- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- коктейл?
КАжете някой коктейл ама не с някви мн трудни съставки-нещо като ведка ракия бира и тн-ефтини и лесни за намиране....може и безалкохолно да има
Мента + Спрайт...
Мента + Мляко
Мента + Мастика
Мента + Спрайт + Водка
az moga da ti kaja moqt liubim kokteil otkvo se prai i e naistina adski vkusen.....led(4 bu4ki na dunoto na chashata)sipvash sok ot ananas pribavqsh malko malkooo!!! koncertrat ot kokos posle polovin limon iztiskan posle pak sok ot anans i nakraq malko sok ot maraskinite..jestoko e adski vkusno!
Vodka+Vermut+BiraNe sa skypi produktite, efektyt e nezabaven
![]()
I'm losing my favourite game you're lossing your mind again...
i az sam za mentatamn dobro se polu4ava \
/
Джин + спраит ....якичко става
ром +натурален сок (без на4ение кав)
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
menta+bira=4adel:P
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Слагай, каквото имаш под ръка.![]()
=D> =D>Първоначално написано от MyFavouriteGame
Водка+бира
Ракия+Вода ...
Ракия+Бьззз
Водка+Бьз
Мента+мляко
Водка+кола+мента
Водка+бира
сичко е пьрфект самоче винаги оставам с мисьлта не смесваите алкохол с друг алкохол наистина може да ви обьрне живота за 1н миг
napravi si sex on the beach
Nai qkoto e takam !!!
MeNtA+MlQkO+KoKa+TrEvA=![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Любимия ми коктеил-МУЛОВКА - ОГНЕНА СМЕС![]()
![]()
ОБЛЪК(МЕНТА+МАСТИКА на кристали)
БЕНЗИН(Е ТВА НЕ ГО ЗНАМ КАК СЕ ПРАВИ ОБАЧЕ ТЕ ПРАВИ МАРМАЛАД)
Лонг айлънд - след 2 такива не можеш да се събереш !
друг, дето му забравих името - една текилка, малко гренадин, във въдна чаша, доливаш с бира, оставяш 2 пръста до ръба. Хващаш отгоре, за да не излееш, удряш 2 пъти в масата и пиеш, колкото можеш по-бързо! ...После може и да се събереш![]()
Коктейл от Земята до Луната - една бира, прайш един голям гълток, доливаш чашката с водка, още един голям гълток, пак доливаш с водка... така, докъто не остане само чиста водка. Като остане чиста водка си стигнал до Луната и е време да се връщаш, а именно като пиеш от чашката и доливаш с бира, пиеш, доливаш пак с бира... докъто не остане само бира, сега вече си се върнал... и си толкова мотан, че имаш чувството, че си още на Луната![]()
![]()
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Лонг айлънд - след 2 такива не можеш да се събереш !
друг, дето му забравих името - една текилка, малко гренадин, във въдна чаша, доливаш с бира, оставяш 2 пръста до ръба. Хващаш отгоре, за да не излееш, удряш 2 пъти в масата и пиеш, колкото можеш по-бързо! ...После може и да се събереш
Коктейл от Земята до Луната - една бира, прайш един голям гълток, доливаш чашката с водка, още един голям гълток, пак доливаш с водка... така, докъто не остане само чиста водка. Като остане чиста водка си стигнал до Луната и е време да се връщаш, а именно като пиеш от чашката и доливаш с бира, пиеш, доливаш пак с бира... докъто не остане само бира, сега вече си се върнал... и си толкова мотан, че имаш чувството, че си още на Луната
xaxaxaxaxaxax![]()
![]()
![]()
Любимия ми е "Sex on the beach" ... Но той не се прави мн мн лесно ...... А и има мн разновидности ... Най-често се прави с :
водка
ликьор „Праскова”
сок ананас
сок портокал
сок касис (или горски плодове) (или един даш гренадин)
Мн е хубав ...![]()
![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
moq lubim kokteil e SEX ON THE BEACH ma ne moga da ti kaja to4no kak se pravi...ne si spomnqm,6oto sled 1 ot nego i s1m leko zamaqna![]()
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Малко сладолед ванилия 2 лед4ета пак малко сладолед 50 грама уйски и се наслаждаваш =D>