- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Maika mi si ima liubovnik....6okirana sam
Hora ako maika vi si ima6e liubovnik kakvo 6tqhte da napravite da gi razdelite ili da gi ostaite da se vijdat?!Mm molqvi spe6no se nujdaq ot pomo6t naistina..........![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Ами много кофти наистина. По-добре не ги разделяй, първо говори с майка ти...Но не казвай на баща си все още..![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
az li4no bih go nzmeril onq i bih go Zaklal! gadnoto e 4e vinagi se namirat nqkvi gadni kopelenca deto ti provalqt jivota![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Oh...nqmam smelost da govorq s maikaрno ne moga da kaja na nikoi, za6toto kaja li na nqkoi 6te stane takav ad v ka6ti,4e .........nemoga da vi opi6a!TAtko razbere li 6te go ubie zaedno s maika iiii neznam napravooo.....neiskam da mislq kvo 6te stane
![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Сигурна ли си,че наистина е тъй,че майка ти си има друг?Как си разбрала това ? Може и да не е тъй,ами просто някаква заблуда,незнам и аз.
А сега по темата - бих говорила сериозно с майка ми и и бих поискала обяснение + това да го зареже,защото не искам семейството ми да се проваля заради някакъв ....![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
imam fr s takuv problem... mnogo kofti naistina govori s maika si kato ste samo dvete no ne mislq 4e reshenieto e da kazvash na ba6ta ti ......
Трай си, не се меси в нечии друг живот, пък то било и на родителите си, защото накрая може да излезеш и ти виновна... остави ги техни си проблеми
Живея в среда, в която родителите да си имат любовник е нормално.... на бившия ми приятел майка му имаше 2ма на веднъж,... инейната философия беше такава - "аз не искам да развалям семейството си, обичам мъжа си- просто имам нужда от по силни емоции.." та така... Незнам как да постъпиш, но да ги разделиш - как смяташ... просто поговори с мама... или се остави на течението..
- Имам нужда от простор...
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
-Тогава защо ти е простор?
Говори с нея. Няма от какво да те е страх, защото в случая виновната си не ти, а тя.Първоначално написано от MaXy_GiRL
11 tochka deaktiven profil.
Ами да ти кажа и моята майка имаше нещо с един наш приятел и тогава и аз се чудех какво да направя, но докато се чудех всичко между тях свърши. Може би за известно време е запленена от този човек и после всичко си идва на място. Но ако има и чувства, а не само секс тогава става лошо. Така мисля аз. А ти, защо не изчакаш още малко като я наблюдаваш през това време дали не е захапала сериозно.!?
Nema ot kfo te e strax govori s maika ti ........A ti ot kade razbra 4e si ima lubovnik?!?
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ami az imam su6tiq problem ama ne iskam da kazvam na nikoi 6tot s koito i da govorq 6e stane o6te po golqm problem taka 4e i az si traqПървоначално написано от MaXy_GiRL
![]()
Аз първо бих говорила с нея, но със сигурност не бих казала на баща си.
А,голяма работа!И да си има любовник,какво от това?Не е моя работа да се меся в отношенията й.
emi to i moita si ima lubovnik..ne sum kazala na tate za nego, pri tova e edin ot priqtelite mu![]()
![]()
napravo pobesnqh kato razbrah i to ot sms-i v negovoq telefon na(lubovnika) posle imah skandal s maika mi tq otri4a6e do posledno posle ne si govorehme 1 mesec... a sega i prava samo nameci i q draznq....nz kakvo da pravi6 i az sum v su6tata sutuaciq
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Че кво се спичаш толкова , живота си е техен , гледай си твоя ...в нащо семейство сме на тоя принцип.И двамата ми родители си имат любовници..ам щом така са си решили тяхна си работа,мене не ми пречат.Пък относно с тва да кажеш на баща си ...помисли добре![]()
emm i moq bashta si imashe liubovnica daje me voodeshe pri neq... prosto nqqm dumi...ii napraih tai 4e si4kite mu pr da razberat , no na maikia mi nishtu ne kazah... pravih 4eren jivota na gurkata jinica (libovnicata mu) ii nakraq bashta mi reshi da q ustai 4e... pfff ne i blazabeshi mi mnoo zabavno :P e sq si e samo sas mama
![]()
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!