da ne se pritesnqv6 tolkova,da se haresva6 takav,kakavto si...Uspeh
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Като се отчайваш и само си повтаряш колко си грозеен и срамежлив няма начин да си хванеш гадже!
    Почни да ходиш на фитнес,отиди на козметик за проблема с кожата,започни са излизаш по-често,запознай се с нови хора...

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    отиди на козметик за проблема с кожата...
    Абе предствавяте ли си го пича да иде на козметик бе.. ххааха
    по темата: другите всичко казаха...
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от pak az
    da, tuk vsi4ko zvu4i mnogo lesno ma vsu6nost ne e taka, 6te opitam vse pak
    Напротив...ако го поискаш е много лесно...Всеки път когато тръгнеш да се отчайваш си представяй кфо яко ще ти бъде като постигнеш някакви резултати.И не се опитвай да гониш срокове а просто бъди постоянен...
    А защо да не отиде на козметик?..наистина помага...Кфо като е момче

Мега фен
    Много по-срамно е мъж с много пъпки, отколкото мъж, който ходи на козметик, за да ги излекува.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от empjori
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    отиди на козметик за проблема с кожата...
    Абе предствавяте ли си го пича да иде на козметик бе.. ххааха
    по темата: другите всичко казаха...
    Ми мога да си го представя и още как!
    Ако наистина има сериозен проблем с пъпките е много по-добре да отиде на козметик,който да му помогне,отколкото да се чуди какво да прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си