www.cosmogirl.com
www.seventeen.com
Не са ли готини тези списания? Иска ми се и в България да го има това CosmoGIRL![]()
"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend."
Жените са много зле.
hubawi sa spisaniqta, nqma da e losho da gi ima i w bg.. ama kolko neshta ima da se oprawqt w dyrjawata predi da se stigne do spisaniqta![]()
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Няма ли достатъчно списания за да излизат още?Нз за другите,но специално българският Космополитан ми е страшно глупав...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Има предостатъчно женски списания на пазара, няма нужда от нови. И съдържанията на повечето се припокриват
o da mnogo sa gotini spisaniqta![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
сайта на КосмоГърл е страшен,както и списанието.ама ще е по яко ако запазят оригиналния му вид като го издават в БГ
I az iskam Disneyland ama nqmaПървоначално написано от friendly_girl
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Има много по-готини от тея!
И аз бих си ги купувала, но няма![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Като сме почнали да казваме кой какво иска да си кажа и аз. Ти искаш Дисниленд, а аз искам Айфеловата кула да е в България. А относно списанията, да не са лоши, но са банални. Всяко списание е почти еднакво с някое друго. А и в България вече има достатъчно много такива списания, че вече издателите го прекалиха.Първоначално написано от honey-7o
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!