- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможна ли е връзка без секс
Не, не е възможна връзка без секс. Е, като си малък - да, ама по-късно не! Секса си е мн важна част от връзката. А пък за малкия пенис - е, споко, не е фатално това! А за това, че не можеш да го забелиш - отиди на лекар, това може да е заболяване.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
awe dvete ne6ta si se dopulvat vzaimno...moje i po otdelno da e,no togava li4no az nemoga da izpitam tolkova golqmo udovolstvie!Първоначално написано от Nadelina
Прави сте за всичко, но аз лично съм свикнал без секс и не ми се прави... в смисъл че мога да живея цял живот така.
П.С. някой питаше на колко съм - 18!
А като гледам другите..вече на по 11 години го правят..иначе..за дъгла връзка без секс..малко ме съмняа ~Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
и мене ме съмнява. и съжелявам, че ще го кажа, но не е вярно, че момичетата не гледат пениса... едно от бившите ми гаджета беше страхотен! кафяви очи, руса коса, супер тяло... абе, пич та дрънка. и беше адски нежен... просто и аз не знам, от къде го намерих... но в един момент, когато се стигна до същинската част и като видях размера на "достойнството" му... яко ме напуши смях (бонус беше, че си бях и нап*ше*а)... и то точно в най-неподходящия момент... и така, с него се скарахме и се разделихме още същата вечер...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
tva pa e bahti typoto det si napraila. turbo grubo, otreji go pyk posle se smei na "rabotata" mu, pone ne pred nego.Първоначално написано от Иста
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
е, добре, де, знам! ама какво да направя? не знам дали ти си от пу*ачите, но аз като съм, какво да правя? пределно ясно ми е какъв комплекс може (и е повече от вероятно) да съм му създала, ама... какво, по дяволите, да направя, като ми стана адски смешно?!? супер гадно се чувствам, ама... просто така се получи...Първоначално написано от WindWaker
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
za 1 godina bqh v stranata na nai-golemite pu6a4i kakto go kaza, probval sym no ne sym ot tqh i nqma i da stana. i v interes na istina ot tozi vid pu6ene za men nqma nikav efekt, edinstvenoto kot mi stava e 4e me zabolqqt o4ite i ponqkoga mi se prispiva. i ne moa da si go predstavq tolkova v takava situaciq, se edno az da sym trygnal da si lqgam s nqkoe momi4e i 6toto ima malki cici da se izsmeq pred neq dokat sme tui syble4eni. pak kazvam - gadno, a specialno za mom4e - kat sa govori za psihi4eski travmi - edin takyv smqh moje da dovede to4no do takava. tva si e 4isto smazvane na dostoinstvoto na mom4eto 4e i pove4e
е, и мене до 10-11 напу*ване нищо не ми ставаше, освен да ми се доспива. ама като си дръпнеш по якичко и като сецаш така по здраво... е, за тогава, дето ви говоря, пича дето беше донесъл ми каза, че никога не е виждал човек да консумира толкова от неговата и после да може да говори даже... е, това беше последното, което помня в нормално състояние.Първоначално написано от WindWaker
въобще не се гордея с туй дето го направих. и друг път са ми се случвали подобни неща, но винаги съм си премълчавала... все пак не искам да ставам причина за някакви ужасни кошмари и проблеми нататък в живота му. дори и да си дръпвам от време на време и да съм някаква такава странна... ясно ми е, какво може човек да причини на друг... особено като става дума за психика.
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
любов без секс има и тва се нарича приятелство...
много често срещано обикновенно на тези момичета мрънкаш за сякви проблеми ревеш им на рамото и съответно те на теб... виждали сте се голи целувате се спите заедно и тн но не се ебете....
Gott wei
10toto 11toto otdavna sym gi minal skypa, to4no ti edva li moje6 da me nau4i6 ne6to na tazi tema. vyprosa e 4e sym go nadrastnal tva i znam 6to za glupost e......qvno za razlika ot teb.Първоначално написано от Иста
злате, 100% си пушил повече от мене... но... за всеки човек е различно - ти, например, си решил да се откажеш... докато аз лично съм се захванала с това от доста време и си ми е кеф. доставя ми удоволствие... и лично аз не смятам, че е глупост. все пак нито ти ме познаваш, нито аз теб... така че, май ще е по-добре да спрем въобще да коментираме, защото това е безсмислен спор... или по-скоро разговор.Първоначално написано от WindWaker
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
ami da taka e, to vseki e razli4en i na vseki vliqe razli4no. no sym ABSOlutno ubeden 4e sled nqkoq i druga godina 6te po4ne6 kato men da govori6. mislq si 4e si svesten 4ovek i to4no po tazi pri4ina znam 4e 6te razbere6 za6to govorq az taka. nqma spor brq, prosto si govorim....ili po-to4no flood-im![]()
да, сигурно така ще стане... но поне да си го изживея сега, отколкото след едно 5-6 години, когато трябва да се занимавам с по-сериозни неща, а не да си троша главата по разни купончета или такива неща... а за флуденето - то тия форуми за какво са иначе? за да помагаме на дечковци, като им обясняваме как да се целуват?Първоначално написано от WindWaker
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
momi4etata mislqt za sex to4no tolkova kolkoto mom4etatai edna vrazka bez sex edva li moje da sa6testvuva
vse pak i momi4etata sa hora i te imat nujdi pak i liubov bez sex nqma!sexa e nerazdelna 4ast ot liubovta toi sblijava dvamata 4oveka
i spored mene 11 sm sa extra povqrvai mi pone pri mene dalgiq penis pri4inqva adski polki
poznavam momi4eta koito imat problemi s piko4niq mehur to4no zaradi daljinata na 4lena tai 4e spox ne se pritesnqvai
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Кой пусна на момичетата мухата че и те трябва да изпитват удоволствие от секса? Те трябва да са просто играчки на мъжете.![]()
ГРЕШКА! това трябваше да е нова тема, сорриПървоначално написано от Бънди
![]()
napulno sum suglasna.stiga be hora! choveshtinka e! az lichno NE moga bez sexПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
S gajeto mi hodehme 8 meseca bez da pravim sex (i dvamata bqhme devstveni)i vryzkata ni be6e seriozna,no v 1 edin moment use6ta6 4e iska6 i si gotov za sex i 4e bez nego ne moje.Taka 4e kolkoto i da e seriozna vryzkata bez sex v 1 moment pak do tam se stiga![]()
Отварям пак темата.
С приятелката ми сме заедно от 2 месеца и още не сме правили секс, мисля че така е добре и няма нужда да го правим![]()
ми надали е възможна такава любовзащото просто по едно време ти се приисква нещо повече от целувки а и момичетата си имаме нужди но все пак 11см не е толкова малко а и ако те обича няма да има значение размера
разбира се че е възможно, щом любовта е на 1во място за вас, защо да не е![]()
е как е възможно като от рюбов ще започнат да се целуват после от целувката ще започнат да се натискат и като се възбудят ще искат секс да правятПървоначално написано от malka_sladuranka
и след дълго въздържание ще започнат да си изневеряват или ще си омръзнат
![]()
естествено че е възможно, ако това не е най-важното и за дваматаПървоначално написано от deidiy
![]()