- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- В шок съм!
Ами накратко...снощи разбрах,че майка ми е била разведена преди да се ожени за татко.Съвсем случайно чух,но съм шокорана направоНикога не съм мислила,че ще науча такова нещо по такъв начин.Поне трябваше да има смелостта да ми го каже в очите,а тя ме е лъгала почти 14 години ..
просто нз какво да кажа,нз какво да правя..
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ami nali nqmash polu bratq ili sestri a dori i da imash trqbva da se radvash za tova spokoino ne se 6okirai tolkova ako maikati e bila s 4ovek koito e obi4ala i sled tova 4ustvata i sa se izparili mnogo qsno 4e nqma da e s 4ovek koiito ve4e ne obi4a a i ako ne se e bila razdelia s tozi 4ovek teb sega e nqmalo da te ima nali ? spokoino i gledai samo na pred ne6tata 6te se podredqt samo s vremeto a ako tozi problem te mu4i pogovori seriozno s maikati ! za da ti se izqsni vsi4ko 4ao macka i ne se pritesnqvai tolkova !!
i bi trqbvalo da si v shok ... ne mojesh da go promenish prosto svikni s misulta 4e maika ti e bila jenena za drug a i sega nali e s bashta ti i vsi4ko e ok? taka 4e ne se trevoji :P
Значи майка ти е модерна жена, бях чул, че развода е на модаМи хвани я на тясно и я притисни да ти поразкаже това онова да си на ясно да няма други изненади
ima6 pravo da q sadi6 4e e nqmala smelostta da ti go kaje pravfo v o4ite!i spored men bi trqbvalo da i kaje6 kvo si 4ula i da poiska6 ot neq da ti razkaje,da si pogovorite kato priqtelki i t. n.
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
защо се травматизираш за такива глупости???
тва не е лъжа...тя извира дали да ти каже или не..
ехх..голяма работа като е била женена!!!
what difference does it make??
problema e 4e ne mi go e kazala!!!!!!!!Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
А защо трябва да ти го казва??Първоначално написано от Lorraine
Може би я е било страх, че ще реагираш точно по този начин!!
Gadno e 4e ne go e spodelila s tebe
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
dam i az tai vikamПървоначално написано от Novkov
![]()
Щом и майка ти, и баща ти не са ти казали, значи може да си имат причинаПоговорете, не й се цупи
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Еми попитай я..кажи и, че си чула и я накарай да ти доразкаже историята. Поне аз така бих направила, но не се шокирай, няма за какво![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аууууу какъв проблем! Трагедия!Първоначално написано от Lorraine
![]()
Я не ставай смешна! Какво от това, че е била омъжвана?Живеем в 21 век! >
И какво като живеем в 21 век??След като повечето майки искат децата да споделят всичко с тях,не би ли трябвало и майките да казват на децата??Все пак няма нищо лошо,че е била разведена,лошото е,че не е казала на детето си!Първоначално написано от Анонимко
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
Prestanete s glupostite.Edva li nqkoi se razvejda zaradi modata.Pak i predpolagam 4e tova se e slu4ilo predi pove4e ot 14 godini.Opitai se da i dokaje6 4e ve4e si golqma i moje da ti razkaje kakvo e stanalo-4e moje da ti ima doverie.Spored men tq ne e iskala da go skrie,a e iz4akvala podxodq6tiqt moment.Pak i moje da e osaznala 4e predi6niqt i brak e bil gre6ka i da ne iska da se vra6ta kam onzi period ot jivota si![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
И какво толкова?Ти питала ли си я дали е била разведена,че смяташ че те е 'лъгала'?Като е била разведена,да не е полудяла или изкуфяла?Не!Ами какъв е проблемът тогава?
Съвета ми е да се самоубиеш
Предполагам ти е кофти, но виж ще ти дам един пример с моята най-добра приятелка.
Те са три деца - 2 момичета и 1 момче
Тя е най-малката. Майка и не е омъжена за баща и. Брат и е от предишния мъж на майка и. Тоя предишния алкохолик по-едно време иска да ги взима и тримата. Ама това става отдавна.
Това е една от всичките драми на това момиче. Стига ти тая за това ти положение, ако тръгне баща ти да умира.. тогава ще давам и още примери с нея. Успокой се.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
защо се травматизираш за такива глупости???
тва не е лъжа...тя извира дали да ти каже или не..
ехх..голяма работа като е била женена!!!
what difference does it make??
- i aaz taka mislq
ама той ли ти е баща?
sega6niq mi ba6ta mi e ba6ta,a ne predi6niq i myj..prosto tq iska da i kazvam vsi4ko,a tq na men ne e kazala takova vajno ne6to...samo za tva mi e krivo,ina4e hi4 ne mi puka 4e e bila jenena prediПървоначално написано от the_o.c_girl
оформят се две мнения- че е трябвало да ти каже и че не е толкова важно, че досега не ти е казала.Не знам дали ти помагат, но можеш да и кажеш как се чувстваш-поне ще поговорите и ще се изясните.