.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ох...и аз не мога да избирам видовете...някакъв с допълнително овлажняване нашример.
    Да с овлажнител Грес. А ве дюрекс.

Мега фен
    Град
    SF
    Що да не купи от тея за по 30 стотинки моми4ето?! Трябва да ви кажа 4е то4но тея най-евините може да нямат то4ици, ребърца и не знам си кви други работи, ама не се късат при никви ситуации. Аз от Durex-а се отказах 6тот се с тях е ставала белята. Плюс тва 3 лв. за 3 презерватива. Моля, моля .....
    А ина4е Lifestyles също за готини. Но в никъв слу4ай не си взимай оребрени. Те са за по-напреднали ако мога така да кажа
    Вземи си някакви Ultra thin и го правете внимателно и с много овлажняващи мазила да не се скъса. Ако сте внимателни си4ко 6е е ОК а тънките презервативи за най-приятният според мен вариант

Голям фен
    emi az pravq seks ot 1godina nqkade i sum polzvala samo Durex...nqmam nikakvi oplakvaniq
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Майн
    Guest
    SINDEL, не знам как си правил(а) секс, но за 10 години Durex, не са ми правили нито един проблем. Освен това си имат вариант (Durex Performa, със задържащ лубрикант) за хората които свършват сравнително бързо, и за каквото още ти дойде наум. А евтините, просто забрави да не се късат. Като ученици редовно ни ги раздаваха в училище по време на разни кампании там и са тествани и на напън и на опън дето се вика по инженерному.

Зависи си от човека.Аз примерно съм много доволна от Durex от всичките им модели и тези от по 30ст OneTouch от които нито един не се е скъсал!Другите за мен не струват.Но пак си зависи индивидуално за всеки.Затова трябва да пробваш и да и прецениш кои ти понасят и кои са за вас

Guest
    а тея от 30 стинки не могат ли да се претъркат?

Фен
    Град
    София
    Определено "Durex"
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    maani gi tiq durex! teq ot 30 st sa nai qki. nikoga nqma da se skysat. to i da go dyrpa6 i da go pylni6 s voda i da go hvyrli6 ot 5 etaj pak nqma da se skysa

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    DUREX

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    LifeStyle RuLeZz

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    свинско черво на възел

иначе ако нема черво и durex стават

Guest
    дурекс много по-хубави ли са от тея от 30 ст.? Чак толкова голема разлика ли имат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си