- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОгато големите батковци се окажат малки страхливци
Здравейте всички!Мила Ели,искам да ти кажа,че си едно от най-хубавите момичета,които познавам и че не си заслужава да се ядосваш за някой,който не може да те оцени.Той е недорасъл и ...разгонен.Предполагам не искаш да си имаш работа с такова детинско дупе,нали?За sms-а,който си му пратила-аз по принцип не съм привърженичка на идеята с първа стъпка от страна на момичетата,но никой не може да заповяда на сърцето ти!След като си решила,че този е най-добрият начин за споделяне-ок!Ти решаваш!В крайна сметка поздравления за искреността и прямостта!Сега обаче го остави,защото и той трябва да действа.Рано,или късно ще се видите очи в очи,защото учите в едно даскало и освен,ако не си сложи найлонов плик на главата,или пък бяга от училище,няма как да не се видите!
А до тогва-наслаждавай се на останалата част от тайфата и лятото
![]()
Защото аз гледам в слънцето,а вие не можете....sorrow...
Май само си любезна с приятелката си.Първоначално написано от Pretty_Killer
Ако беше разгонен дали щеше да се държи така?Първоначално написано от Pretty_Killer
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\
Естествено че е страхливец,поне едно обяснение можеше да даде на момичето не да бяга така тва не е момче а П...А за мен!!!!!!!!
Бая го е хванал страх тоя![]()
palen zadnik!
kak moje...vmesto da se zaradva 4e nqkoe momi4e go e haresqla toi... bqga?...
tova e nemislimo...
Човека няма право на избор ли?Първоначално написано от ANGEL4E
![]()
Що си милслите че некой ви е длъжен с квото и да е? И мене да ме преследна навсякъде няква луда и аз ще бягам.
2т. системно
ХААхАХАаХаХАаах,пич,разби ме!Ама си прав до болка!Първоначално написано от Axxxel
Девойче,не се занимаваи с тва нещо(не бих го нарекла момче)....Тоя не е наясно със себе си,пък ти връзка искаш да градите....
Еми явно не си му допаднала и просто го е страх да застане лице в лице с тебе за да го каже.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Хахахахахахахаха, мнооооооооооо ви порасна работата ве. Значи всички момчета за сдухани задници, които трябва да чакат някое момиче ЕВЕНТУАЛНО да БЛАГОВОЛИ да им обърне внимание и те веднага да започнат да и целуват краката. Мноо сме важни нещо, а!Първоначално написано от ANGEL4E
Бягай аз ще те прикривам само да си зема бронежилетката :P Айде стига светът е пълен с момчета не е свършил светът я ако почна да се самосъжалявам за всяко момиче дето ме нарани до ся да съм на два метра под земята.
Az si sasipah nervnata sistema dokato go 4akam da mi otgovori,zapo4nah da se samnqvam v samata sebe si i -v tova dali v men e vinata ili .....Za da mu priznaq 4uvstvata si mi bqha nujni pove4e ot 7 meseca i kogato uspqh da prevazmogna sobstvenata si pasivnost toi takav PRIQTELSKI ritnik mi udari .Nikoe mom4e nqma ni nai-malka predstava kakvo e za edno momi4e da si perglatne gordosta i nkraq daje edno Zdrasti da ne polu4i.Az ne sam iziskvala ot nego da mi hodi go g^^^,no ako da dnes sam namirala ne6to hubavo v nego tova be6e iskrenostta i uvajenieto mu kam men.......Qvno sam se lagala,Kato kazvate ,4e sam grozna ,luda i dosadna i zatova me otbqga ne mi pomagate osobeno.Blagodarq na vsi4ki ,koito mi dadoha saveti i se nadqvam 4e 6te me podkrepqt otnovo.
eleto_ludo_dete![]()
НАЛИПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
7 месеца са ти трябвали да му кажеш здрасти? Да разбирам ли че след година ще му кажеш "Как си?" Аз разбирам гордост ама твойто край няма.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
Ама чакай малко сега...Ти си му пратила СМС и то от непознат номер (доколкото разбрах той ти го е нямал) и то в пияно състояние и вече пича е длъжен да провежда разговори с теб дали иска да сте заедно и така нататък. Откъде-накъде?![]()
XaXAxXaXAXAXA bati ne6tastnika)Abe to do edna stepen vsi4ki mom4eta sa strahlivci,ama toq utepa navalicata naprao0o0 me metna uuu sa4kite
xaxAXAXax sry am spored izbo6to ne trqbva da se zanimava6 s takav zaluihan tip XAXaxAXAXAXaxa O0o0o dano tozi tip maje sa na iz4ezvane xaxaxaxa
![]()
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Sedem meseca za da si priznaq 4uvstvata...ina4e nie postoqnno bqhme zaedno-v daskaloto,kogato izlizame ve4er.....po Rojdeni dni .....stanahme priqteli.Az mu izpratih Sms ot moq nomer .Toi e popital edna ot nai-blizkite mi priqtelki na kogo e nomera(za6to pak to4no neq ,a ne nqkoi negov po-blizak ,koito 100% 6te znae,vse pak se dvijim zaedno)Az sa m ubedena ,4e toi mi go ima nomera ,za6toto sam mu zvanqla za dr ne6ta ot nego....A nqkolko 4asa predi da mu napi6a sms govorihme po GSM.Toi mi 4istiti RD i az mu kazah,4e zaradi nego 6te go praznuvam vtori pat kato se varneE,vqrno e ,4e bqh pila ,no tova mi dade smelost da mu kaja ,4e go haresvam.Bqh piqna,no znaeh kakvo pravq ,a tova s alkohola be6e izvinenie za da moga pri nujda da se izmkana ot situaciqta........
tapo e ama e istina......![]()
да бе мацка ,я се стегни - нима е 1 момче в целия свят.а още повече като
не ти обръща внимание...да ходи да пасе..
2 т. от правилника. Бан на профил
Може да не е бил готов за този разговор...но тъпо е постъпил наистина,защо не му звъннеш да се изясните или по-добре да се видите..
SEga imam druga dilema.....Do kolkoto go poznavam kogato se vidim edva li 6te povdigne razgovora za tova.Pitam se dali sega da se pravq ,4e ni6to ne se e slu4ilo,da se pravq na razseqna i da se darja kakto da predi nqkolko sedmici ili da nastoqvam da govorim.Mislq ,4e po-dobre da se otteglq ot bitkata s tihi stapki i da se nadqvam,4e toi nai-nakraq sam 6te doide da govorim......![]()
Kajete kakvo da pravq?
ako si 100 kg i miri6e6 na majdja 6te izbqgam... ina4e nzПървоначално написано от eleto_ludo_dete
![]()
Mi,ne miri6a na mandja i sam 50 kg.Pone da be6e taka za da mi se izqsnqt ne6tata nai-nakraq!![]()
![]()
![]()