- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да Ви питам нещо ...
Знам че може да има и нова такава тема ама брат ми сподели че след масторбиране след като се изпразни и ако се опита пак да масторбира веднага след това започва да го боли.Въпроса е че този "проблем" (ако мога така да го нарека) и аз го имам от време на време (но мн рядко) .Това лошо ли е или не.Просто да попитам,защото брат ми се притеснява,а неиска да кажи на нашите.Благодаря Ви предварително![]()
Мен също ме боли, явно е нормално.![]()
Това е напълно нормално батка,няма толкова издръжлив човек,че да е способен на толкова много "изпразвания",нормално е след това да те боли,трябва да мине време за да си пак способен.При всички мъже е така
За всеки случей питам,защото брат ми ме изплаши,щото каза че го боли.Ама и аз не му се чудя като масторбира по 5-6 пъти на ден а е на 13.Ще му кажа да намали темпото до 2 максимум 3 пъти дневно![]()
това става при често маструбиране пениса се протрива и боли
веднага след това не можеш. много кръв има в пениса свръхчуствителен е а нервните окончания на главичката са на максимум вече трябва да се успокоят. Ако те болят топките е нормално, ше мине с възрастта.
Мене друго ме притеснява - вие с брат си за пишките си ли си говорите?
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
![]()
A sa seriozno mi vse pak mu e brat,vapreki 4e si mislq 4e temata se otnasq za nego samiqt,kakto i da e tova si e li4no mnenie.Mai ne go obqsnix mn dobre ama![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
брат ти е баси робота е на 13 аз пишка незнаех ко значи ... той 5-6 пати ... да намали до 1 пат на денПървоначално написано от TROY
после до 3 пати в седмица ....
Той траа време докато се възтанови Пишлето + тва е мноо по добре да ползва някакава смазка ... да не си протрива пишката !!!! айде таке каре
!!!
Абе бате аз не мога да лъскам по малко от 3 чикии на ден ти му викаш да намалява. Ти да не си девствен?Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
2т. системно
Хехе, според мен и ти си девствен, ама нейсе. Нормално си е това - имах преди време хипер сексуален приятел. Всеки божи ден поне по няколко пъти мастУрбираше (забележете ”у”-то). И по едно време на главичката му се появи раничка - протри се много брутално. А да не говорим колко пъти получаваше Синдрома на сините топкиТа, нормално си е.. Тва е положението. И при жените е така - веднага след като получиш оргазъм не е много приятно да продължиш. Изчакваш малко и айде.. Втори дубъл
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
normalno e i ne se polu4ava ot protrivane, a kato se izprazni vednaj i za vtoriq pat niama sperma-za tova boli,za6toto niama kvo da izhvarli! i ot 2-4 h se vazproizvejda novata sperma!
abe kvi sa tiq mastrobacii tolkova na 13 god ti ne spira6 da si prai6 4ekii emi nqma6 li nqkoe momi4e pone daare spri se malko ti kato stane6 na 17 ve4e 6e izgubi6 vsqkvo jelanie za sex
![]()
Аз предлагам представителките от срещуположния безхуйов пол да се въздържат занапред и да ни спестят безграничната си мъдрост загубена.Първоначално написано от vuzbujda6ta{}
2т. системно
Муахахахахахахахааааааа...Първоначално написано от Amayo
![]()
Добре, ама няма да ни огрее.![]()
Животът е БРЯГ!
Абе нормално е.Не можеш да свършваш по 100 пъти на ден.Веднага след това почва да боли ако продължиш
Е па айде ся ти се изкара,че на 13 си си играл с кукли?Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
![]()
На 13 започват да настъпват промени в тялото ти от дете ставаш юноша при което започва да те треса хормона и е нормално да маструбираш толкова често!
Normalno e.S gajeto pravehme sex 2 pyti edin sled drug i posle nego go bole6e.
Първоначално написано от Анонимко