- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BDSM (Bondage, Domination, Sadism, Masohism)
нека зададената тема не я обръщаме в политическа![]()
СъгласенПървоначално написано от Sweet_Pain
но все пак мразя BDSM (нищо лично)
...Arbeit macht frei...
ako pikaeeeeneeeeee... sranieeeeeee... boi s kamshici... klizmi ... ebane... boi boi i pak boi i posle ebanieee i pak sranieeee i pak klizmiii i posle sranieeee
ebavam se, razbira se
Много го обичам товаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Gestapo аз съм с еврейски произход и въпреки това ще кажа че 6-те милиона не бяха грешка, а напротив, гениален ход. Садистичен, екстремен, нехуманен и гнусен, но правилен ход. Ако те интересува мога да ти обясня и защо...
malko sum zle s istoriqta... kvo e toq sus 6te miliona ??????
6 милиона еврей бяха избити под предтекст за чиста арийска раса
1-во: Незнам защо не мога да влезна???Първоначално написано от Snoopy_
2-ро: Защо е гениален ход? Сигурно защото след войната нацистите са представени като чудовища и спокойно са унищожили нацизма... Или пък защото от съжаление за случилото се, се е създала държавата Израел?
Ами не съм от най-извратените, ама веднъж го вързах за леглото и честно казано стана ефектно.
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
ЕЕЕЕе, това няма общо с темата. Но е готино.))
Не си наясно.... еврейската религия е единствената която е допускала банкерството... тоест те са били супер напред с парите. Банки предприятия всичко е било тяхно в германия. Хитлер има имперски претенций, трябват му пари. Какво по лесно от да ги изколи всичките и просто да си прибере квото има тяхно за държавата. Освен това преди да почне това нещо той е искал спонсорство от тях те са му отказали. Ако беше почнала война те щяха да си фанат парите и да си заминат към швейцария примерно, и германците щяха да умрат гладни. Естествено трябва да го представи като "борба за чиста арийска раса" защото ако беше казал реалната цел и богатите германци щяха да се изплашат, а така трепи еврейте зима им парите а богатите германци от благодарност и еуфория инвестират много от парите си във "великата кауза".
тези неща с връзването.. и изобщо садо-мазото винаги са ми се виждали странни. някак всичко това е свързано само с единия секс и чистото физическо удоволствие, в което не виждам нищо красиво и възвишено, за разлика от 'правенето на любов', където всичко е много духовно и ...извисено![]()
![]()
но не значи, че не бих го направила![]()
алелуя.
Ама...аз мога да го вържа и да го чукам и пак да е духовно преживяване.![]()
Все още нямя много любителе на BDSM но ще се разкрият,само срама да им мине,Пък и някоя учителка по BDSM ако се появи се записвам веднага
![]()
![]()
Изписах ви 50 реда какво е SM а вие не си правите труда дори да го прочетете. Вижте и разберете че там не говорим за бой с камшици и връзване.
Моля господата gestapo i snoopy да прочетат добре темата и за политика да се разберат на лична или да пуснат темата си другаде, а тук да коментират по въпроса BDSM (нищо лично към двамата ) просто не е тук мястото![]()
Не говори в множествено число.
защо бе ? камшика не може ли да бъде част от цялата тая игра 'садизъм/мазохизъм' ?Първоначално написано от Snoopy_
целта на садо-мазото не е ли да унижаваш и да бъдеш унизен, и по този начин да се 'избавиш' от всякакво чувство за вина?!
аз поне така горе-долу разбирам нещата след като прочетох '11 минути'.. а дали е така може да ми каже само някой, дето знае от личен опит.
Ама...аз мога да го вържа и да го чукам и пак да е духовно преживяване.
да, но всичко това е някак по-неестествено.
преди да продължа да пиша разни простотии ми кажи за теб например каква е самата цел на това връзване ?![]()
алелуя.
Snoopy повечето си го представят грубо и се изчерпват само с камшици,кожи и вериги. Те надали някога ще проумеят какво е BDSM но и самите те неискат да разберат,че може да се практикува само част от BDSM![]()
[quote="i'm so excited!"][b]защо бе ? камшика не може ли да бъде част от цялата тая игра 'садизъм/мазохизъм' ?Първоначално написано от Snoopy_
целта на садо-мазото не е ли да унижаваш и да бъдеш унизен, и по този начин да се 'избавиш' от всякакво чувство за вина?!
аз поне така горе-долу разбирам нещата след като прочетох '11 минути'.. а дали е така може да ми каже само някой, дето знае от личен опит.
Мацко, прочети ми дългия пост в темата и ще разбереш за какво говорим![]()
камшикът също може да е част от играта,никой не твърди противното
![]()
![]()
упорито се дърпаш да го прочетеш а![]()
Каква стана тя? разбиращите от BDSM се покриха или ги досрамя или вече се изчерпаха,а може би тук просто си тренираха пръстите и правописа ?????![]()
![]()
![]()
Не отговарям на хора за които BDSM е само камшик или белезници..
Айде, стига сръдни и глупостиНа мен пък вчера ми се случи нещо много приятно.. Овързах се от кръста надолу, сложих отгоре пола и горнище ала бала.. По-официална. Отидох на гости на Fallen_One, който се шашна като напипа въжетата под полата
И после го вързах, ала бала.. Подразних го яко.. После го развързах естествено.. И.. После получих 3-4 оргазма един след друг
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.