.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Moderated: Какво да правя? Тя е много срамежлива.

Awe kajete kakvo da pravq ???? NE MOGA VE4E ! Momi4eto koeto haresvam neveroqtno mnogo i koeto me haresva neveroqtno mnogo se darpa ! V smisul 4e e mnogo sramejliva ! Iska da se vijdame no q e sram i ponqkoga me prenebregva sas fr si ! Kakvo da pravq ????

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Срам, срам. ОК! И аз съм срамежлива по-принцип... Ама то такова нещо има ли го. Щом толкоз "невероятно много" те харесва ко прай тя? Еми поговори с нея. Винаги съм казвала, че един стабилен разговор има възможността да оправи нещата. Обясни и, че искаш да сте заедно и не ти е много приятно постоянно да те пренебрегва. Питай я в крайна сметка какво чувства към теб. Айде късмет!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    sofia
    AKO Q HARESVCA6 TOLKOVA MN DAI I MALKO VREME MOJE PAK DA NE TE HARESVA TOLKOVA KOLKOTO TI NEQ
    NIKOGA NE MOJE6 DA BADE6 SIGUREN KAKVO SE VARTI V GLAVATA NA EDNO MOMI4E

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Срам, срам. ОК! И аз съм срамежлива по-принцип... Ама то такова нещо има ли го. Щом толкоз "невероятно много" те харесва ко прай тя? Еми поговори с нея. Винаги съм казвала, че един стабилен разговор има възможността да оправи нещата. Обясни и, че искаш да сте заедно и не ти е много приятно постоянно да те пренебрегва. Питай я в крайна сметка какво чувства към теб. Айде късмет!
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Мега фен Аватара на iiirish
    срама се преодолява! просто трябва воля и характер

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея и и кажи,че няма от какво да се срамува и,че щом се харесвате ще е много хубаво да сте заедно.Може би не е имала гадже до сега и не знае как да се държи

А дали пък тя не иска да се видите?И да не те харесва толкова много?

Момичето си има приятели-мн ясно че трябва и с тях да излиза!Ти да не би да искаш тя да е по цял ден прикована пред компа да си лафите?

Мн ясно че ще си излиза с приятелите!И може да не я е срам,а просто да не иска да се виждате още!Тя да ти е казала:"Ми срам маи да са видим!!"???

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

;]

govori s neq.kato tolkova mnogo se obi4ate tova 4e tq e sramejliva ne vi pre4i da ste zaedno!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    От това, което прочетох не можах да разбера тя споделила ли ти е, че те "харесва невероятно много" или просто ти така си мислиш. Съжалявам, че ти го казвам толкова директно, но...опитай се да разбереш дали и тя има някакви чувства..Защото ходенето при приятелите и (което е напълно естествено, не е длъжна да ги зарязва заради теб) може да означава не срам, а начин да те избягва..
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на maybelline
    Никой не е умрял от срамежливост.Виждайте се някъде,където няма да я е срам - на кино(не й се налага да говори много,но свиква с присъствието ти),в парка(на тенис на маса или баскетбол - спортувате,а тя няма да се срамува толкова).Разбери кога се вижда с приятелите си и уговаряй срещите ви по друго време.

Фен
    Град
    sofia
    pogovorete moje pak da uspee da preodolee sramejlivosta

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Ако си сигурен,че те харесва, а не че те избягва и аз мисля че трябва да поговориш с нея. Мисля, че това ще й помогне поне малко да се поотпусне като за начало. Успех!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Присъединявам се:РАЗГОВОР трябва тука В една връзка комуникацията е много важна,а както виждам ти искаш да се получи нещо между вас...Късмет!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    emi pogovorete ako i tq te xaresva nema ot kfo da q e sram
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си