- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОгато големите батковци се окажат малки страхливци
xex mi zna4i toq e pulen straxlivec ili prosto ne te xar i se mu4i da te otbegne ...no tova opredeleno ne e na4ina ...postupil e mn glupavo za golqm 4ovek a tva govori lo6o za nego \/
всякакви ги има, повярвай ми. дори и мъже на по 30-40 години го правят тоя номер... само дето в малко по различни ситуации...
а пък когато става дума за все още не доразвил се тийнеиджер... направо не знам защо ще ти е странна реакцията му? те са си такива... даже, преди година-две, имах едно доста парадоксално преживяване. с едно момче от моята компания постоянно движехме заедно. много веселко си прекарвахме, докато един ден той не накара една приятелка да дойде да ми каже, че много ме харесвал. аз направо си отидох и лично му обясних, че не го харесвам. симпатичен ми е, но просто като приятел и не искам да си разваляме приятелството. но оттогава той се дръпна от мен... тогава ми стана ясно, че повечето момчета правят така - независимо дали ти ги харесваш, а те теб - не или дали те те харесват, а ти тях - не.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emi toi verno e mn stranen...Moje da go e strah d akaji kakvo ispitva...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубаво пообсъдихме момчето...насрало се е от страх...нека го оставим да си избърше задника на спокойствие![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Сигурно ако доийде време за 1ва целувка или секс ще се крие под леглотоПървоначално написано от POLA^_^
![]()
![]()
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Razbrah,4e skoro (tezi dni)se pribira,no.......az zaminavam na more i sam si obe6tala ,4e nqma da se se6tam za nego!!!malko 6te mi e trudno,za6toto moite priqtelki se zakaniha,4e 6te go pobarkat dokato me nqma i 6te me informirat kakvo se slu4va..... =D>
Edin ot nai-dobrite mu priqteli mi kaza,4e e po-dobre da ostavq ne6tata taka i da ne se nerviram za ne6ta ,koito ne moga da promenq i koito ne zavisqt ot men.....
Edno ne6to razbrah:Kogato edno mom4e kaje za drugo:Ne se zanimavai s nego!-zna4i vi go kazva savsem otgovorno!![]()
![]()
МНОГО ВЯРНО МН МН МН ВЯРНО Axxxel!!!!Първоначално написано от Axxxel
Ami che tova e mnogo typo = da izbqga. Nqkoiu pyt otidi ori nego i go nakari da se izqsnite!!!
Mina dosta vreme,no predi bukvalno edna sedmica se vidqh s tozi beglec otnovo.ne me otminaOba4e stana to4no taka kakto vsi4ki mi kazvaha 4e 6te stane-nqma da povdigne temata za vsi4ko,koeto se slu4i.E,az se zatrudnqvam ve4e.KOgato se vidqhme onzi den prosto napravi takava reakciq ,4e tova trqbva da se vidi.Vmesto da mi kaje Zdrasti:Pkaza nqkolko YAAAOOO i o6te takiva bukveni sa4etaniq .awe duma ne moja da kaje.Sprq se da si govorim ,no az samo se usmihnah i ostanalata 4ast ot kompaniqta me zavle4e ,za6toto im stana sme6na nehovata reakciq
na sledva6tiq den edna fr mu prati po 4at pozdravi ot men a toi kaza samo :Aham Mersi:
Awe kvo da vi kaja ?!!!Ve4e i na men mi stava sme6no![]()
![]()
No opredeleno kato sam naokolo se spi4a mnoho tva mom4e......E mamka mu(sorry)da mi kaje ne6to nai-nakraq
Ми..явно не иска да говорите
и да се срещате,а колкото до теб
и ти не го търси и не му пиши-няма смисъл,
така само му вдигаш акциите и той си казва
"боже тая ми е мноу навита,аз моа си прая с нея кот си искам"
нали знаеш,че човек винаги иска това,което не може да получи..
дръж се с него се едно го няма и ще видиш как сам ще
дотичка при тебе![]()
napravila si dobre sled kato samo si se usmijnala ..e sega opredeleno misli za teb...az se opitvah pedi vreme tova da postigna no ne se poluchi...evalata macka sega samo napred i otivash na voinata,kudeto trqbva samo da se borish i shte spechelish vsichko,koeto si iskala tolkova mnogo vreme..ama chestno kazano zamisli se ima li smisul...
puzlio :P :P :P![]()
![]()
=D> =D> =D> na takiva mnogo im se smeq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
18 godi6en da ne si mislish 4e e mn golqm te sa o6te detski akali pove4etoo ne kazvam si4kite ama si e taka ne e znael kvo da napravi nali znae6 4e e po lesno da izbqgash
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Е,не вярвам да постъпват така,просто този явно е страхливец.Не е направил нищо,за да те отбягва ама явно...не му достига смелост.
Първоначално написано от Obitax
![]()
![]()
![]()
![]()
Много глупава постъпка!
Личи си, че го е шубе, но защо?!?![]()
Както някой каза по-горе - НА ТАКИВА ХОРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА!
Не знам дали изобщо този човек може да се нарече приятел. Ако ти беше приятел поне щеше да ти каже в очите, това което мисли. Не се занимавай с него.
Hora spiram da mislq za vsqka duma koqto mi kaje ili za nqkoi jest ,koito ne razbiram....Nqma smisal .Ako ima ne6to da stava 6te stane......Nqkoi otbelqza 4e temata e pusnata predi mesec-taka e i qvno trqbva da spra......10x za savetite i komentara ,no ......az sam izvan obhvat ve4e!