.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Искам да Ви питам нещо ...

Знам че може да има и нова такава тема ама брат ми сподели че след масторбиране след като се изпразни и ако се опита пак да масторбира веднага след това започва да го боли.Въпроса е че този "проблем" (ако мога така да го нарека) и аз го имам от време на време (но мн рядко) .Това лошо ли е или не.Просто да попитам,защото брат ми се притеснява,а неиска да кажи на нашите.Благодаря Ви предварително

Guest
    Мен също ме боли, явно е нормално.

Фен
    Град
    У Нас!
    Това е напълно нормално батка,няма толкова издръжлив човек,че да е способен на толкова много "изпразвания",нормално е след това да те боли,трябва да мине време за да си пак способен.При всички мъже е така

За всеки случей питам,защото брат ми ме изплаши,щото каза че го боли.Ама и аз не му се чудя като масторбира по 5-6 пъти на ден а е на 13.Ще му кажа да намали темпото до 2 максимум 3 пъти дневно

Фен
    Град
    Пловдив
    това става при често маструбиране пениса се протрива и боли

Повече от фен
    веднага след това не можеш. много кръв има в пениса свръхчуствителен е а нервните окончания на главичката са на максимум вече трябва да се успокоят. Ако те болят топките е нормално, ше мине с възрастта.

Супер фен
    Мене друго ме притеснява - вие с брат си за пишките си ли си говорите?
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Мене друго ме притеснява - вие с брат си за пишките си ли си говорите?

A sa seriozno mi vse pak mu e brat,vapreki 4e si mislq 4e temata se otnasq za nego samiqt,kakto i da e tova si e li4no mnenie.Mai ne go obqsnix mn dobre ama
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Цитирай Първоначално написано от TROY
    За всеки случей питам,защото брат ми ме изплаши,щото каза че го боли.Ама и аз не му се чудя като масторбира по 5-6 пъти на ден а е на 13.Ще му кажа да намали темпото до 2 максимум 3 пъти дневно
    брат ти е баси робота е на 13 аз пишка незнаех ко значи ... той 5-6 пати ... да намали до 1 пат на ден
    после до 3 пати в седмица ....
    Той траа време докато се възтанови Пишлето + тва е мноо по добре да ползва някакава смазка ... да не си протрива пишката !!!! айде таке каре
    !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    брат ти е баси робота е на 13 аз пишка незнаех ко значи ... той 5-6 пати ... да намали до 1 пат на ден
    Той траа време докато се възтанови Пишлето + тва е мноо по добре да ползва някакава смазка ... да не си протрива пишката !!!! айде таке каре
    !!!
    Абе бате аз не мога да лъскам по малко от 3 чикии на ден ти му викаш да намалява. Ти да не си девствен?
    2т. системно

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Хехе, според мен и ти си девствен, ама нейсе. Нормално си е това - имах преди време хипер сексуален приятел. Всеки божи ден поне по няколко пъти мастУрбираше (забележете ”у”-то). И по едно време на главичката му се появи раничка - протри се много брутално. А да не говорим колко пъти получаваше Синдрома на сините топки Та, нормално си е.. Тва е положението. И при жените е така - веднага след като получиш оргазъм не е много приятно да продължиш. Изчакваш малко и айде.. Втори дубъл

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    normalno e i ne se polu4ava ot protrivane, a kato se izprazni vednaj i za vtoriq pat niama sperma-za tova boli,za6toto niama kvo da izhvarli! i ot 2-4 h se vazproizvejda novata sperma!

vuzbujda6ta{}
    Guest
    abe kvi sa tiq mastrobacii tolkova na 13 god ti ne spira6 da si prai6 4ekii emi nqma6 li nqkoe momi4e pone da are spri se malko ti kato stane6 na 17 ve4e 6e izgubi6 vsqkvo jelanie za sex

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vuzbujda6ta{}
    abe kvi sa tiq mastrobacii tolkova na 13 god ti ne spira6 da si prai6 4ekii emi nqma6 li nqkoe momi4e pone da are spri se malko ti kato stane6 na 17 ve4e 6e izgubi6 vsqkvo jelanie za sex
    Аз предлагам представителките от срещуположния безхуйов пол да се въздържат занапред и да ни спестят безграничната си мъдрост загубена.
    2т. системно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от vuzbujda6ta{}
    Аз предлагам представителките от срещуположния безхуйов пол да се въздържат занапред и да ни спестят безграничната си мъдрост загубена.
    Муахахахахахахахааааааа...
    Добре, ама няма да ни огрее.
    Животът е БРЯГ!

Супер фен Аватара на maybelline
    Абе нормално е.Не можеш да свършваш по 100 пъти на ден.Веднага след това почва да боли ако продължиш

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    !!!
    Е па айде ся ти се изкара,че на 13 си си играл с кукли?
    На 13 започват да настъпват промени в тялото ти от дете ставаш юноша при което започва да те треса хормона и е нормално да маструбираш толкова често!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Normalno e.S gajeto pravehme sex 2 pyti edin sled drug i posle nego go bole6e.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мен също ме боли, явно е нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си