- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vlubena v 9 g po-golqm
Imam nujda ot savet za tova i vi pi6a nadqvam se da me posavetvate ne6to. Otnasq se za slednoto:v 4etvartak imah RD i go praznuvah v4era.Ta az ne iskah da go praznuvam,no vse pak ba6ta mi si pokani 2-ma kolegi,izkarah si strahotno
.Problema mi e v tova, 4e haresah ediniqt s koito mejdo drugoto moje da se kaje 4e si imame prikazka(kato se vidim na ulicata se pozdravqvame,usmihvame se edin na dr i se 6eguvame) i si nqma priqtelka \
/ .Nz kak da postapq s nego mai nqmame bade6e,a mislq postoqnno za nego.Toi sig ne me haresva a i sam malka za nego razlikata ni e 9 g.Mnogo li e?Kak da postapq?Ne iskam da mu se obqsnqvam v lubov,za6to ne moje6e toi da me haresa i da me vijda v sa6tata svetlina v koqto gi vijdam i az.............Kak da razbera dali me haresva i kak da go nakaram da me haresa?Vazmojno li e vaob6te?Ponqkoga si mislq 4e ne sam mu bezrazli4na za6toto po ba6ta mi mi pra6ta na men i na sestra mi mn pozdravi.no tova mai e proqva na priqtelstvo ili taka dokazva 4e sam mu priqtna...........nz.............pomognete mi sas savet kakavto i da e toi