Цитирай Първоначално написано от WindWaker
Цитирай Първоначално написано от Иста
Цитирай Първоначално написано от WindWaker
za 1 godina bqh v stranata na nai-golemite pu6a4i kakto go kaza, probval sym no ne sym ot tqh i nqma i da stana. i v interes na istina ot tozi vid pu6ene za men nqma nikav efekt, edinstvenoto kot mi stava e 4e me zabolqqt o4ite i ponqkoga mi se prispiva. i ne moa da si go predstavq tolkova v takava situaciq, se edno az da sym trygnal da si lqgam s nqkoe momi4e i 6toto ima malki cici da se izsmeq pred neq dokat sme tui syble4eni. pak kazvam - gadno, a specialno za mom4e - kat sa govori za psihi4eski travmi - edin takyv smqh moje da dovede to4no do takava. tva si e 4isto smazvane na dostoinstvoto na mom4eto 4e i pove4e
е, и мене до 10-11 напу*ване нищо не ми ставаше, освен да ми се доспива. ама като си дръпнеш по якичко и като сецаш така по здраво... е, за тогава, дето ви говоря, пича дето беше донесъл ми каза, че никога не е виждал човек да консумира толкова от неговата и после да може да говори даже... е, това беше последното, което помня в нормално състояние.
въобще не се гордея с туй дето го направих. и друг път са ми се случвали подобни неща, но винаги съм си премълчавала... все пак не искам да ставам причина за някакви ужасни кошмари и проблеми нататък в живота му. дори и да си дръпвам от време на време и да съм някаква такава странна... ясно ми е, какво може човек да причини на друг... особено като става дума за психика.
10toto 11toto otdavna sym gi minal skypa, to4no ti edva li moje6 da me nau4i6 ne6to na tazi tema. vyprosa e 4e sym go nadrastnal tva i znam 6to za glupost e......qvno za razlika ot teb.
злате, 100% си пушил повече от мене... но... за всеки човек е различно - ти, например, си решил да се откажеш... докато аз лично съм се захванала с това от доста време и си ми е кеф. доставя ми удоволствие... и лично аз не смятам, че е глупост. все пак нито ти ме познаваш, нито аз теб... така че, май ще е по-добре да спрем въобще да коментираме, защото това е безсмислен спор... или по-скоро разговор.