vij s men se sluchi nesto podobno i poneje znam kakvo e i iskam da dam suvet.i az imam priqtel s koito sme zaedno ot godina i mesec.i edin den az si otidoh na selo toi me predopredi che ako ida tova shte e kraq no vse pak az otidoh zashtoto ne iskah toi da me spira.ta az otidoh i vecherta toi mi se obadi i kaza che vsichko prikliuchva,az nqmashe kakvo drugo da napravq i se primirih i se nadqvah che kato se vidim shte razmisli.minaha 2 dni vidqhme se i toi mi dade "shans"ne che bqh vinovna za neshto no...
obache az razbrah che sled kato me ostavil po tela e bil s druga az mu prostih...no toi si nameri prichina i skusahme.kaza mi prosto che nqmal chuvstva kum men.az nqmashe kakvo da napravq.i iskah da go zabravq po kakvi li ne nachini i pisah sms na edno staro gadje.i sled edna sedmica toi mi zvani i mi kazvache iska pak da sme zaedno i kato se vurna ot moreto da mu se obadq da se opravim.obache vecherta toi e vidql sms-ite koito sum pisala i mi se obajda i v kraina smetka toi sujali che e otishal pri onaq...taka che vij pomisli dobre dali mojesh da mu prostish,dali tolkova silno si naranena,pomisli dali shte mojesh da si s nego pri misulta che do skoro e pregrushtal druga a ti si go chakala...ne burzai varvi v chujbina pomisli si i posle mu kaji kakvo chuvstvash!