Malko sam oburkana i iskam saveti ot vas. Istoriqta e takava:
Zapoznah se s edno mom4e itrugnahme mnogo byrzo.Ne6tata ne vyrvqha mnogo dobre postoqnno se karahme za drebolii i nakraq se namesi 3-ti 4ovek i na razdeli. Togava toi trugna s edna moq poznata i kaza 4e me mrazi i ne iska da me vijda. a Az trugnah s mom4eto koeto se be6e namesilo v na6ite otno6eniq. Sega hodq ve4e s nego 1 godina i mesec i sym prevyrzana adski kum nego, ot 1 godina se vijdame vseki den... i mi e mu4no za nego. NO s biv6iq se vijdame postoqnno 6toto sme v 1 kompaniq i piim kafe dori 3-mata... i az si se dyrja kato s priqtel s nego. No naskoro razbrah 4e ot 1 godina toi ne spira da misli za men i 4e me Obi4a i 4e mu lipsvat. Problema e tam 4e Az adski go revnuvam ot drugi momi4eta postoqnno mislq za nego. Dori kogato sam s priqtelq si ima momenti v koito iskam da sam s biv6iq si. Ne sam izneverqala na priqtelq si .... no misleno mi se iska tova da stane. Btw gadjeto mi mi be6e izneverqvalo nqkolko puti.. ima6e leki zabejki no mu gi prostih sled golemi skandali no ne mojah prosto toi e ludo vluben v men i mi stava gadno kato si pomislq kakvo 6te stani ako go zareja. Neznam kajete kakvo da pravq ... obi4am i dvamata ama mai v biv6iq si sam vlubena ili e momentna trupka ... no edvali. Neznam daite nqkakvi saveti Plss!!!
Mersi predvaritelno{}