- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможна ли е връзка без секс
и кво' като ти е 11 см... Възможно е да има връзка без секс, ама защо трябва да е твоята![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
Ти си на 14! Нормално е да не правиш секс! Говорим за връзка и не се обиждай, но връзка имат големите. Във връзката е включен и секс.
oooooooooooooooooooooooh kakto i da enqma da sporq s teb
s1glasna s1m s tebkakto ima Sex bez Lubov.. taka ima i Lubov bez SEx..![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
ми попринцип да,ама все някога трябва да превите секс
Може, но ме съмнява да просъществува дълго време![]()
Благодаря за отговорите. изводите които си направих са че когато ТЯ намекне за секс АЗ ще си мълча, когато почне да настоява ще скъсаме![]()
Момче, след като имаш проблем, отиди на лекар.
ae nqma nevuzmojni neshta(shte porasne)![]()
Ами изчаках година и половина преди да го направя.Исках да опозная човека,да съм сигурна в него и да знам,че е той.Е за първи път ми беше и това оказва влияние,но не мисля,че сега ако започно нова връзка ще прибързвам.Най-малкото си имам причини да търся по-специален партньор.Все пак смятам,че на моите години 3-4 месеца ще е разумно.Въпреки,че трудно си представям да правя секс с някой друг на този етап.Първоначално написано от `Death`Whore`
Не няма да правиш това,а ще й обясниш както обясни на куп непознати в тази тема.След като това е момичето,което искаш ще те разбере.И аз си имам някои притеснения,свързани с тялото,но това не значи че не правя секс.Престраших се,но предупредих приятеля ми.Нямаше никакъв проблем от негова стана-разбра ме.несъвършенствата не са лошо нещо-те ни правят уникални!Първоначално написано от Анонимко
ПИЧ 11 САНТА ТИ СТИГАТ! ПРОЧЕТИ МАЛКО СТРАНИЦИ И КНИГИ НАМЕРИ ТЕХНИКА, КОМПЕНСИРАЙ С МНОГО ОРАЛЕН И ПЕТИНГ(ПРЪСТИ) И ИДИ НА ЛЕКАР ДА ТИ ОПРАВИ ПЕНИСА. ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ НЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАЙ ЗАРАДИ ГЛУПОСТИ!
към другите - какъв беше тоя тъп лаф както има секс без любов така има и любов без секс. Абе вие сте на 14 бе къде обяснявате такива глупости. Като си на 15-16 имаш редовен полов жито от 2-3 години, почнеш да се цеелуваш с приятелката си която има страхотно тяло, като ти се влее 1 кило кръв в мозъка кво става а? Кво ти е в главата? Много я обичам много я обичам ли? НЕ! Когато имаш човек до себе си който обичаш на който имаш доверие и който те възбужда е нормално да искаш да правиш секс с него! От къде ви идват тея глупости? От анимационното Барби ли? Дет Кен я спасява в приказната гора от злата вещица и се целуват романтично на залеза и филмчето свършва. В реалния живот как мислите че продължава сцената? Не не се целуват до сутринта и не не седят прегърнати да гледат звездите. Удрят си едно кораво и страстно ебане, пък после може и да гледат звездите.
Брутален си, развали ми представите за Барби ...Първоначално написано от Snoopy_
Moderated by ^npocTo^a3^f^
10 и 11 точка от правилника!
Благодаря!
...Arbeit macht frei...
ako ti e malak ima i drugi na4ini da q zadovoli6,no ne mislq 4e e nujno,imam priqtelki koito sa polu4avali strahotni orgazmi ot mom4eta s malki pi6ki i dori i za mig ne sa mislili da gi ostavqt zaradi tova 4e sa im malki
6to se otnasq do vaprosa ti,da moje da ima6 seriozna vraska bez sex,no momi4eto nqma da te 4aka ve4no,pak i 4ovek ti meraci nqma6 li
Връзка без секс може да съществува в ранна възраст. Колкото повече се задълбочава една връзка, идва и време за секса. Защотго се появява страстта, желанието да си с този човек. А към автора-не се притеснявай, 11 см. не е толкова зле. Това няма да е най-важното, ако това момиче е с теб от любов ще го преодолее.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ахахаххаха миличкия,дано попадне на такова момиче : )Първоначално написано от Aleandra
относно връзка без секс - да може ,както Алеандра каза - в началото на всяка връзка е възможно![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Защо не?!Вярно е,че в сериозната връзка секса е нещо нормално,но защо да няма връзка без секс?!От личен опит знам,че е възможно![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
za tezi koito kazvat 4e e vyzmojna takava lubov 6te im kaja da porasnat o6te malko i togava pak da pi6at v sy6tata tema. do seksa se stiga rano ili kysno i tva e polojenieto. pi4 pyk za razmera - ima 200-sta temi i ne gi slu6ai tez momi det ti govorqt 4e iskat golemi i neznam si o6te ko - te ne znaqt kat cqlo kakvo iskat pyk kvo ostava za tva. 4uli otnqkade 4e s po-golqm po-dobre i aide i te prikkaat taka. pyk i dori momi4eto da si misli 4e ti e malko "takov4eto" ili drugoq4e kazano - penisa, spoko - 21 vek sme, ima mnogo izmisleni na4ini da zadovoli6 na 100% koeto i da e momi4e. kakto e lafa edin myj si e normalen dokato ima pone 1 pryst na rykata si - ako i onui go nqma i prysti ako nqma6 togava si impot. ve4e)) ai i sys zdrave
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
damz
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
mi ti ne ut0chni na k0lk0 g0dini si.. n0 sp0red men nqma kak zasht0t0 nali samata 0bich i ud0w0lstwiet0 da ste zaedn0 p0rajdat jelaniq za sex.. taka che ak0 pitash men p0g0w0ri s lekar i ne se 0tchaiwai![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
На колко години си?Защо не отидеш на лекар,може да ти помогнат с проблема ти?Хех..как го каза..момичетата мислили само за т`ва .. по-скоро момчетата,но карай да върви.Тааа...според мен секса е важно нещо в една връзка!
Ами зависи от възрастта-ако става въпрос за 14-15 г. можеНо ако става въпрос за 23-4-5 години...ми...пак може ама ако говориш за мн сериозно връзка не е лошо да го направите
![]()
хм мислих си 4е тук става въпрос за teens а не за 23-4-5 години :PПървоначално написано от ^Adrenalinka^
11 sm li ee....as kat bqh na 8 mi be6e tolkos e...ti na kolko si eee..a pyk ina4e vryzka bez sex..mojii
- мн мразя някой като земе да се хвали така!!!!Кой те пита кога колко ти е билБББ
а по темата-може!Но защо пък да няма???Не виждам кво ти пречи
четох в 1 друг форум за някакви,които са на по 23-4 години и не са правили секс,а имат връзка няколко години.та проблемът беше в болката и момчето не можело да глед как момичето сие мъчи.Така,че може връзка без секс на 24 години.Ако обаче някой от тях е девствен(в случая и двамата).Тогава партньорът ти ще се съобрази с нежеланието,болката която изпитваш или неудобствто.Но това няма да е вечно все пак!Ако и двамата са девствени-въпросът не е така наболял-и двамата не знаят какво изпускат,така че не им пука особено!