.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Orlando
    Guest

Забелване на пениса

Здравейте. Искам да споделя моя проблем. При мен главичката се забелва, но част от нея се е срестнала с препециума и той не се отдръпва по надолу от самата главичка и при ерекция започва да ме боли заради опъването на кожичката. Дайте ми някакъв съвет. Благодаря предварително.

Guest

Re: Забелване на пениса

Цитирай Първоначално написано от Orlando
    Здравейте. Искам да споделя моя проблем. При мен главичката се забелва, но част от нея се е срестнала с препециума и той не се отдръпва по надолу от самата главичка и при ерекция започва да ме боли заради опъването на кожичката. Дайте ми някакъв съвет. Благодаря предварително.

Това се нарича фимоза,приятел,и не е нещо сериозно.Отиваш на уролог да те оправи и след 2-3 дена си тип-топ.Самата интервенция е рутинна и се прави за 5 минути някъде.Айде успех!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 и 10 точка от правилника!
    Благодаря!

Generer
    Guest

ne e vqrno

Ne e vqrno , tazi kojichka trqbva da q ima , tq s vremet se raztqga ( pone pri povecheto hora ) az parvia den kat si zabelih huq super mnogo me boleshe i ne mojah da go zabelvam v erektiralo sastonie , na vtoria evche mojeh v erektiralo i se po-malko me boleshe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си