- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- trqbva mi help
Zna4i nz i az kakvo stana no iskam malko help i bez typi komentari ako mojete tqh gi zapazete za sebe si,problema e sledniq zna4i pravihme sex s priqtelkata mi i az usetih 4e prezervativa se izhluzva(sportex L razmer Kysi sa :(probutaha mi gi ne si vzemaite pone az ve4e ne ](*,) )i se drypnah i re6ih go namestq napravo nov ama preservativa be6e 1 sm pod glavi4kata na 4lena mi oba4e kato q pipnah ot dolo na prysa mi ostana ne6to kato kapka bqla siva te4nost i ne prili4a6e na sperma(dano ne e bilo)az ne bqh svyr6il i prezervativa ne be6e skysan,nqkoi ima li ideq kakvo e tova bqlata te4nost i ima li nqkakva veroqtnost da e sperma ](*,) ](*,) ](*,) ??? pls help 4e sym ebahti aburigena i molq bez da mi go natqkvate ..... mersi predvaritelno
Ps:v kondoma ima6e 1 kapka te4nost ne to4no 1 kapka syvsem malko kakto i da e i ako e bilo sperma moje li da zabremene?ako ne e vlqzlo v vaginata ](*,) ](*,) ](*,)
189865461321878762133654-та тема по въпроса...![]()
Toва ти е смазката, момче.
Вероятно е да съдържа минимално количество сперматозоиди, така че има вероятност да забременее.
Моментално е трябвало да направи влагалищни промивки и да пийне постинорче.
Или планирайте креватната атлетика за в бъдеще в дните, които са безопасни за една жена (непосредствено след свършването на цикъла й) за още по-сигурно.
В противен случай... Честито, малолетен тате! =D>
Животът е БРЯГ!
ammm ne sym maloleten na 18 sym i cikyla i svar6i do kolkoto znam v petyk nie go praihme v ponedelnik...sledva6tata sedmica dano da ne tai kakto kazva6 da ne stavam o6te tate 4e nz ko 6te praq se pak mersi za otgovora mnogo
i da se popravq pipnah neq za koteto ;P ne moqta glavi4ka sorrry :P i preservativa ne be6e se izvadil :P ammm nz i az ko da praq bahti zleto deto sym panika.....![]()
Да пий две хапчета и да бега...![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
В тази капка също има сперматозоиди, но много малко. Все пак съществува опасност от забременяване. Ти каза, че сте го правили в понеделник. Лично на мен не ми се вярва д е забременяла, щом и е свършило в петък. Но все пак ако и двамата се притеснявате и не са минали 72 часа да вземе Простинор. Само че знайте, че това не са бонбонки. Усепх и дано всичко мине добре.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе стига с този Постинор-шансът в тази течност да има сперматозоиди е малък,а те да оцелеят и да виреят още 4-5 дена докато й дойде овулацията е нищожен.Ако това стане ще си голям карък.Не ми се вярва.След като не си свършил и не си изхвърлил надълбоко във влагалището й милион сперматозоида вероятността да е бременна се равнява на тази да уцелиш 6-тица от тотото.Е това да не те успокоява де-колко тото милионери има?
izvinqvam se,ako ne6to sam nedorazbrala,ama "te4nostta" ne e li bila ot momi4eto?ili samo na men taka mi se struva!?![]()
Нали уж течността е била вътре в презерватива - няма как да е от момичето.
Mnogo ste neinformirani be! Lichno az i moq saprug dva puti zgafihme kato ne se pazihme tochno sled kato mi svur6i cikala.Posledicite bqha -2 aborta/ imame si dve dechica, ne ni trqbvat poveche/
А дали верно тва за което той говори не е влагалищна те4ност. Се пак не вярвам да е нещо от оная му работа щом презервативът все още си е бил около глави4ката... Не виждам как дори и да е имало от неговата "смаза" ше е успяла да излезе.... Знам ли...![]()
Аз ли4но бих поаъветвала автора да не пият хап4ета ако цикълът на девойката е свършил в петък, а те са го правили в понеделник. Шансът да стане беля си е бая малък и бих рискувала, а не да се тъп4а с хормони![]()
![]()
Робинята на Quench