.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    b3b43
    Guest

TAMPONI vs PREVRAZKI

Vaprosa mi e koe ot dvete e po-dobro i zashto? Chuvala sam che tamponite ne bili mn dobar variant zashtoto izchistvaneto na vlagalisheto pri cikala ne stavalo po estestven nachin... I nz... A tamponite sa si nai-praktichnoto reshenie v interes na istinata! Vie kakvo mislite? Tamponi ili prevrazki izpolzvate momicheta i zashto?

Гостт
    Guest
    Според мен е въпрос на личен избор...На мен лично ми е по-удобно с превръзка, но ж някои случеи тампонът е по-добър...например на плаж...

Мега фен
    Предпочитам тампони, обаче вече съм на превръзки...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гостт
    Според мен е въпрос на личен избор...На мен лично ми е по-удобно с превръзка, но ж някои случеи тампонът е по-добър...например на плаж...
    Ходиш на басейн като си в цикъл

Голям фен
    ами аз ползвам превръски само за по-специални случеи слагам тампони
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Превръзки-при тампоните всичко си остава в теб,докато не го смениш,а това не е особено хигиенично!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    тампони навън. вкъщи - превръзки.
    алелуя.

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Аз ползвам превръзки. По-хигиенично е и ми е по-удобно.

И аз съм за превръзките- по хигиенични са!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    аз съм на тампони,по-удобно ми е,а и до сега несъм слагала превръзки.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    А така И аз съм така
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Превръзки-при тампоните всичко си остава в теб,докато не го смениш,а това не е особено хигиенично!
    Дам и аз съм с превръзки

Супер фен
    Ахаха...аз днеска за първи път пробвах с тампони...Ми...нося само от няколко часа но според мен не е лошо

Guest
    ZA MENE,TAMPONITE SA NAI UDOBNI I PRAKTI4NI,S TQH SUM NAI 4ISTA,ZA6TOTO S PREVRUZKITE PREKALENO MNOGO SE OMAZVA6,PREPORU4VAM TI AKO ZA PARVI PUT POLZVA6 DA SA MINI,NA KOQTO I FIRMA DA SA.AAA,I NE6TO DRUGO!AKO NE SI GO PRAILA NQMA DA TI E NIKAK UDOBEN TAMPONA.

Мега фен
    Тампонът не се усеща, дори да е девствена. По-вероятно е да няма смелост да го напъха достатъчно навътре.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    според мен пък с тампон е по-хигиенично... и това са глупости дето са ти ги плямпали. за мене тампоните са по-удобни, но то си е въпрос на избор. не съм прочела всички отговори, но съм почти сигурна, че някой от вас си мислят, че могат да загубят девствеността си от тампон. а това е глупост. девствеността е свързана повече с подсъзнанието отколкото със секса, а не с това дали ще имаш или няма да имаш химен. отгоре на всичкото не сме през средновековието, където това е имало огромно значение...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

b3b43
    Guest
    Ami ne sam devstvena i polzvam predimno tamponi zashtoto ne se spiram na 1 mqsto... Hodq i na rabota puk ne moga da si pozvolq losh vid zashtoto vse pak bakshishite sa vajni (servitiorka sam de) Predi prevrazkite vlizaha poveche v upotreba, no ogranichavat izbora na drehi shtoto malko ili mn si lichi, a i se me e strah da ne se izcapam... Sega polzvam samo tamponi, s izkluchenie na malko vreme prez koeto moga da si ostana udoma, no imam chuvstvoto che karveneto mi e veche po-malko vreme, v smisal - predi po 5dena sas sigurnost mi teche, a sega 3dni mi e samo i posle malko capa ama to si e dokato se doizchisti. Razbrahte me nali. I se pritesnqvam malko...

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    А така И аз съм така
    И аз също съм така
    Парите могат да купят:
    Леглото, но не и съня.
    Храната, но не и апетита.
    Къщата, но не и дома.
    Лекарството, но не и здравето.
    По-луксозно място в гробището, но не и на небето!

Тампоните за мен са най-доброто решение. Но това не значи, че не използвам превръзки. Тампоните са по-хигиенични от превръзките... и някой нагоре беше казал - много се мацаш с тях. А това, че вътре оставало всичко... да не си мислите, че чак ще се запушите от разни неща?! Няма да стоите по 100 часа с един тампон я! А някой беше писал за басейна... Е какво?! Няма да си стоя вкъщи като затворничка, щото ми е дошло! Няма да се влиза в морето или басейна и това е...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    На мен ми допадат повече тампоните..по-веселички ми изглеждат..кат патрончета... тея превръзки са някфи злокобни
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    az lichno predpochitam tamponi, zashtoto e po-udobno. kudeto i da otidesh mojesh spokoino da se sublechesh. A i moesh da hodish s kusi poli bez risk kato se navedesh da se vidi prevruzkata. A i prevruzkite ne sa udobni. Edni takiva golemi i vuoshte...gadna rabota.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе сега лятото даже се изривам от превръзките,ама така съм си свикнала.Ходя 3 дн и с дънки или разкроени поли и нищо няма.за 3 -4 дни се изтрайва-какво толкова!

Когато съм навън съм с тампои. У дома и вечер съм си с превръзки.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Мразя да нося гащи ("бикини"), не обичам нешо да ми шумули в краката....Да не говорим, че ако 2дена съм с превръзки...отдолу ми се появяват ужасни пъпчици дори и да сменям превръзките често
    Пък и с тампонте е супер яко. Много рядко съм с превръзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си