.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: intimen sprei?!

Guest

intimen sprei?!

momi4eta,polzvali li ste intimen sprei?ako da,dovolni li ste?i ako moje da mi kajete koq marka bihte preporu4ali?

спрей???Чувала съ за интимен гел,сапун,но за спрей не
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен
    Вагината не мирише толкова гнусно, че да се дезодорира...има кърпички иначе.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Вагината не мирише толкова гнусно, че да се дезодорира...има кърпички иначе.
    4e ti otkade znaesh kak mirishe moqta? ahahahahahahaah i znam 4e ima kyrpi4ki,pitam za spreq

Guest
    Миене трябва, миене.
    Не да забърсваш отгоре-отгоре сиренясалата слива.

Голям фен
    Какво лошо е казал човека?
    Да виждате и една нецензурна дума?
    И още, това са нещата от живота!
    Животът е БРЯГ!

Guest
    ima na avon, ama tva e typo spored men

За спрей несам чувала.Използвам интимен гел.
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да има спреи ..честито на тия дето разбират за пръв път ... обаче до ся съм виждала само на avon спреи ... иначе може и да има други ...лично препорачвам еиван не е лош спрея ..но не смятам че имаш чак такава нужда ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

i az znam za sprei amam samo na AVON abe ne sa lo6i pora4ai si ot tam i sprei i karpi4ki kakvoto ti se iska!:}}}}}}}}}}}}}

ili varvi v nqkoq apteka i pitai:}}}}}}}}}}

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    да има спреи ..честито на тия дето разбират за пръв път ... обаче до ся съм виждала само на avon спреи ... иначе може и да има други ...лично препорачвам еиван не е лош спрея ..но не смятам че имаш чак такава нужда ...
    Да ти кажа, не всеки ползва прекрасната качествена козметика Avon затова не всеки знае че съществува интимен спрей!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами не щото всички говориха доста обедено в себе си и както и да е .... нито съм казала че е качествена козметиката им нито нищо ...просто отбелязвам че саществува ... както и да е обиите ме с камани ако искате се ми е тая

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Спокойно, никой няма намерение да те убива

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    hmm sprei ne polzvam i ne mislq 4e mi e nujen... izpolzvam intimen gel i intimni karpi4ki i mislq 4e sa napalno dostata4ni..
    Love you Kris !!!

ne re6ihte li problema sas spreq????????????
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Guest
    thanks na vsi4kividqh 4e ima i na oriflame,no para4ah ot avon,za6toto tuk kazvate 4e go biva,pyk 6te vidim.a ina4e i az polzvam intimen gel i kyrpi4ki,kogato se naloji!
    "Миене трябва, миене.
    Не да забърсваш отгоре-отгоре сиренясалата слива. "-kolkoto do tova,miq se redovno,popitah ot lubopitsvo,ama to koito si e zaqdliv si e zaqdliv

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    thanks na vsi4kividqh 4e ima i na oriflame,no para4ah ot avon,za6toto tuk kazvate 4e go biva,pyk 6te vidim.a ina4e i az polzvam intimen gel i kyrpi4ki,kogato se naloji!
    "Миене трябва, миене.
    Не да забърсваш отгоре-отгоре сиренясалата слива. "-kolkoto do tova,miq se redovno,popitah ot lubopitsvo,ama to koito si e zaqdliv si e zaqdliv
    С това считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си