- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Eдна девойка ...и още една
И та да ви подосаждам още малко - ако случайно не сте минали през жалката ми галерия в ДевиантАрт , ето и останалата част.
Признавам си без бой - такъв ужас мога само аз да сътворя...
Недовършена и с леко объркани светлосенки, но все пак ....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
gotini sa![]()
Животът е това което става,докато ние кроим други планове!!!
На втората ми харесват лицето и косата. Някак нежно се е получило.
Втората е ужасна..Но иначе си личи , че имаш талант..Само да понаучиш съотношенията....
Готини са.Не мога да не призная,че рисуваш много добре.
Ужасно грозни...
AAAAAAAAA super e![]()
az si padam po takiva:P =D> [-o<
И азПървоначално написано от az_slunceto
![]()
Първата ми харесва доста,; макар пак да си има объркано - малко не си хванала врата, но лицето е станало добре. Втората има хубав замисъл, тръдила си се над нея, но пропорциите никак не са правилни. Препоръчвам направо да я почнеш наново. Иначе стилът ти на рисуване - опитай с въглен. С молив и аз мн обиочам да мажа така, но не е правилно, графиките трябва да имат остри , ясни и смели линии. Светлосенките се изразяват с щрихи, а не се замазват. Топва е именно хубавото на въглена. Лошото му е, че мацаш всичко с него и най-вече самата себе си
. Ако се хванеш с въглен да рисуваш - вземи си задължително и фиксатор или лак за коса, за да не се размазват нещата ти
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
боза
Не защитаваш твърдението си, че са боза по никакъв начинПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
мнението ти е безполезно и лишено от какъвто и да било смисъл
П.П. Josefinne, благодаря...ще се пробвам пак с втората![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;